Rejtsük el a pocakot fürdőruhába!

Bár még csak április van, de ha az időjárás így folytatja, a kismamák máris rohanhatnak fürdőruhát venni, hogy legyen miben hűsölni a strandon, a teraszon vagy a Balaton partján. Nézzük, mi közül választhat, aki még a szezon előtt szeretné beszerezni a pocakot védő fürdőruhát. Mivel a szakirodalom nem javasolja, hogy a kismama hasát közvetlen napfény érje, ezért csak olyan fürdőruhákat válogattunk, amelyek eltakarják a növekvő pocakot.

A Brendonban (amit sokan nem szeretnek, mert szerintük túl drága) már 7490 forintért kaphatunk egyrészes, dísztelen, egyszerű fürdőruhát, piros színben. A mell alatt vékony csíkkal díszített fazon 9490 forint, a méregzöld, mell résznél húzott darabért pedig 10490 forintot kérnek. A kétrészesek, amelyeknek hasat takaró szoknyarésze indul a mell alatt, 13490 és 18990 forintos ár között kaphatók. A legdrágább egy nyakbaakasztható felsőrészű fazon, 500 forinttal kevesebbért pedig olyan fürdőruhát kapunk, amelynek szoknyarészét derékra és mell alá is lehet tenni attól függően, hogy a kismama a pocakját vagy a fenekét szeretné eltakarni a kíváncsi tekintetek elől.

A b.boomban háromféle hasat takaró fürdőruhát találtunk. Az egyik leértékelt darabot, amely ráadásul nem is a legegyszerűbb fazon, 4190 forintért árulják, az egyszerűbb, ám masszívnak tűnő fekete darab 5990 forint, kedvencünk pedig az az érdekes fekete példány, amelyet 6990 forintért vesztegetnek és amelyről meg sem mondtuk volna első blikkre, hogy fürdőruha. Ebben garantáltan nem ég le a kismama, bár kérdés, hogy nem lesz-e benne melege.


A Mammolában 10990-ért vásárolhatunk vidám, virágmintás kétrészest, a színes szegélyű fekete 9990 forint, az úszódressz pedig 8490 forintba kerül. A nyakbaköthető felső, pocak alá hajtható bugyis megoldással 13990, a fekete különleges darab pedig, amelynek beépített melltartója van és szoptatáshoz lekapcsolható pántja, valamint övvel díszített pocak alatt és fölött is hordható bugyirésze, 9990 forintba kerül.

A kismama-divat.hu oldalon találtuk ezt az egyszerű, de csinos sötétkék darabot 8990 forintért. A legolcsóbb terheseknek szánt úszódresszre a Decathlonban bukkantunk 3990 forintért, ugyanitt a színes, csinosabb fazon 6190 forint. Aki a régimódi stílust kedveli, a Maternelle-ben 7900-ért vehet virágmintás egyberészest, kék strandkendővel.

Aki nem akar túl sokat fizetni egy néhány hónapig használható holmiról és nem riasztja el a tudat, hogy azelőtt más hasát és egyéb testrészeit fedték a fürdőruhák, nyugodtan próbálkozhat a különböző aukciós oldalakon, ahol, ha szerencséje van, pár fillérért megszerezhet egy-egy darabot.

Terhesfürdőruhákról szóló korábbi cikkünket itt találjátok

Oszd meg másokkal is!
Mustra