Ősanyaképzőbe vagy szextáborba menjünk nyáron?

Bár a táborválasztáson már túl vagyunk, gondolatban eljátszadozhatunk azzal, hogy mi lenne, ha nem a gyereket, hanem minket vinnének táborba. Esetleg gyerek nélkül. Milyen táborokat tudunk tehát együtt kitalálni, amiből az ügyes vállalkozó akár üzletet is építhet? Táborok gyerekkel, gyerekteleneknek, anyáknak szingliképző gyerek nélkül, apáknak virtuális sporttábor, valamint mindenféle szituációs tréning formájában, hogy ne csak a gyerek nyara legyen betáblázva, hanem a miénk is. Menjünk úttörőtábor helyett inkább ősanyaképző, vagy szextáborba!

"Tudd meg, milyen lesz az életed gyerekkel" tábor

Nincs még gyereked, de kíváncsi vagy, hogy milyen lehet? Nem tudod, hogy hogyan fogod bírni a 24 órás babázást? Kíváncsi vagy, hogy az elveidet meg tudod-e tartani majd a különböző nevelési szituációkban? Következetes lesz? Üvöltözős? Gügyögős? Vagy nem is való neked a gyerek? Nálunk letesztelheted magad, akár igazi gyerekkel is. A kevésbé bátor résztvevők virtuális gyerekeken próbálgathatják magukat, de végül mindenki találkozni fog élő kölkökkel is, s egy alkalmassági vizsga után papírt kaphatnak arról is, hogy láttak már közelről gyereket. A tábor összevontan működik a „csináljunk úgy, mintha szinglik lennénk” turnusunkkal, s míg az anyák elmerülnek a divat- és szépségápolás világában, a felszabaduló gyereksereg a másik tábor résztvevőihez csoportosul. A tábor egész területén folyamatosan Szex és New York epizódokat nézhetnek a táborlakók, a nap 24 órájában.

Ősanyaképző nyári tábor

Eleged van, hogy a játszótéren mindenki mindig mindent jobban tud, mint te? Szeretnél te is a játszótér megmondóasszonya lenni? Gyere el hozzánk és mi segítünk, hogy igazi, ősanyává válhass! Oktatóink segítségével megtanulhatod, hogyan oktass ki másokat mindenféle meggyőződéssel, sőt, akár meggyőződés nélkül. Bevált mondatszerkezeteket gyakoroltatunk veled, hogy senki ne tudjon zavarba hozni, legyen szó kedves néniről az utcán, vagy a lelkes védőnőről. A programok kötelező kellékei a szoptatós kendő, valamint ergonomikus lenvászon ruha, hogy jól megkülönböztethetőek legyenek a résztvevők a szomszédos „vagányanya” tábor lakóitól.

Tanuld meg, a mama is ember!

Ha eddig problémád volt azzal, hogyan mutasd ki érzelmeidet a gyerek előtt, itt az ideje, hogy változtass ezen, s családbarát környezetben tanítsd meg a kicsiket arra, hogyan kezeljék a szülői vitákat. Egy hét alatt olyan szituációkba csöppenhettek, amely garantáltan indulatokat fog kiváltani belőletek, hogy végre lássák a gyerekek, apa és anya is tud üvölteni, mint a sakál. A kevés koszt, a hirtelen lába kélt pénztárcák és minduntalan féltékenységet kiváltó bombanők garantáltan olyan vitákat keltenek majd, melyeket nehéz lesz indulatok nélkül kezelni. És nálunk nem is kell, ne feledd, annál jobb, minél jobban üvöltesz! Fantáziátlan résztvevőink számára külön kurzusokat indítunk, a cifra trágárkodás műfajában, hogy a gyerek ne csak másoktól halljon káromkodást. A részvételi díj a nyugtató készítmények díját nem tartalmazza. Az esetleges testi sérülésekért a szervezők felelősséget nem vállalnak, a helyszínen kedvezményes ügyvédi iroda működik.

Egy hét szex

Nincs már szexuális életed, csak éjszaka? Akkor is a paplan alatt, vagy a folyosón lapulva, s nem adhatsz hangot örömödnek sem? Mi megoldjuk, hogy végre igazán kiélhesd szexuális vágyaidat, s újra lássátok egymást a férjeddel nappali fényben is. Váltott turnusokban vigyázunk a gyerekekre, mely idő alatt külön e célból kialakított helyiségekben eshetnek egymásnak a kiéhezett szülők. A hét során nem csak a szexuális életüket lendítjük fel a résztvevőknek, hanem külön kurzusokban oktatjuk őket, mit csináljanak, ha a gyermek véletlenül rájuk nyit szex közben, valamint arra is adunk ötleteket, hogyan szexeljenek egész évben a lakás változatos pontjain, biztonságosan.

Sporttábor

Itt semmi sem az, aminek látszik, még a sport sem. Instruktoraink segítségével, amíg a gyerek tartalmasan tölti az idejét, apa végre elmerülhet a sportban, s hogy ne kelljen megerőltetnie magát, mindezt egy óriási kivetítővel oldjuk meg. A nagy melegre való tekintettel, a Tour de France és a Forma 1 közvetítések alatt töméntelen sört biztosítunk, lenge ruhás lányok felszolgálásával.

Alvó tábor- a gazdasági válság támogatásával

Nem alszol eleget egész évben? Felébreszt a gyerek? Sokat horkol a férjed? Gyere hozzánk és pihend ki magad! Ígérjük, annyira ingerszegény környezetet biztosítunk, hogy nem lesz kedved kikelni sem az ágyból! Minimális ráfordítással, igazán pénztárcakímélő programokkal segítünk hozzá régi álmodhoz, a reggeltől estig alváshoz. Ha esetleg nem sikerülne, s nehézségeid támadnának az alvással nálunk is, mi minden eszközt bevetünk, azért, hogy ne csinálj semmit. Ne feledd, hagyd otthon a gyereket! Részvételi díj: 5000 forint/ fő, külön altatótablettát nincs módunk biztosítani. Ágyat csak korlátozott számban tudunk garantálni, érkezési sorrendben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra