Verekednek még a tanítók az iskolában?

Felfüggesztettek egy tanárt Nagy-Britanniában, mert az elkéső diákokat fekvőtámasszal büntette, írja az MTI. A pedagógusok szakszervezete tiltakozik a tanár büntetése ellen, túl szigorúnak tartja. Ráadásul kiderült, hogy a késők büntetésének fekvőtámaszos módját éppen a diákok javasolták, a tanár ugyanis megkérdezte az egész osztályt a változatokról. Az iskola még nem zárta le az ügy vizsgálatát, de hangsúlyozta, hogy a legfontosabb cél, biztosítani a tanintézetben a diákok boldogságát.



Kíváncsi lennék, mivel büntetnék ma meg általános iskolai technika tanáromat, Magdi nénit, aki favonalzóval a kezében grasszált a padok között és akinek nem volt elég ügyes keze, arra lesújtott a vonalzóval. Vagy Éva nénit, aki egy otthon felejtett tornaruha miatt Marcit alsónadrágban és atlétában tornáztatta egész testnevelés órán.

Judit barátnőm technika tanára hatalmas kulcscsomóját hajigálta rendszeresen a gyerekekhez, Viki történelemtanára pedig a fogashoz vágta a diákjait és naplóval csapkodta a fejüket.

Ma már úgy tűnik, fordított a helyzet és gyakran a diákok (vagy szülők) bántalmazzák a tanárokat, ha nem tetszik nekik valami. Vannak még olyan tanítók, akik a verést mint nevelési eszközt használják?
Oszd meg másokkal is!
Mustra