Fogyaszd le apát a szülés után!

Szülés után sok férfinak nehéz visszaszereznie eredeti alakját, a gyerekekkel töltött hónapok ugyanis megterhelik a szervezetet és a terhes időszak után nehéz leadni a pocakot is. Nehéz időszak ez minden apuka számára, főleg az otthon töltött napok, amikor szembe kell néznie azzal, hogy az ő életét a gyerek és a háztartás tölti ki, míg anya az irodában naponta feltöltődhet új élményekkel.

Sok férfi küzd komplexussal, s bizonytalanná válik, hogy felesége elfogadja-e őt megváltozott alakjával és hangulatváltozásaival együtt. Míg anya a jóképű kollégákkal tölti napjának nagy részét, s Armani öltönyök, kockás hasak ejtik állandó kísértésbe, addig apának otthon borotválkozni sincs ideje, egész nap csak boxeralsóban rohangál a gyerek után. Még azok is nehezen veszik az akadályokat, ahol a feleség naponta bizonygatja ragaszkodását, hűségét, valamint apa otthoni munkájának értékét is elismeri. Persze a férfiak lelkiállapotán sokat segít, ha néha van lehetőségük egy-egy estére kiszabadulni, hogy megoszthassák tapasztalataikat, bánatukat más apukákkal.



Sajnos azonban a legtöbb férfi mégis otthon ül a négy fal között, még ha feleségeik szívesen elengednék őket, akkor is. Míg tehát anya a barátnőivel rendszeresen bulizik, addig apa otthon ül a gyerekkel. Nos, számukra ajánljuk a papatornát, amihez nem kell más, csak a gyerek, valamint kitartás, s olyan bicepszeket varázsolhatnak a tetoválások alá, valamint kockás hasat, hogy a játszótéren irigykedve figyeli majd a többi apuka az izmokat. És persze anya is meghálálja majd az eredményt. Szülés utáni striákra is alkalmas a torna, a legtöbb férfi ugyanis egész életében takargatja csak ezeket a kisebb-nagyobb bőrhibákat. Mozogni mindenkinek jó!

(részlet a Poronty 2075. évi, januári posztjaiból)
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek