Szülinapi partira hív az Állatkert

142 évvel ezelőtt, augusztus 9-én nyitotta meg kapuit a Fővárosi Állat- és Növénykert. Az évforduló alkalmából minden 14 év aluli gyermek, aki bármely hónap 9-én született, ingyen látogathatja az Állatkertet, ahol rengeteg programmal készülnek a jeles eseményre.

Nézegessen állatokat!

 


A kert több pontján különleges programokat kínálnak: kézbe lehet venni például különféle „állati alkatrészeket”, a strucctojástól az oroszlánkoponyáig. Délelőtt tíztől délután ötig – előre meghirdetett időpontokban – változatos programok, látványetetések, óriáskígyó simogatás, fókabemutató és más hasonló események színesítik a kínálatot, tudtuk meg Hanga Zoltántól, az Állatkert sajtószóvivőjétől.

Az érdeklődőket délelőtt 11-kor az Állatkert legérdekesebb lakóit bemutató csoportvezetés keretében kalauzolják körbe, délután kettőtől pedig az intézmény történetét bemutató vezetésre invitálják a látogatókat. A csoportvezetések a Főkaputól indulnak. A fenti programok mellett az Állatsimogatónál kézműves program, a Majomház szomszédságában arcfestés, a perzsa leopárdok kifutójánál pedig henna festés teszi teljessé a programot.

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra