SZÜLŐSÉG

Később kezdődik az Anyakönyv bemutatója

2009. június 10., szerda 13:22 |

Szolgálati közlemény: Többen jelezték, hogy a négy óra túl korai, kicsit sikerült elcsúsztatni az időpontot, így az Anyakönyv bemutatója új időpontban, fél ötkor lesz a Mammut Libriben. De az sem baj, ha nem értek oda, a Ringató Fiskus Olgával ötkor kezdődik, fél hatig biztosan ott vagyunk, mindenkit nagy szeretettel és sütivel várunk. Nem fogunk nick-neveket kérdezni, és természetesen vásárolni sem kötelező. Annál is inkább, mivel aVelveten lehet nyerni könyvet, hármat is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta