Te már nem vagy nő, csak anya

Mit tehet az ember, ha a gyerekek születése után a szexuális élete romokban hever? Ha a szexi fehérnemű és a tüzes tekintet már nem elég? Hogyan lehet elcsábítani azt, aki már nem tekint nőnek? A témáról olvasónk, Nóri beszél.



Persze, tudom én, nem csak én járok ebben a cipőben: rengeteg családban okoz problémát a szex, és ahogy telik az idő, egyre nagyobb a baj. Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek a szexuális élete egy terhes elefántéhoz hasonlít – holott magam nem vagyok elefánt. Azt gondoltam, a gyerekek szülése után ez természetes állapot – majd megoldódik valahogy. Aztán azt vettem észre, hogy nemhogy megoldódna, a helyzet egyre rosszabb.



A végső döfést az adta meg, amikor többedszerre próbáltam életem párjával beszélni a témáról vacsora közben. A férjem két falat között kinyögte, hogy az a legfőbb baj, hogy ő már nem tud nőként tekinteni rám, én már csak anya vagyok. Azt hittem, megnyílik alattam a föld. Hát ezért fogyókúrázok, ezért veszek szexi fehérneműket és ruhákat? Ezért próbálok meg mindent megtenni, hogy elcsábítsam? És ezért van az, hogy a pornóoldalak jobban felizgatják, mint én…

Fogalmam nincs, hogy mit tegyek. Úgy érzem, innen nincs visszaút. Mert ha konkrét probléma lenne, például hogy kövér vagyok, akkor azért lehet tenni: le lehet fogyni. Ha lógnának a melleim és azért nem kívánna, fel lehetne varratni. De azzal mit kezdjen az ember, ha a szexi, dögös nő helyett egyszer csak a mackónadrágos háziasszony szerepében találja magát?

Nóri
Oszd meg másokkal is!
Mustra