Ezer forint alatt is lehet ajándékot venni a gyereknek

Egy idő után az ember óhatatlanul elér abba a korba, hogy a családban sok lesz a gyerek, ilyenkor karácsony táján meg túl sok is. Mindegyiknek venni kell valamit, de ha nem akarjuk, hogy több pénzünk menjen el a rokon gyerekekre, mint az egész karácsonyosdira együttvéve, résen kell lennünk. De mit lehet ma venni ezer forint alatt, ami nem néz ki menthetetlenül olcsónak és gagyinak? Szétnéztünk, és a kínálat meglepően jó!
 

Nézze meg képeinket!


Legnagyobb merítést ezen a fronton is az örökzöld fajátékok között találunk. Egy Fakopáncs boltba betérve igazán jó dolgokat tehetünk a kosárba ezer alatt, úgy mint macis öltöztetőt (890 Ft), állatos kirakók tucatját (750 ft), de igazán szép, állatos fakirakós kapható már 250-ért is. Kislányoknak nyakláncok, karkötők 350 Ftért, pörgettyűk, nagyítók, iránytűk, apró akasztók szintén pár száz forintért kaphatók.



Klasszikus játékok közül a legmenőbb a Playmobil. Jól felszerelt figurákat kapunk már 890-ért, lányoknak pedig kicsi pónilovat, fésűvel 590-ért. Kicsit nagyobb lányoknak írószer készlet 750-ért, vagy zsírkréta, színes ceruza, színes gyurma, rajzfüzet, szintén ezer alatt.

Egészen apróknak babakozmetikumot ajándékozhatunk, babolajat, fürdetőt, babakrémet, az ismert márkák többsége is ezer alatt van, csakúgy, mint a rágókák, csörgők.

Ruhát venni ezer alatt eléggé necces, de az sem lehetetlen. Mi a Tezenis nevű boltban találtunk 990-ért színes, karácsonyos meg epres bugyikat, és hozzájuk való atlétákat, alig kicsit több, mint ezerért. A Tescóban szép, jó minőségű body-t is vehetünk ezer alatt, vagy spriccelős fürdőjátékokat.

Könyvet venni sem egyszerű ezer alatt. Nagyobbaknak szóló könyveket szinte biztosan nem kapunk ezer forintért, kemény lapozókkal próbálkozhatunk, de nem lesz könnyű dolgunk, a legtöbb lapozó silány minőségű és ízléstelen. Ami ezer alatt megvásárlásra érdemes, az a Gyöngyösi Adrienn rajzaival illusztrált Altató (Pagony, 990 Ft) és talán a Szántó Krisztián által rajzolt Kocsi és vonat (Móra, 890 Ft).

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra