Útban a Duggar család 19. gyermeke

Újabb hírek érkeztek a Duggar család háza tájáról, igaz, semmi különös, csak az, hogy újabb gyerekkel bővül az egyébként is népes família.

A honlapjukról értesülhet a világ a szenzációról, miszerint 2010. március 18-ra várják a 19. gyermeküket, ezt azonban megelőzi az, hogy a Duggar szülők nagyszülőkké válnak, méghozzá 2009. októberében.

A leghíresebb amerikai nagycsaládnak tíz fia és nyolc lánya van, legkisebb gyermekük tavaly decemberben született, a legidősebb fiuk pedig már 20 éves múlt, s a hírek szerint hamarosan unokával ajándékozza meg a még mindig gyarapodó családot. A gyermekek egyébként mindannyian J betűs keresztnévvel rendelkeznek (Joshua, John, Janna, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy-Anna, Jedidiah, Jeremiah, Jason, James, Justin , Jackson, Johannah, Jordyn), s néhány rosszindulatú amerikai kommentelő szerint nem is áll meg a Duggar család addig, amíg ki nem merítik a J betűs nevek listáját.

A család egyébként rendkívül vallásos életet él, ennek ellenére egy valóságshow segítségével betekintést nyerhettek az emberek abba, hogyan élik mindennapjaikat. A honlapjukon arról is beszámolnak, hogy több ezer levelet kapnak, melyekre válaszolni mind nem tudnak, de nagy boldogságot okoz számukra, hogy mennyi embernek mutatnak jó példát.

Nemrégen jelent meg a Duggar család könyve is, melynek címe arra tesz utalást, hogy közel sem biztos, hogy megállnak 19 gyermeknél (The Duggars: 20 and Counting), a család végső létszámának valószínűleg Michelle, az édesanya termékenysége fog véget vetni. Az asszony a mostani terhességével együtt közel 12 évig volt terhes, s majdnem 100.000 darab pelenkát fogyasztottak el a gyermekei.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek