SZÜLŐSÉG

Ősanyaképzőbe vagy szextáborba menjünk nyáron?

2009. augusztus 3., hétfő 09:29 |

Bár a táborválasztáson már túl vagyunk, gondolatban eljátszadozhatunk azzal, hogy mi lenne, ha nem a gyereket, hanem minket vinnének táborba. Esetleg gyerek nélkül. Milyen táborokat tudunk tehát együtt kitalálni, amiből az ügyes vállalkozó akár üzletet is építhet? Táborok gyerekkel, gyerekteleneknek, anyáknak szingliképző gyerek nélkül, apáknak virtuális sporttábor, valamint mindenféle szituációs tréning formájában, hogy ne csak a gyerek nyara legyen betáblázva, hanem a miénk is. Menjünk úttörőtábor helyett inkább ősanyaképző, vagy szextáborba!

"Tudd meg, milyen lesz az életed gyerekkel" tábor

Nincs még gyereked, de kíváncsi vagy, hogy milyen lehet? Nem tudod, hogy hogyan fogod bírni a 24 órás babázást? Kíváncsi vagy, hogy az elveidet meg tudod-e tartani majd a különböző nevelési szituációkban? Következetes lesz? Üvöltözős? Gügyögős? Vagy nem is való neked a gyerek? Nálunk letesztelheted magad, akár igazi gyerekkel is. A kevésbé bátor résztvevők virtuális gyerekeken próbálgathatják magukat, de végül mindenki találkozni fog élő kölkökkel is, s egy alkalmassági vizsga után papírt kaphatnak arról is, hogy láttak már közelről gyereket. A tábor összevontan működik a „csináljunk úgy, mintha szinglik lennénk” turnusunkkal, s míg az anyák elmerülnek a divat- és szépségápolás világában, a felszabaduló gyereksereg a másik tábor résztvevőihez csoportosul. A tábor egész területén folyamatosan Szex és New York epizódokat nézhetnek a táborlakók, a nap 24 órájában.

Ősanyaképző nyári tábor

Eleged van, hogy a játszótéren mindenki mindig mindent jobban tud, mint te? Szeretnél te is a játszótér megmondóasszonya lenni? Gyere el hozzánk és mi segítünk, hogy igazi, ősanyává válhass! Oktatóink segítségével megtanulhatod, hogyan oktass ki másokat mindenféle meggyőződéssel, sőt, akár meggyőződés nélkül. Bevált mondatszerkezeteket gyakoroltatunk veled, hogy senki ne tudjon zavarba hozni, legyen szó kedves néniről az utcán, vagy a lelkes védőnőről. A programok kötelező kellékei a szoptatós kendő, valamint ergonomikus lenvászon ruha, hogy jól megkülönböztethetőek legyenek a résztvevők a szomszédos „vagányanya” tábor lakóitól.

Tanuld meg, a mama is ember!

Ha eddig problémád volt azzal, hogyan mutasd ki érzelmeidet a gyerek előtt, itt az ideje, hogy változtass ezen, s családbarát környezetben tanítsd meg a kicsiket arra, hogyan kezeljék a szülői vitákat. Egy hét alatt olyan szituációkba csöppenhettek, amely garantáltan indulatokat fog kiváltani belőletek, hogy végre lássák a gyerekek, apa és anya is tud üvölteni, mint a sakál. A kevés koszt, a hirtelen lába kélt pénztárcák és minduntalan féltékenységet kiváltó bombanők garantáltan olyan vitákat keltenek majd, melyeket nehéz lesz indulatok nélkül kezelni. És nálunk nem is kell, ne feledd, annál jobb, minél jobban üvöltesz! Fantáziátlan résztvevőink számára külön kurzusokat indítunk, a cifra trágárkodás műfajában, hogy a gyerek ne csak másoktól halljon káromkodást. A részvételi díj a nyugtató készítmények díját nem tartalmazza. Az esetleges testi sérülésekért a szervezők felelősséget nem vállalnak, a helyszínen kedvezményes ügyvédi iroda működik.

Egy hét szex

Nincs már szexuális életed, csak éjszaka? Akkor is a paplan alatt, vagy a folyosón lapulva, s nem adhatsz hangot örömödnek sem? Mi megoldjuk, hogy végre igazán kiélhesd szexuális vágyaidat, s újra lássátok egymást a férjeddel nappali fényben is. Váltott turnusokban vigyázunk a gyerekekre, mely idő alatt külön e célból kialakított helyiségekben eshetnek egymásnak a kiéhezett szülők. A hét során nem csak a szexuális életüket lendítjük fel a résztvevőknek, hanem külön kurzusokban oktatjuk őket, mit csináljanak, ha a gyermek véletlenül rájuk nyit szex közben, valamint arra is adunk ötleteket, hogyan szexeljenek egész évben a lakás változatos pontjain, biztonságosan.

Sporttábor

Itt semmi sem az, aminek látszik, még a sport sem. Instruktoraink segítségével, amíg a gyerek tartalmasan tölti az idejét, apa végre elmerülhet a sportban, s hogy ne kelljen megerőltetnie magát, mindezt egy óriási kivetítővel oldjuk meg. A nagy melegre való tekintettel, a Tour de France és a Forma 1 közvetítések alatt töméntelen sört biztosítunk, lenge ruhás lányok felszolgálásával.

Alvó tábor- a gazdasági válság támogatásával

Nem alszol eleget egész évben? Felébreszt a gyerek? Sokat horkol a férjed? Gyere hozzánk és pihend ki magad! Ígérjük, annyira ingerszegény környezetet biztosítunk, hogy nem lesz kedved kikelni sem az ágyból! Minimális ráfordítással, igazán pénztárcakímélő programokkal segítünk hozzá régi álmodhoz, a reggeltől estig alváshoz. Ha esetleg nem sikerülne, s nehézségeid támadnának az alvással nálunk is, mi minden eszközt bevetünk, azért, hogy ne csinálj semmit. Ne feledd, hagyd otthon a gyereket! Részvételi díj: 5000 forint/ fő, külön altatótablettát nincs módunk biztosítani. Ágyat csak korlátozott számban tudunk garantálni, érkezési sorrendben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.08.03 10:02:21anyatájger

  Én már jelentkezem is az "Egy hét szex" táborba (nappal szexelni, milyen is az?), majd az ezt követő héten az Alvó táborba :) Utána jöhet még egy kis szextábor :)

 • 2009.08.03 10:06:58Ribizlee

  szerintem a gyerekek táborozásával egyidőben otthon is megvalósítható bármelyik ;-)

 • 2009.08.03 10:18:38hinta-palinta

  win, nagyon meleg van.. Ennek poshadt pocsolya szaga van. Ne haragudj, ez nagyon nem sikerült, A táborokkal párhuzam, eröltetett. Gonosz is leszek, lehet, hogy nem tiéd ötlet, írás, csak átvetted.

 • 2009.08.03 10:19:00Huru

  Vannak jó dolgok földön égen, mi mindenből lehet pénzt csinálni?Hogy ez megint nem nekem jutott eszembe! Francba!

 • 2009.08.03 10:19:14Anyek

  Én olyan táborba mennék szívesen, ahol egy hétig akkor csinálhatom a dolgaimat - ó nem nagy dolgot, de mondjuk evés, hajmosás, fürdés, vagy wc használat, egy kis munka stb- amikor kedvem tartja, nem akkor, amikor épp lehetőségem van rá.

 • 2009.08.03 10:31:01Sün‼

  Szextábor.
  Ez nem kérdés.

 • 2009.08.03 10:34:07BlackCat

  Igaz, nem tábor, de kikapcsolódás lesz, és majd csak szeptembertől, de a cikkben említettek közül nem is tudtam volna választani.:D
  Hastánc ezerrel! A zuram tudta nélkül! Hm, lesz meglepi, ha lejtek neki egyet-kettőt...:D

 • 2009.08.03 10:53:03Farkasokkal táncoló

  Anyek, ehhez a többieket kell táborba küldeni... :-)

  Nekem igazán jó gyerekeim voltak, így utólag pláne így látom, de soha nem felejtem el, mekkora felüdülés volt, amikor pl. mind a kettőt elvitte az ovoda egy hét üdülésre, azt ettünk a férjemmel amit akartunk pl (gomba ezerrel, meg máj mert az TILOS volt, okádni keztek még a szagától is), meg esti programokat csináltunk, meg elmentünk a barátokhoz... később minden évben elküldtük a gyerekeket vagy egy-egy hétre, vagy még később 10 év körül iskola alatt egy-egy hónapi gyógyüdülésre Vajtára a gerinctábiorba (oda bárki bekerülhetett, csak egy orvosi kamu igazolás kellett hozzá).... :-)

 • 2009.08.03 10:58:28Katarina

  Ha az első létezne, a népszaporulat drasztikusan visszaesne.

 • 2009.08.03 11:01:34SzaboZsee

  Mint kiderült, szextáborra szavazott. Velem.

 • 2009.08.03 11:03:05Hüvelygomba

  Szextábor, a csajom tudta nélkül.

 • 2009.08.03 11:06:12Magenta

  Katarina, ebben lehet valami, amióta megvan a legkisebb gyerek és a nagylányom látja, mivel jár ez, már azt mondja, ő nem szül 30 éves kora előtt, az tuti. Eddig diploma után akart.

 • 2009.08.03 11:10:28Anyek

  FT! Amint megérett rá a kiskorú, majd kiskorúak, akkor élni is fogok a lehetőséggel. Apa maradhat-)

 • 2009.08.03 11:28:43Before

  Nem szeretem az erőltetett hülyéskedést, de ez nagyon jól sikerült, minden tábor kiválóan lett kitalálva, pont ilyenek a szituációk! :)

 • 2009.08.03 11:59:12Perecke

  Ősanyatábor..utálatos, hogy már kezdik sokan a "megmondást", amíg Perecem meg sem szültetett.Vicces, hogy az egyik fő "megmondomafrankót asszony" a két gyereke arcába dohányzik, és 36 fokban nem hoz nekik vizet egy üvegben, mert "akkor mindig pisilniük kellene"

 • 2009.08.03 12:26:38indapasssucks

  rolf, ez jó volt :)

 • 2009.08.03 12:27:50efgdc

  SZEXTÁBOR 4EVER

 • 2009.08.03 13:40:26cso zsi

  Az ősanya-tábor tipikus, de mázlink van.
  Pasi lévén csak "élvezem" a fentebb említett gyerek mellett bagózó anyukákat, ill. némely hölgy tudálékosságát, megmondóemberségét.
  Volt már olyan is, hogy az egyébként kúltúrlénynek látszó anyuka olyan kocsinyelven küldte melegebb éghajlatra 3-5 éves csemetéjét, hogy még a barátnői is felkapták a fejüket.

  Szextábor. Jogos. Mi az 5 hetes óvodazárás alatt kiadtuk a nagyszülőknek, hogy rontsanak már csöppet a gyereken, amit jövő nyárig valahogy helyrehozunk.
  Ezalatt viszont b***tunk a világra, akár este volt, akár nappal.
  Nem vagyok benne biztos, hogy a párom volt nappal, nem ilyenre emlékszem tavalyról. :)))

 • 2009.08.03 13:48:57Beautiful life

  coool,

  sporttábor se kutya, ilyen melegben kihagynám a szextábort.

  :-)

 • 2009.08.03 13:50:40Vakmacska

  beautiful life, nem tudod mit hagysz ki...

 • 2009.08.03 13:57:50L'Angelus

  Hogy miket nem rendeznek manapság...

 • 2009.08.03 14:05:34Silverveil

  Táborba nem mennék el, de 3-4 nap alvás remek lenne. Persze úgy, hogy a max hőmérséklet 20 fok és az összes környékünkön levő madár átszellemülten hallgat!

 • 2009.08.03 14:13:28DocBulywood

  Mivel az ilyen táborokba sok embert koncentrálnak, nevezhető koncentrációs tábornak?

 • 2009.08.03 14:14:35irregular

  Silverveilhez hasonló, csak engem nem a madarak zavarnak, hanem az, hogy reggel 7-kor ürítik a kukákat az ablakunk alatt, s hetente fűnyíróznak, persze 6:30-kor kezdik :-(

  Én még elmennék egy olyan táborba is, ahol meg tudnék enni egy háromfogásos vacsorát egy nekiüléssel. És nem kell evés közben felugrálnom.

 • 2009.08.03 14:22:26david kulkárd

  Szextábor ez nyilvánvaló, de csak akkor ha vannak állatok is, kecske, disznó, tehén esetleg tyúkok, továbbá lehet csinálni nagymamival nagypapival a hátán és fordítva, lehessen egyszerre tizenketten baszni, mint a nyulak, orrba szájba segglyukba, jó fosos legyen hogy csússzon, ilyen melegbe meg úgy is olyan mintha lekvárba mártogatnád. Ketten olyan unalmas már, remélem itt lehet csinálni a barátnőm előtt más csajjal, esetleg kipróbálnám milyen lehet a feleségem a szeretőm és a barátnőm előtt csinálni egy szakállas emberrel. Hú mit hagytok ki basszátok meg.
  Remélem itt is ki lehet majd próbálni, ami külföldön már nagy divat, nagyobb gyümölcsökbe, pl narancs, ananász, lyukat fúrnak, megbaszod, aztán be a turmixgépbe és a szeretőd megissza a levét a feleséged szeme láttára, majd a szomszéd faházban táborozó nagypapi leszopja a makkodról a maradék gyümölcslevet, miután megbaszta a nejed.

 • 2009.08.03 14:26:03Perecke

  david kulkárd

  Meglehet, hogy túl sok benned az elfojtott szexuális agresszió. vagy egyszerűen egy perverz állat vagy.

 • 2009.08.03 14:36:18david kulkárd

  Perecke, de egy prűd vagy.. ez ma már tök normális. Hol élsz te? Ez a 21. század nem a 19. Szerintem a legjobb ha a feleséged előtt csinálod meg a legjobb barátnőjét és közben az apja felvesz videóra.

 • 2009.08.03 15:26:34Kiraaaaaa

  A szexre szavazok:)
  a többi megvan.

 • 2009.08.03 15:32:31Perecke

  2009.08.03 14:36:18david kulkárd

  Nem tudom átélni a helyzetet, lévén, hogy nincs feleségem.:P Férjem van,akinek a legjobb barátja 62 éves...szóval igen...más világ,mit világ, galaxis a miénk.

 • 2009.08.03 16:40:35david kulkárd

  Perecke az nem baj, ha nincs feleséged majd a másét megbaszhatod egy felcsatolt uborkával. Ez a 21. század, nem kell szégyenlősnek lenni. Kiraaaaaa remélem te is ott leszel, viszek egy pónilovat is, annak bekaphatod.

 • 2009.08.03 20:42:19kerekbilincs

  Nekem tetszettek, :)

 • 2009.08.03 21:13:29Kiraaaaaa

  david kulkárd: csak utánad..előbb te rendezed le a lovat, oké?

 • 2009.08.04 19:03:37Heatherette

  hehe

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta