Undorító egy terhes próbababa?

Egy North Yorkshire-i fehérneműket árusító bolt tulajdonosa kénytelen volt a kirakatból eltüntetni egy nagy hasú próbababát, mert néhány helyi lakos panaszkodott, hogy visszataszító a bábu. Az eset csak azért furcsa, mert egy terheseknek készült fehérneműket árusító boltról van szó.

Amanda Bere nyolc hete nyitotta meg boltját, amelynek kirakatába egy nagy hasú terhes próbababát tett, rajta fekete szoptatós melltartóval, hogy így reklámozza a várandósoknak készült fehérneműket, olvasható a BBC-n. A látvány nem mindenkinek nyerte el tetszését, az idősebb helybeliek hevesen támadták Amandát, hogy visszataszító a terhes próbababa a kirakatban.



A tulajdonos megdöbbent a reakciókon. „Nem szeretnék megbántani senkit, ezért eltávolítottam a bábut a kirakatból.” Az Emilynek nevezett próbababa a sarokba került. A BBC riporterei közvélemény-kutatást tartottak: a bábut kivitték a város egyik terének közepére és megkérdezték a járókelőket, hogy szerintük visszataszító-e a látvány. „Terhes nő melltartóban és tangában. Mi ebben a rossz?” – kérdezte egy fiatal férfi, de az idősebbek sem botránkoztak meg a pucér hasú próbababán. Amanda bízik benne, hogy visszateheti Emilyt a kirakatba, hisz a North Yorkshire-beli Selbyben egyedül ő árul kismamáknak való fehérneműket.

Vajon mitől visszataszító egy nagy hasú próbababa? Reklámfogásnak mindenesetre nem rossz a balhé.
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek