SZÜLŐSÉG

Metrón szült a New York-i kismama

2008. június 24., kedd 21:10

Több mint egy tucatnyi utas bábáskodásával hozta világra gyermekét egy 27 éves amerikai nő a New York-i metrón. Az asszony férjével éppen útban volt a kórházba, amikor szülési fájdalmai megindultak. Az aggódó apa a következő állomásnál kiszállíttatta vajúdó feleségét és lefektette az állomás peronjára, amikor megrepedt a magzatburok.

"Nagyon boldog voltam, hogy jön a baba, de meg kell vallanom, egy kicsit aggódtam" - idézte a New York Daily News című napilap kedden az édesapát. Egy munkába siető nővér sietett a segítségükre, aki megnyugtatta a kismamát, egy üzletember aktatáskáját kölcsönözte párnaként az asszony feje alá. Több utas zakóját és pulóverjét adta oda, hogy arra fektessék az asszonyt. Mire a mentősök megérkeztek a kicsi Soleil már meg is született - írja a dpa híre alapján a MTI.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.24 21:59:52lindalight

  először az jutott eszembe, hogy mennyi "ne inkább úgy", "ó én már láttam szülést így kellene" okoskodó köcsög lehetett ott, de rájöttem hogy én vagyok köcsög egy rossz nap miatt. szóval:  óóó happy end, és tisztára mint a filmekben:)

 • 2008.06.25 09:03:41sn

  azert NYCban k. sokan vannak am a metron.. hu belegondoltam, kemeny lehetett.

 • 2008.06.25 18:17:24Felicitasz

  Hát, ha megvolt a gyerek, mire a mentősök odaértek, akkor ott nemigen volt sok ideje senkinek beledumálni, se az anyukának eneriája arra, hogy odafigyeljen önmagán kívül bármire is...

  Én bármikor elcserélném egy ilyen szülésre a saját 70 órásomat. Ha metrón, hát metrón :-)

 • 2008.06.25 19:30:00huncut_kata

  és vicces, hogy a Nap nevet kapta egy metróban született baba :-)

 • 2008.06.26 09:30:45Sanima

  huncut_kata,  :DDDDDD

  ez jó!

 • 2008.06.30 19:48:10hoel

  És jött az ellenőr és a gyereknek nem volt jegye és jól megbüntette őket, jeeeeeeee! Igy már igazi kerek budapesti sztori.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta