A szülőszobán derült ki, hogy dupla méhe és hüvelynyílása van a kismamának

Hihetetlennek tűnő sztori az anyáról, akinek a szülőszobán vették észre az orvosok, hogy két méhe, sőt, dupla hüvelynyílása is van. Az ultrahangos orvos korábban miómának hitte az elváltozást. A kislány végül császárral született meg, kis súllyal, mivel nem volt helye fejlődni odabent. A dokik azt javasolták, legközelebb a másik méhét használja a kismama, mert az nagyobb.Szeretnéd megosztani olvasóinkkal szüléstörténeted? Küldd el nekünk erre a címre!



Életem legszebb karácsonyi ajándékát kaptuk a Férjemmel. Érdekes új dolgokat tudtam meg a testemről. Zavartalan volt a terhességem, a kiírt dátum előtt 1 héttel dec.24-én reggel kezdtem érezni a fájásokat.Négykor már 10 percesek voltak, elkezdtünk készülődni a kórházba. Este nyolc után vettek fel a szülőszobán, nagyon kedvesek voltak az orvosok, nővérek. Két ujjnyira voltam kitágulva,már ekkor kérdeztem, mikor kaphatok fájdalomcsillapítót. Közölték, hogy akkor, ha már 2 percenként érzem a fájást és eltart legalább 40 másodpercig. Hamar eljött ez az állapot, kezdett nagyon-nagyon fájdalmas lenni. Minden elismerésem azoknak, akik fájdalomcsillapító nélkül csinálják végig az egészet. A fájdalomcsillapítót csak a beöntés után kaphattam meg. Ez is kellemes volt, görcsök között üríteni.



Ezután kezdődtek velem az érdekes dolgok. Jött az orvos megnézni, hogy tágultam-e tovább. Ekkor már 3 ujjnyira voltam nyitva. A doki matatás közben észrevette, hogy nekem kettő méhem van. Hívott egy másik dokit is, ő is megtapogatta, sőt, mondta, hogy két hüvelynyílásom is van. Állítólag ritka, hogy mind a két méh teljesen kifejlett. Nagy fájdalmak közepette ezen már mosolyogtam. Csodálkoztak rajta, hogy én ezekről nem tudok. Megemlítettem, hogy az egyik ultrahangon láttak valamit, de azt mondták, valószínűleg jóindulatú miómám van, amit a szülés után eltávolítanak majd.

Az orvosok azt mondták a szülőszobán, hogy szerencsém van, hogy problémamentes volt a terhességem. Akiknek két méhe van, azokat veszélyeztetett terhesként kezelik, ugyanis esetükben nagyobb a vetélés kockázata is. Utólagosan bepánikoltam rendesen. Jöhe6tett a császáros szülés azonnal, sajnos így a Párom nem lehetett velem. Kislányomat hamar kiszedték belőlem, rögtön felsírt a drágaságom. Kicsi súllyal született, mert nem volt helye fejlődni a méhemben. Ha legközelebb terhes leszek, akkor már a 34. héten meg fogják indítani a szülést, mivel fölösleges várni vele, hisz nem tud fejlődni már a kis hely miatt.

Műtét után ért még egy kis meglepetés minket. Mikor levették az érzéstelenítőt a hátamról, akkor vették észre, hogy keletkezett a hátamon 3 darab, körülbelül 5 centi átmérőjű égési sérülés. Ritkán ez is előfordul, ha nem érintkezik megfelelően a bőrrel. Mindenki elnézést kért a sebeim miatt, mondták fájni fog egy ideig. Szóval nekünk nagyon izgalmasan telt a karácsonyunk.

Megszületett a kislányunk, akit már nagyon vártunk. Kiderült, hogy ritka eset vagyok. Ja és legközelebb a másik méhemet használjam, ha tudom, mert az nagyobb. Majd szólok a Páromnak , hogy figyeljen oda. 

Andulka7
Oszd meg másokkal is!
Mustra