SZÜLŐSÉG

Szarkupac az asztalon – a gyerekek kedvenc játéka

2009. június 25., csütörtök 09:21

Ha akarom labda, ha akarom, gyurma, nyúlik, pattog, ragad, szakad, törik, zajt csap, nem koszol és az asztalon hagyva egy idő után leginkább úgy néz ki, mint egy adag kutyaszar, mi az?

gyurmalin1

A gyerekeim legújabb kedvenc játéka, a gyurmalin. De mi az a gyurmalin?

A termék nem újdonság, az Index már 2007-ben beszámolt róla, ám mi csak nemrég kaptuk ajándékba a fekete színű trutyit, ami azóta a család kedvencévé vált. A gyurmalin egy titándioxidot, szilikont és kvarckristályt tartalmazó anyag, amely nemcsak a gyerekek rokonszenvét nyerte el, felnőtt vendégeink is gyakran formázzák, tépik, húzzák a különleges gyurmát, amely anyagánál fogva számos műveletre alkalmas. Ezen az oldalon jó néhány trükk található, amiket a gyurmalinnal lehet végezni.

gyurmalin2

Nekünk fekete gyurmalinunk van, de létezik színváltó, mágneses, csillámló, színjátszó és sötétben világító változat is. (Képzelem, éjszaka a fürdőszobába menet mekkora sokk lenne egy világító kupac a vécédeszka tetején.) Egy alapszínű gyurmalin 2400 forint, a színjátszók, színváltók, csillámosak, fémes színűek és sötétben világítók 2760 forintba kerülnek, a mágnesesért pedig 2880 forintot kell fizetni.

gyurmalin3

A gyurmalinnal csak egy problémám van: a gyerekeimnek köszönhetően a lakás legkülönbözőbb helyein bukkan fel váratlanul kissé szétfolyva és kutyagumi alakot felvéve. De ez persze nem a termék hibája, a gyerekeimet kellene rendre szoktatni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta