SZÜLŐSÉG

Mesekönyvek elfoglalt anyukáknak

2008. december 23., kedd 10:30

Karácsony előtti utolsó könyvajánlónkban lóimádó kölyköknek ajánlunk könyveket, de szó esik még a legszebb ajándékról, a gyerekek manapság legkedveltebb mesehőséről, Thomasról és ajánlunk mesekönyveket elfoglalt anyukáknak is.

A legszebb ajándék

Tavaly a kedvenc könyveim a Naphegy Kiadó Ide nekem a Holdat és a Téli varázslat című kötetei voltak, a mai napig gyakran kérik a lányaim, hogy ezeket olvassam fel este a kiságyban. Idén megjelent a következő Vakondokos könyv, A legszebb ajándék, amelyben Vakondok egy esős őszi délután elindul barátaihoz és a végén kiderül, hogy a legszebb ajándék a barátság. A könyv gyönyörű, meleg illusztrációkkal és aranyos történettel.

Naphegy Kiadó, 2008.
2250 FtMesék 1/3/5 percben

Ha ismered azt az érzést, hogy fektetéskor ezer dolog jár a fejedben, amit még az este meg kellene tenni, a gyerek pedig ragaszkodik az esti meséhez, de csak Háború és béke-hosszúságú mesekönyvek sorakoznak a polcokon és mindent kitalálsz, csak ne kelljen egy fél órát olvasnod, akkor neked való ez a sorozat, amelyekben 1/3/5 percben felolvasható mesék találhatók. Öt perc alatt elmesélhető például a Piroska és a farkas, A rút kiskacsa és a Hamupipőke, három perc A szépség és a Szörnyeteg, A csizmás kandúr és A három kismalac, az egyperces mesekönyvben pedig 18 történet található olyan napokra, amikor képtelen az ember ennél több időt szánni a mesélésre.

Alexandra, 2008.
1990 Ft

Üdvözlünk Sodor szigetén!

Egy korábbi felmérésünk szerint a gyerekek legkedveltebb meséje Thomas, a gőzmozdony, amely már mesekönyv formájában is megjelent. Ez a kötet ráadásul nem egy egyszerű mesekönyv, hanem angolszótár is egyben, amelyben számos fontos szó található: például a kőgát, a villás targonca, a ráktartó doboz, a vontatógőzös, a kombájn, a vörös vércse, a medúza vagy a sziklaszirt. A mellékelt cédé segítségével a gyerek el is ismételheti a megtanult szavakat. Thomassal mindent el lehet adni.

Egmont Kiadó, 2008.
2999 Ft

Hercegnők paripái

Ideális ajándék olyan kölyköknek, akik élnek-halnak a lovakért és a Disney-hercegnőkért. A háromrészes sorozat köteteiben Hamupipőke, Hófehérke és Belle lovas kalandjai olvashatók hatalmas, színes rajzokkal illusztrálva. Hamupipőke lovasparádén indul paripájával, Hófehérke lóháton indul hercege megmentésére, Belle, A szépség és a szörnyeteg hercegnője pedig bánatos lovát vigasztalja meg. A történetek nem túl hosszúak, esti mesének is megfelelnek.

Egmont Kiadó, 2008.
1999 Ft

Öltöztesd fel új barátnőidet!

A divatbemutatóra vagy az estélyre extravagáns, csillogó, különleges ruhák valók, olyanok, amilyenekre minden kislány vágyik. Kívánságuk teljesíthető ezekkel a füzetekkel, amelyben lányok várják, hogy a 70 darab újraragasztható matrica segítségével felöltöztessék őket a gyerekek. Ruhabolond anyukák is leköthetik magukat vele egy estére. Csak a gyerek észre ne vegye, hogy a pöttyös harisnya helyett csíkos zoknit húztunk a szőke csajra.

Alexandra Kiadó, 2008.
999 Ft

Lego Duplo kifestők

A Járművek, Otthon, Vidéken és Az állatkertben című 16 oldalas kifestőkből megismerhetik a gyerekek, milyen járművek vannak a világon, mi történik egy családdal egy házban, milyen emberek élnek vidéken és kik az állatkert lakói. Mindeközben színezős, összekötős, párkeresős és egyéb könnyű feladatokat kell megoldaniuk. A füzeteket 3-5 éves korú gyerekeknek ajánlják.

Manó Könyvek Kiadó, 2008.
490 Ft

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta