Megszületett a Duggar család 18. gyereke

Megszületett a leghíresebb amerikai nagycsalád, a Duggar família 18. gyereke. Jordyn-Grace Makiya Duggar császármetszéssel született csütörtökön 3,26 kilogrammos súllyal, 51 centisen. "Ő a jóisten legszebb karácsonyi ajándéka" - mondta Jim Bob Duggar, a médiasztár család feje. "Gyönyörű, mint a mamája és a nővérei."



Duggaréknak így már tíz fiuk és nyolc lányuk van. Valamennyi gyerek keresztneve j-betűvel kezdődik. A legidősebb, Josh 20 éves, Jordyn legfiatalabb testvére, Jennifer pedig még nincs másfél éves. Jordyn-Grace a harmadik, császárral született gyerek, az oldalán feküdt anyja hasában, ezért volt szükség a beavatkozásra. A gyakorlott kismama - Michelle Duggar, aki már több mint 11 évig volt terhes - és az újszülött jól van, írja az MTI.

A család az Arkansas állambeli Tontitownban él egy 650 négyzetméter alapterületű házban. Az iskoláskorúak mind magántanulók, otthon készülnek a vizsgákra. Duggarékat szinte mindenki ismeri Amerikában. A 18. terhességet is egy tévéműsorban jelentették be, amelynek témája a család életét bemutató valóságshow új évadja volt. A műsor időközben elindult, a TLC kábelcsatornán fut hetente.
Oszd meg másokkal is!
Mustra