Kétéves a Poronty!

Kétéves a Poronty, tipegőkorba értünk, születésnapot ünneplünk megint. De nem csak mi, hanem Ti is, kedves Porontyolók, hiszen nélkületek sehol sem lennénk. Lelkes kommentelésetekkel, és az annál is lelkesebb olvasásotokkal a Poronty az egyik legolvasottabb baba-mama oldal lett az elmúlt években, ezúton is köszönjük.



Mit is jelent a Poronty tulajdonképpen? Nem, kedves olvasó, nem csak egy oldalt, ahol néha ellötyög az ember, annál sokkal többet! A Poronty egy közösség, ahol számtalan webkettes barátság született már, olyan is, amely in real folytatódott. A Porontyon nem csak okos vagy oktondi, vicces vagy erőltetett, tudományos vagy áltudományos posztokat olvashatsz, hanem a világ minden pontjáról beszélgethetsz olyan emberekkel, akik nyitottak arra a témára, amire Te is. És nem csak a terhességről meg a babázásról okosodhatsz, hanem olyan emberekkel is megoszthatod a bánatod, vagy az örömöd, akikkel történetesen egy hajóban evezel, akiknek hosszú hónapokig a net az egyetlen beszélni tudó barátja.

Tudjuk, hogy mindenkinek nem felelhetünk meg, így próbálunk mindenfélék lenni, ilyenek is, olyanok is. Tavaly bemutattuk, hogy mégsem ufók írják a Porontyot , most pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy az olvasók ufók-e, s van-e rólunk véleményük, az általánosságokon kívül (az úgy rossz a Poronty, ahogy van kezdetű kommentektől kíméljetek).

Most a Ti segítségetekkel keressük a Poronty legjobb vagy legviccesebb posztjait, valamint a legérdekesebbeket, vagy azt, amelyik a legjobban megmaradt az emlékezetetekben. Citromdíjat is adunk magunknak a legelbaltázottabb posztért. A kezdetektől lehet gyűjteni (olvir posztok is jöhetnek).

Köszönjük tehát, hogy olvastok minket, tegyétek ezt még sokáig, s reméljük, még sokszor megköszönhetjük nektek a sok szép (és sok ronda) kommentet is. A legjobban pedig a sok olvir cikket köszönjük, amitől még jobb és még színesebb lett a Poronty. Aki ma kétéves.

Tünde, Win, dexterke, Mother Mary, terabithia
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek