SZÜLŐSÉG

Hogyan készítsünk gyereket? Fújjuk bele a nőbe!

2009. április 20., hétfő 14:03 |

Hogyan születik a gyerek? A gólya hozza, vagy egyszerűen a káposztaföldön találjuk? Végre megtudhattuk az igazságot! Világossá vált, hogy eddigi információink hibásak, legfőképpen pontatlanok voltak. Az eddigi feltételezés, miszerint egy férfi és egy nő kell a gyermek nemzéséhez helytálló volt, azonban tévesen állapították meg a tudósok a férfi és a nő ehhez szükséges testrészeit.

Az esemény ráadásul sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint azt gondoltuk, nem kell hozzá egyéb, mint a férfi szája, valamint a kiválasztott hölgy ujja. Ez esetben nem igaz, hogy nem kell túlságosan felfújni a dolgokat, a helyes és eredményes akció célja ugyanis pont az, ha a férfi túlfújja a témát, méghozzá jó nagyra. Aztán, akár egy buborék, a szétpattanó hasból egyszer csak gyerek lesz, nincs is ennél egyszerűbb és természetesebb folyamat.

A tudósok keresik még a folyamat tudományos hátterét, mindenesetre az már biztos, hogy a következő generációknak nem kell a sötétben tapogatózniuk, fény derült az élet titkára, s végre egységes képet kaphatunk arról, hogyan is fejlődik ki a gyerek az anya hasában.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta