Melletlen kislány szoptatja a babáját

Már a játékmackóját szoptató kislány plakátja is felháborodást keltett Nagy-Britanniában, és a Poronty olvasóit is megosztotta a téma, vajon mit szólnak az egyik legújabb játékbabához, amelyet a kislányok a mellékelt mellbimbós póló segítségével meg is tudnak szoptatni?

Felismerve a hatalmas üzleti lehetőséget és a kislányok utánzási szokásait, egy cég piacra dobta a műmellbimbón cummogó szopós babát.

A szoptatás fontosságáról többször beszéltünk itt, a Porontyon. Mivel eddig olyan babákat árultak, amelyeket cumisüvegből vagy kiskanállal lehetett csak etetni, ha úgy vesszük, ez a baba a szoptatást népszerűsíti, hiszen végre a kislányoknak is lehetősége nyílik kipróbálni, milyen a szoptatás és utánozhatják anyukájukat: a felcsatolható pólócskán két mellbimbó szerű dolog található, amelyhez ha a gyerek hozzáérinti a játékbaba száját, az cuppogni kezd és szopó mozdulatokat végez. Az 50 centis babát 44 euróért árulják kék és rózsaszín ruhákban.

A Poronty kérdése: ha már élethűnek próbálták megalkotni a szopós babát és arra is figyeltek, hogy etetés után büfiztetni kelljen a játékot, vajon miért nem csinálták meg a valóságoshoz hasonlóra a melleket? Kis mellű anyukák gyerekeinek kis műciciket, nagy mellű anyukák lányainak nagy műmelles szoptatószettet, csak hogy a gyerek időben megtanulja a genetikát is.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek