Hennatetoválás feszül a hason

Hát ez itt a legújabb terhesdivat, hennával kidekorálni a jó nagy púpot, hadd látszódjon minél jobban. Én mondjuk irtózom a lemoshatatlan hennától, de ezeket a képeket nézegetve nem is néz ki rosszul. És mindeféle misztikus meg szimbolikus mintákat lehet a hasra dekorálni, ami biztosítja majd a púplakó boldog életét.



Jelenleg ez az egyik legelterjedtebb ajándék Amerikában, ahol az úgy nevezett baby showereknek, vagy babaköszöntőknek igen nagy hagyománya van. A baby showert mi is nagyon jól ismerjük a filmekből, és nagyon sokat gondolkoztam már rajta, hogy ezt az amerikai hagyományt vajon mért nem vettük át?



Hiszen a Halloweentől kezdve a Valentin napig mindent próbálunk integrálni, egy ilyen, tulajdonképpen hasznos és kedves hagyományt pedig, ahol a barátok összegyűlnek a bébit ünnepelni, és nem utolsó sorban megpróbálnak mindent beszerezni amire az anyukának szüksége lehet, meg sem próbálunk. Pedig az ünneplés mellett ez nagy segítség is, ráadásul az anyuka érezheti, hogy nincs egyedül, lesz kire számítania. Vajon pusztán a marketingeseken múlt, hogy nincs nálunk baby shower, vagy mi babonásak vagyunk, és nem szeretünk szülés előtt ünnepelni?
Oszd meg másokkal is!
Mustra