Kurvának öltözött kislányok riszálják magukat a tévében

Szombat délelőtt az oroszlánok vadászási szokásaitól kezdve a milliomosok idióta mániáiig rengeteg műsor közül választhat másnaposan az ágyban fetrengve az ember. Ha eddig még megúszta a hányingert, akkor biztosan felfordul a gyomra, ha véletlenül a Budapest tévé csatornájára kapcsol. A Kid’s Star Showban kurvának öltözött kislányok riszálják magukat és próbálnak karaokezni.



Sosem értettem azokat a szülőket, akik a gyerekeiket válogatásról válogatásra, próbafelvételről próbafelvételre hurcolják és már korán médiasztárt igyekeznek belőlük faragni. Persze ha a gyerek akarja és élvezi, a műsor pedig színvonalas, akkor miért ne? De a szombat délelőtt a BP tévén látott műsor minden képzeletet alulmúl, pedig azt hittem, hogy a Mónika-show mindennek a legalja.

A Kid’s Star Showban húsznak sminkelt tíz év körüli kislány énekelt brutál hamisan egy magyar slágert, miközben szűk nadrágba bújtatott vékony testét erotikusan tekergette. A pedofilok biztos verték rá a farkukat, én kis híján a porcelán mikrofonhoz rohantam. Szerencsétlen gyereknek fogalma nincs arról, mit csinál. És a kedves szülők vajon büszkén mutogatják az ismerősöknek, hogy a kislányuk a tévében szerepel?
Oszd meg másokkal is!
Mustra