SZÜLŐSÉG

Anyák, netezés helyett szexeljetek!

2009. június 26., péntek 12:02 |

Na, végre, nyugi. Férj elindult dolgozni, gyerekek suliban, kicsi visszaaludt még, jöhet a tejeskávé, közben nézzük, mi történt a Porontyon? Basszus, már 9 óra? Ébred a kicsi, gyorsan letolok egy kis gyümölcsöt a torkán, esetleg elmegyünk sétálni, csak még ránézek gyorsan a gépre és frissítek egyet. Nem, nem kapcsolom ki, ááááá, arra az egy órára, csak pihenőbe teszem, így könnyebben tudok visszaülni, ha hazaértünk. Na, mielőtt megcsinálom az ebédet, csak gyorsan ránézek, öt perc, tényleg. Egy kommentet megírni fél perc, hiszen OSzTV-t nyertem gépírásból, vagymi. Na, most elaludt, akkor megebédelek, addig olvasgatok a neten, de csak addig! Utána elmosogatok, lezuhanyzom, és persze olvasok is, legalább négy könyv vár elolvasásra. Jó ég, már három óra, jól hallom, hogy ébred a gyerek és zörög a kulcs a zárban? Hű, futás mosogatni és csak be kéne pakolni a mosógépet is!

Sokáig lehetne még folytatni, de körülbelül eszerint éltem az elmúlt hónapokat, egyre jobban beleragadva az internet fogságába, míg aztán találtam egy cikket. Nevezetesen ezt. Elolvastam háromszor. Remek iróniával van megírva, érdemes elolvasni. Görbe tükör, hideg zuhany, feleszmélés, önkritika. Szinte minden sorában magamra ismertem. Átküldtem e-mailben a férjemnek, azzal a subjecttel, hogy „magamra ismerek". Ez volt valamikor éjjel egykor, még aznap délelőtt kaptam vissza a választ: „én is...rád..."

Délután leültünk beszélgetni. Mint kiderült, igen, zavarta, hogy időnként kupi várja itthon, hogy mindig feszült vagyok, hogy az a beszélgetéseink témája, mi történt az internetes közösségben. Bántotta, hogy már nem úgy alszunk el, hogy összebújunk, hanem ő egyedül, én meg a gép előtt. Frusztrálta, hogy frusztrált vagyok attól, néhány vadidegen nick vajon mit is gondol rólam. Utálta, hogy összevásárolok dolgokat a teszveszről, amikért neki kell szaladgálnia. És ez még csak ő, rajta kívül van még három gyerek, akikből kettő már tud véleményt nyilvánítani és miután velük is leültem beszélgetni, jobban magamba szálltam. Azért nem szóltak, mert senki nem akart megbántani, na ez külön téma lett utána!

Ezután négy napig csak és kizárólag azért kapcsoltam be a gépet, hogy megnézzem az e-mailjeimet, ez körülbelül napi 10 perc volt. Ezen kívül pedig csak a családdal foglalkoztam, a lakás rendben volt (és van), rengeteget társasoztunk, hatalmas röhögések közepette, együtt főztünk a gyerekekkel, beszélgetve közben, nem csak összedobtam gyorsan valamit, hogy utána visszaülhessek a gép elé. Mert bár nem jutottam el – szerencsére – addig, hogy elhanyagoljam az alap tennivalókat is, de nem olyan minőségben tettem a dolgom, ahogy azt saját magamtól elvárnám. Ez persze pluszban is frusztrált. Este filmet néztünk összebújva. A többi már privát szféra...

Napok alatt nyugodtabb lettem. A mai napot már csak a gyerekkel töltöttem, körülbelül negyedórát leszámítva – mert az sem megoldás, hogy soha többé nem olvasok el semmit, ami a monitoron látható, de érdemes határt szabni ennek. Játszottam hát Szonjával, vagy csak néztem, ahogy játszik, ahogy mosolyog, ahogy elmerül egy-egy számára érdekesebb dologban, ittam magamba az egész lényét és nem értem, tényleg képes voltam az elmúlt hónapok ehelyett azzal tölteni, hogy idegenekkel veszekedek butaságokon?

Tévedés ne essék, nem a Poronty, illetve az internet ellen szól a poszt. Az internet klassz dolog, minden ügyemet azon intézem, de én átestem a ló túloldalára és ha mindenki magába néz, szerintem nem én vagyok az egyetlen. Miközben büszke vagyok rá, hogy alig tévézünk, nem egyszer neteztem úgy, hogy a gyerek az ölemben, utána meg elvárnám tőle, hogy ne lógjon egész nap a gépen? Ha nem találom meg ezt a cikket, és a másik fél nem szól, mert tapintatos akar lenni, rámehetett volna a házasságom, amit pedig nagyon féltve őrzünk egyébként. Ha megcsalt volna, még a szemére sem vethetném úgy igazából, mert ugyanúgy hibás lennék benne.

Vajon hányan járnak még ugyanebben a cipőben, amíg otthon vannak „babázni"? És hányan merik bevallani?

Magenta

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.06.26 17:41:40baudolinA

  rita,
  ez a "század legnagyobb énekese" szerintem elég szubjektív. Én pl. nem tartom annak. Sokkal inkább Sting. De ez ízlés kérdése.

 • 2009.06.26 17:45:13Vierre_

  pláne, hogy ebből a századból még csak nyolc év telt el. És ebben a nyolc évben nem rittyentett nagyot. Az előző század meg kitermelt egy bála remeknél remekebb énekest és zeneszerzőt. Szóval több mint túlzás , rita, ez, de ettől még megértem a rajongói oldalt. De ha előző század, én utáltam mindig is Freddie Mercuriy zenéjét bár értem, viszont ha már énekesről beszélünk, ő azt hiszem mérföldekkel jobban teljesített.

 • 2009.06.26 17:45:15Kipikopii

  Rita: nem ertelek. Elhunyt egy zseni, ez teny. Vannak rola szolo forumok, ahol reszvetet lehet nyilvanitani es megbeszelni a temat. De ez nem az. Ez egy kismama blog. itt szaros pelenka, szoptatas es programozott csaszar van.

  Borzasztoan sajnalom Michael Jacksont, de az elet megy tovabb...

 • 2009.06.26 17:48:42másutt

  Kb. 10 evesen nekem volt Michael Jackson kituzom.
  Azutan ciki lett.
  Hosszu eveken at nem hallgattam.
  Azutan kb 5 eve egy jazz tancoran beraktak a Billy Jean-t.
  En eleg sokat tancoltam, mindenfelere, de olyan jol szinte semmire nem lehet.
  A Billy Jean es tarsai, azon nagyon keves szamok koze tartozik, amiket a vilagon MINDENUTT, Azsiatol Dubrovnyikig fel lehet tenni, es tele lesz a tancparkett vigyorgo emberekkel, 3 evestol 43 evesig.
  EZERT jar egy kulon emlites.
  Hany ilyen zenesz van meg? Nem sok.

 • 2009.06.26 17:48:49rita a felcser

  Jo jo,de akkor is TEMA ujdonsag.Ezt furcsallom,megertem,ha valakinek nem tetszik,es nem erdekli a halala,de ez olyan hir,amit mindenki kell kommentaljon.Mint a gazdasagi krizis,vagy az osztrak pedofil esete vagy Angelina (pfuj) tiz kicsi negerje,vagy az Madonnaeknal volt?

  Jackson tobbet adott el mint Sting.Lemezt.

  Idezek a Gumicukorrol "ha egy vulkan eltuntetne Magyarorszagto,kevesebben gyaszolnak,mint Jackot".igy igaz.

 • 2009.06.26 17:49:14Vierre_

  hagyd. most zokogja tele a második százas blokkot és üveges szemekkel tekint , üresen, maga elé. Orra veres, szeme veres, most legyünk rá tekintettel és vidítsuk fel egy kis prog.császár témával :)))))))))

 • 2009.06.26 17:49:52rita a felcser

  Es ha mar elokerul A draga AJ es a kalotaszegi lelkesz kinezetu bajszos dundi ferje,akkor keruljon elo ez a nagyszeru eneks is.

 • 2009.06.26 17:51:15Vierre_

  rita én őszintén mondom neked, hogy rá se szarok. Megdöbbent mert köztudatban volt, de ötven éves és szerintem annyit azért nem tett le az asztalra mint Sting. Persze egy sztárhalál már csak ilyen de nekem nem téma soha három mondatot kivéve, de azt már ma lefutottam. Szóval én zároltam is a műanyag-embert.

 • 2009.06.26 17:54:47rita a felcser

  De ismertebb Stingnel?Nem?
  Es tobben vettek a zenejet.Akkor?

 • 2009.06.26 17:58:10baudolinA

  rita,
  nem tudom, ilyen statisztikák nem érdekelnek. Egyébként pedig Dan Brown könyveit is többen veszik, mint pl. Rushdie-t (aki ugyancsak híres), mégsem állítanám, hogy Dan Brown a század legjobb regényírója. :)

 • 2009.06.26 17:58:11Vierre_

  BAzdmeg rita Lagzi Lajcsinak , meg Postás Józsinak is úgy fogynak a lemezei mint a cukor, ettől még nem lesz minőség.

  Témához, most találtam, lehet hogy megrendezett, nemtom, de sztem kellően mutatja a megvonást. :))))))))

  http://www.indavideo.hu/video/Ilyen_elvonasi_tuneteket_produkal?action=video_site&video_title=Ilyen_elvonasi_tuneteket_produkal%3Ftoken%3D7d1616ceecd67be4dbde4390bb06fc85

 • 2009.06.26 17:58:45cantaloupe

  Lehet szeretne vagy nem szeretni Jacko zenejet, de az biztos, hogy a mai popsztarok kozt egyik sem kotheti be meg a cipofuzojet sem. Ma mar nincsenek ilyan tehetsegek, akik eredetiek, kepesek megujulni minden albummal es millios peldanyszammal adjak el azokat. Marmint a popszakmaban.

  En is sajnalom, hogy penze volt, de igaz baratai soha, gyerekkora sem..a pedofil-ugyeit meg nem tudom, higgyem-e.

 • 2009.06.26 17:59:16másutt

  Toredelmesen bevallom, hogy nem szeretem sem a Police-t, sem Sting-et. Tudom, hogy most sokak kiabrandulnak belolem. :) Engem mind a ketto idegesit, de rettenetesen.
  Sosem hasonlitanam ossze MJ-nal.
  Sem zeneileg, sem eladott lemezek mennyisegeben.
  Jackson-hoz hasonlo kategoria, talan: Madonna, The Beatles, Elvis Presley, ABBA. Talan Elton John. Mas nem jut eszembe.

 • 2009.06.26 17:59:18Vierre_

  baud nagyon egy vonalon mozgunk. :)

 • 2009.06.26 18:00:28cantaloupe

  Vierre,
  en kedvelem Sting zenejet, de ikon nem volt/van/lesz belole. Egy meglepoen normalis zenesz, aki kuzd az oserdokert, de vilagrekordot donto albuma nem lesz neki.

 • 2009.06.26 18:01:13Vierre_

  Én nem gondolom hogy Jackó ilyen über lenne, csak jókor volt jó helyen. A hangja semmi különös, a mozgása egyedi, a kezdő menedzsmentje kurva jó. Lett belőle egy évek óta lószart sem csináló rommá varrt valaki. Popikon, mert azzá vált, tény. De számomra nem ő a minőség és nem ő a zenész. Ennyi.

 • 2009.06.26 18:01:44rita a felcser

  Kylie Minogue.
  Nagyon vagany ferfi volt.Feketen is,feheren is.

 • 2009.06.26 18:01:45baudolinA

  másutt,
  én meg fordítva, hát ez van. :) Bár a felsorolt énekeseket én is szeretem. De mondjuk szerintem Bob Dylan jobb, mint a Beatles. Nyugi, ettől nem fogok kiábrándulni. :)

 • 2009.06.26 18:03:37Vierre_

  Mondom can, Lagzinak és Postásnak is veszik a lemezét, még sem ikon. Nem azért lett ő popikon mert mittoménmennyi lemezt adott el, a minőség és a jóizlés nem mindig találkozik. Ott van a New kids on the block. Azok is bazdmeg mennyi lemezt adtak el és milyen fos volt- bár én szerettem őket asszem egy hónapig.
  Jacko a popot nagyon tudta és amikor már nem tudta akkor a köztudatban maradt a baromságai miatt.

 • 2009.06.26 18:05:53Vierre_

  Ott van U2 énekese, Bono. Nekem ha ikon, akkor ő az. Mind zeneileg mind karitatív. Nem imádom a zenéjét, de szeretem és értékelem. Nem rakom be itthon de az minőség és hang. Szerintem óriási különbség hogy ha valaki azért lesz ikon mert gyereket lógat az erkélyről, szanaszét szabatja magát és gyerekekkel kufircol aminebiztos, vagy amit Bono csinál. Az minőség. Jacko csak mennyiség.

 • 2009.06.26 18:06:00rita a felcser

  HA en Beatlest kene hallgassak a buszon mondjuk a Fekete-tengerig,amikor leszallnek panikbeteg,szkizofren,kancsi es pupos lennek.Annyira utalom ezt a tipusu zenet.

 • 2009.06.26 18:08:29baudolinA

  Ja, csak kiegészítésképpen: engem az eladott lemezek/könyvek stb. mennyisége nem érdekel. És az sem, hogy mennyire tartják ikonnak. Szóval ha szerintem Sting jobb, mint Jacko, akkor az szubjektív. Ezt kéretik a fejem leharapása előtt tudomásul venni. :)

  rita,
  hát busszal a Fekete-tengerig én is megvadulnék. Még Stingtől is. :)

 • 2009.06.26 18:08:53Vierre_

  rita dettó :)))))))))))))))))))))))) még is ikonok. Mert a maguk idejében forradalmi dolgot csináltak. Nem az az ikon amiért rajongsz. Hanem az, ami megmarad.

 • 2009.06.26 18:09:03rita a felcser

  Igaz,Coelho is elad sokat.

 • 2009.06.26 18:09:29Vierre_

  baud én is ezt ugatom. fentebb.

 • 2009.06.26 18:10:28baudolinA

  Na, akkor szidjuk közösen Coelhót. :)))

 • 2009.06.26 18:11:02baudolinA

  Vierre_
  nagyjából egyidőben írhattunk szerintem. :)

 • 2009.06.26 18:12:16cantaloupe

  Vierre,
  az, hogy ki az ikon, nem szemelyes velemeny kerdese, hanem tomegek dontese alapjan alakul ki. Hiaba mondod, hogy neked semmi egyedi, meg csak szerencses volt jo helyen es jo idoben, mert ez nem igaz. Kemenyen megdolgozott mindenert, elobb-utobb felfedezte volna barmilyen ugyes szemu menedzser, ha nem a Motown akkor mas.

  Az sem igaz, hogy Jacko mennyiseg. Illetve ezen a sikon, mar bocs, de Bono is az, nagy hangzasbeli valtozast nem latok a "Where the streets have no name" es a "Baeutiful day" kozt. Nagyjabol tudni, mit varhatsz egy ujabb albumtol. De ez nem baj, szeretem a U2-t is. :)

  Akkor meg, ha azt hiszed, hogy MJ a gyerekkilogatas miatt ikon, bocsika, de sikhulye vagy a temahoz.

 • 2009.06.26 18:12:36rita a felcser

  En mar evek ota tudtam,hogy hamarosan el fog hunyni.De azt hittem,hogy ongyilkos lesz.Vagy ket hete ,amikor megjelent egy cikk a csonkolt fulerol,gondoltma,hogy nem huzzza sokaig.Nyilvanvalo volt.

 • 2009.06.26 18:18:16másutt

  Kulfoldi hirugynoksegek altal most jonnek a reszletek. Az orvosa, aki hetek ota nyomta bele a drogot (morfiumhoz hasonlot), ami allitolag az infarktusahoz vezetett (az infarktus elott roviddel inyekcioztak bele), eltunt, lelepett.

 • 2009.06.26 18:22:30másutt

  Na, mentem, MOZIBA, kepzeljetek. Nem leszek itt, egesz este. Yihaaa. Letepem lancaimat!
  Ha az elkovetkezendo 3 oraban ide irok, akkor azt a sotetben csinalom a mozibol, mert unalmas a film! :D

 • 2009.06.26 18:23:12baudolinA

  Mi a film címe?

 • 2009.06.26 19:22:42anyamadár

  Most komolyan M. Jacksonról kéne írogatni? És ha valaki nem szerette a zenéjét? Akkor is arról témázzunk?
  Van pár száma amit szerettem, de nem voltam rajongó. Én pl Chert és Madonnát szerettem abban az időben mikor MJ rajongói klub volt az általános iskolánkban, de ha meghalnának azért sem roppannék bele és nem kérném számon tök más stílusú fórumokon, hogy beszélgessenek róluk. :)

 • 2009.06.26 19:24:42anyamadár

  Másutt hajrá! :)))

  Magenta tök jó, hogy le tudtál róla jönni. Nekem az segített nagyon - mikor kezdtem feladni a leszokósdit -, hogy írtam erről a blogomban őszintén. :)

 • 2009.06.26 19:33:09anyamadár

  Fityisz szeretem én a különleges dolgokat, de azért nem fogok utánarongyolni a játszótérre és leteperni a gyerekek szeme láttára a csúszda alatt...

 • 2009.06.26 19:55:08drlucifer

  Nem volt naftám mindent átzrágni.

  Rita!
  MJ-ről szóló cikknél (nem a velveten) nyilvánítottam véleményt, nem hiszem, hogy ide tartozik. Emésztem a hírt, én szerettem a zenéjét.

 • 2009.06.26 20:29:40Magenta

  Sziasztok!

  Látom, sok magyarázkodás volt, én senkin nem kértem számon, ki mennyit van itt, ezt mindenkinek magával - meg persze a családjával - kell rendeznie.
  Függés: hidd el, H., nálam átment függésbe. És frászt kaptam tőle, amikor ez leesett, illetve, amikor be mertem vallani magamnak.

  Nem kell rossz kapcsolatban élni ehhez, elég volt annyi, hogy tavaly terhesen itthon ültem egész nap egyedül, a barátnőim bent Pesten, a testvérem még messzebb, a gyerekek az apjuknál, férj dolgozik. Az egy-két-három hónapos gyerek mellől meg elég simán lehet még egész nap nyomni, amennyit alszik. :) És ha valakiben van hajlam az ilyesmire, már bele is ragadt.

  Én, ha elvégeztem a házimunkáimat, egyre romló színvonallal, saját magamhoz képest. De bizony volt, hogy délután még ott állt a mosatlan edény és a gyerek úgy játszott szinte egész nap, hogy körberaktam játékokkal és néha ránéztem. Márpedig ennél sokkal többet érdemel, annyira hamar két éves lesz, utána meg jön a taposómalom.

  Bár a cím azt sugallja, a házaséletünk nem ment tönkre (teljesen). De minőségi, mennyiségi romlás volt benne. És szerencsére az, hogy a házasságom rámehetett volna, csak utópia, de ha ez tovább tart... Mennek rá házasságok ilyesmire.

  MJ-hez meg: nagy zenész volt, nekem elég, ha rádióban hallom, őszinte részvétem a családjának.
  De engem sokkal jobban megrázott pár hónapja Natasha Richardson értelmetlen, hirtelen halála. Jacko-nál már várható volt.

 • 2009.06.26 20:30:23Magenta

  És köszönöm a dicsérő szavakat is! :)))

 • 2009.06.26 20:51:57mpbm

  Na és Magenta, ahhoz mit szólsz, hogy levágtam, hogy te írtad?

 • 2009.06.26 21:00:18nagyleany

  Sziasztok, annyira örülők , hogy ezzel a netes problémával nem vagyok egyedül. Én jókat derültem a cikken.......minden szava IGAZSÁG........Tudván , hogy itt ilyen jó cikkek vannak igérem többet benézek majd.....:)DDDD

 • 2009.06.26 21:04:22nagyleany

  "Michael Jacksont nem fogjak sem eltemetni, sem elhamvasztani. Helyette reciklaljak muanyag bevasarlozacskoknak. Igy orokre feher maradhat, plasztik, es veszelyes a gyerekeknek vele jatszani."

 • 2009.06.26 21:06:14nagyleany

  hat ez nagyon joooooo.

 • 2009.06.27 00:18:39másutt

  Na, visszajottem. A film OK volt. "My Sister's keeper", a Josie Picoult konyvol. A konyv jobb volt, blah. Megvaltoztattak a veget! :((
  Es Cameron Diaz jatssza egy haldoklo 16 eves anyjat. Es ket masik gyereket. Ja, pont ugy nez ki, mint egy 13 eve halalos beteg es folyamatos apolasra szorulo leukemias anyja. Es, aki kozben elvegezte a jogit is. Uhum. Tutira. na. A konyvet ajanlom... es varjatok meg a DVD-t.

 • 2009.06.27 00:29:14Vierre_

  másutt neked miért ilyen depis filmet kell megnézni ahelyett hogy a transformerst nézted volna meg. Pffffff. És legalább végig sírtad mert meghalt Jackó? Én a Csutiékkal való randit végig bőgtem mert mindig emlékeztettek erre a drámára és közben ritára gondoltam. Nem is tudom mitől bőgtem igazából- ritától, vagy jackótól.

  :))))))))))))))))))))))))

 • 2009.06.27 04:45:04cozumel

  Rita

  Te miert rogton a negativ oldalarol magyarazod a neked feltuno jelensegeket?
  Miert az a konkluziod-meg ha kerdomodban is-hogy a nok/anyak elhulyulnek, kevesebbek, butabbak, nyafogosabbak, hisztisebbek blablabla?
  Mi kesztet teged arra, hgoy allandoan negativ jelzokkel illesd azt a ket csoportot, ahova magad is tartozol: a noket es az anyakat?

  Most minden basztatas nelkul kerdem, mert erdekel, vajon elgondolkodtal mar ezen?


  Valasz a feltevesedre (a teljesseg igenye nelkul).

  1. ez egy kismama blog, elsosorban anya-baba-apa temaban, nem egy zenei vagy celeb blog, melyeken valoszinuleg szep szamban emlekeztek meg Jackorol NOK ES ANYAK IS.

  2. nem mindenki szerette a zenejet, vagy szerette a zenejet, de teljesen elfordult a szemelytol stb

  3. vannak, akik total leszarjak a celebhireket, szuletes, hazassag, halal, egyarant

  4. az elet megy tovabb. akarmit is gondol az a no es/vagy anya Jacko halalarol, ma is fel kelt, gyereket reggeliztetett, elvitte az ovodaba, es ha a budos kolok szetrugta a cipojet es a honap vegen pont nincs love javittatasra, vagy uj labbelire, akkor NEKI ez sokkal nagyobb problema, mint az, hogy MJ meghalt

  5. nem lattam posztot Jackorol, ha lattam volna, tuti kommentelek.

  folyt. kov.

 • 2009.06.27 04:54:46cozumel

  Szemelyesen:

  tegnap este a ferjemtol hallottam a hirt, meg is dumaltuk. A ferjem zeneakademiat vegzett, majd 20 evig zenelt, neki ezek a "nagyok" mast jelentenek, mint nekem.

  En sosem voltam oda Jacksonert, pedig a csucson pont akkor jart, amikor en kamasz voltam, szoval nekem a Thriller es tarsai az elso bulikkal kotodnek ossze.
  De nem vagyok oda a popert, se Madonna, se Britney, egyik ikonjuk sem tud elkapraztatni, de elismerem a melojukat. Csak nem az en vilagom.

  Nekem a pop olyan, hogy kedvelem addig, amit a billboard 100ban van es 2 honapig nyomja a radio ejjel-nappal, aztan ennyi ido alatt meg is unom. Ha 10 evvel kesobb meghallok egy valaha toptizes pop szamot, akkor jo megint meghallgatni, de nem vennem meg lemezen.

  Jacko kurva jo szerzo volt, de az enekstilusa nem jott be. A szamait persze millioan feldolgoztak, nekem pl a Billie Jean kurvara bejott rockositva, a Black and white meg most eloszor, az American Idol forever legnagyobb felfedezettjetol, Adam Lamberttol. De nem Jackotol, szorri.

 • 2009.06.27 16:45:03yukikoka

  Magenta, gratula, nagyon jó írás:)

 • 2009.06.27 16:47:51Pandi

  Magenta, bizony, én is csatlakozom Yukikokához, nekem is nagyon tetszett, sőt, helyenként nagyon ismerős is, amiről írsz.:))

 • 2009.06.29 11:40:34red-orange

  sziasztok. én csak olvasgatni szoktam, elég ritkásan(rss-ből nézem a porontyot, ha megfog a téma kattintok, ha nem, akkor nem:D) viszont, amire kattintok, általában a kommenteket is olvasom. és bizony a nevek és a hozzászólások száma nem változik(neveket nem írok, úgyis mindenki magába nézett már). xy emberek rengeteget írnak, azt az érzést keltve, hogy egész nap itt lógnak. de nyugalom, máshol is ez van. ahol lehet véleményt nyilvánítani, pacsizni, vitázni, ott egy idő után néhány emberben kialakul az ingerencia arra, hogy ők ott fontosak, számít a véleményük, és komolyan veszik a netes dolgokat. valaki írta, hogy az gáz, ha valaki azon agyal offline, hogy ki mit gondol róla, és ezzel traktálja a párját is. na az az igazi függőség! mikor nem gép előtt is azon agyalsz, hogy mi történik épp, miről maradsz le, és mielőbb a géphez akarsz jutni, különben úgy érzed, kimaradsz mindenből.

  remek:d közben látom, hogy ez 26-án történt.mindegy.ha már leírtam, el is küldöm :)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta