Szülői értekezlet a drogokról

Szinte minden szülő aggódik, hogy gyermeke kapcsolatba kerülhet a drogokkal és függővé válik. Mikor kell a szülőnek közbelépni, s mikor érdemesebb várni? Egyáltalán, hogyan érdemes ezt a problémát kezelni a családban és az iskolában?

Többek között ezekre a kérdésekre adnak választ a megújult Szenvedélyek Napja programsorozat keretén belül szervezett Rendhagyó Szülői Értekezleten, amely a Gödör Klubban, november 21-én 18 órakor kezdődik. A szervezők olyan gyakorló és leendő szülőket várnak, akiknek kérdéseik, kételyeik vannak a szenvedélybetegségekkel, drogokkal és függőséggel kapcsolatban, olvasható a sajtóközleményben.



A szervezők célja, hogy olyan témákról essen szó, amelyek valóban érdeklik a szülőket, ezért erre a mailcímre várják a kérdéseket, témajavaslatokat. A Szülői Értekezlet tematikáját a beérkezett javaslatok alapján fogja összeállítani dr. Demetrovics Zsolt, pszichológus, az értekezlet házigazdája.

Az ingyenesen látogatható Szenvedélyek Napján az érdeklődők részt vehetnek workshopokon, pszichológiai játékokban, pszichodrámában, beiratkozhatnak az Élő Könyvtárba, vagy nézhetnek filmeket, este pedig bulizhatnak a koncerteken. Dr Zacher Gábor toxikológus a függőségekről, Becker György reklámpszichológus pedig a médiáról, szenvedélyről tart majd előadást, de lesz még szakrális körtánc, hahota-jóga, és társasjáték élő szereplőkkel. Este pedig Copycon majd Irie Maffia koncert.

A részletes program a www.szenvedelyeknapja.hu oldalon található.
Oszd meg másokkal is!
Mustra