Tanácsadó blogot indított a Poronty

A Poronty új szolgáltatást indított: tanácsadó blogot, amelyben szakember válaszol a feltett kérdésekre. Nem tudod, mit tegyél, ha a kölyök nem akar megtanulni beszélni, vagy úgy látod, mozgásával, alvásával valami probléma van? Kérdezd a Poronty tanácsadóját, Bordás Gergőt! A kérdéseket erre a címre várjuk, a kérdéseket és a válaszokat pedig a blogban olvashatjátok.



A szakember a fejlesztő pedagógia területén jártas, a mozgásfejlődés, beszédfejlődés, alvás, hiperaktivitás, figyelemzavar, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia témaköreiben felmerülő kérdésekre tud válaszolni.

Hogyan kérdezz?

Írd le részletesen a probléma jellegét, az előfordulásával kapcsolatos szituációt és a tendenciát (javul vagy rosszabb). Minél pontosabb a leírás, a válaszadó annál jobban látja messziről a problémát és könnyebben ad távsegítséget. Sokat segít, ha a következőket is megemlíted:

- általános leírás (gyerek kora, súlya, magassága, fizikai állapota, kedélye)
- ismert betegségek, családi körülmények
- a születés körülményei (császármetszés, koraszülés, oxigénhiány)
- mozgás-, beszédfejlődés (kúszás, mászás mikor-meddig, szókincs fejlődése)
- mióta tart a probléma

A válaszadás menete

Az erre a mailcímre elküldött kérdésre a tanácsadó választ ad, amely a kérdéssel együtt megjelenik itt a Poronty tanácsadó blogjában. Ha a válasz újabb kérdést vet fel, kérjük az előzményekkel együtt elküldeni az új kérdést. Javasoljuk a címkék és a kereső használatát, ezek segítségével egyszerűbb böngészni a kérdések között és van esély arra is, hogy a problémádra megoldást találsz kérdezés nélkül is.

A tanácsadással kapcsolatos technikai kérdéseket pedig itt tehetitek fel.
Oszd meg másokkal is!
Mustra