SZÜLŐSÉG

Jól van a műszíves kislány

2008. december 2., kedd 14:30

Jól van az a 15 hónapos kislány, aki múlt héten kapott műszívet - mondta el Szatmári András, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet osztályvezető főorvosa kedden. "Lara - a második gyerek, aki Magyarországon műszívet kapott - állapota stabil, és remélhetőleg esélyt kap egy szívátültetésre. Az azóta transzplantáción átesett két és fél éves Mirjam - aki Magyarországon először kapott műszívet - szintén jól van, a szívállapot-felmérések jó eredményt hoztak" - mondta Szatmári András, hozzátéve, hogy a kislányt jövő hét végén valószínűleg hazaengedik, írja az MTI.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta