A kétbalkezes anya üvegfest

Decemberben, aki él és mozog, hasonlóan hozzám, karácsonyi dekorációk készítésével üti el az unalmas délutánját. Ha nem is mindenki egy grincses személyiség, a legtöbben azért szívesen díszítenék fel az otthonukat télapóval, vagy angyalkával, hogy a szomszéd irigyen menjen el az ablak előtt.



Igen ám, de sokan kaptak technikából, vagy rajzból hármas alát, nos, nekik adok ötleteket dekoráció témájában, s próbálom meg szemléltetni is az eredményt.



Üvegfestékezni csak a bátrabbak állnak neki, mert hiába van előnyomott sablonom, ha beremeg a kéz, a fekete kontúr galádul görbe répaorrot csinál a hóembernek, vagy ijesztő arcot a rénszarvasnak. Nem csak inkább lelkes, mint ügyes felnőtteknek, hanem kisebb gyerekeknek is ajánlom az üvegfestékezés azon változatát, amit műanyag figurára kell festeni. Ahogy a videón látjátok, 2 perc alatt sikerélményem lett az elkészült télapóval. A technika előnye, hogy nem kell megvárni, amíg a kontúrfesték megszárad, amikor is utána lehetett csak kiszínezni a figurákat, hanem az is, hogy nem fog az ablakra ragadni hosszú évekre a minta, amit csak az ablak kiütésével lehet majd eltávolítani.

Az elkészült képeket fellógathatjuk az ablakra, a bejárati ajtóra, vagy akár magára a karácsonyfára, a végeredmény ugyanis pont olyan, mintha profi alkotó csinálta volna a díszeket. Négydarabos Suncatcher készletet már 180 forintért vásárolhatunk, hozzá üvegfestéket pedig egyenként, vagy készletben is megvehetünk különböző árkategóriában. Jó munkát és szép műveket kívánok nektek is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra