SZÜLŐSÉG

"Láthatatlan pasit" jeligére a szerkesztőségbe

2008. június 18., szerda 10:00

Annál idiótább bemutatkozó szöveggel nem is állhattam volna elő ott a bárpultnál fél deci ginnel a kezemben, mint hogy szia, Terabithia vagyok, három gyerekem van. Nevet, én meg zavartan mosolygok, próbálom bemagyarázni magamnak, hogy nem azért mulat ilyen jól, mert vicces lánynak gondol, hanem mert a pasik biztosan ennyire szoktak örülni egy nagy rakás kölyöknek. Hajnalban félálomban nyúlok a telefonért, jól érezte magát az este folyamán velem, találkozhatnánk-e újra, írja sms-ben, egyből kijózanodom, ez az ipse vagy hulladék részeg, vagy egyszerűen csak hónapok óta nem dugott egy tisztességeset, hogy rám fanyalodik, egyébként meg a minap olvastam például a cinkotai rémről, akinek fészerében hét tartósított női holttestre bukkantak, lehet, ez is csak egy jóképű sorozatgyilkos, le kell ráznom azonnal. Én is remekül éreztem magam veled, írom neki.
 
Kész szégyen ez, fut át az agyamon, hogy legutóbb akkor pasiztam, amikor Bendegúz telehányta a kis szőke építész zsírúj autóját, de csak azután, miután Boti letörte a hamutartót a két első ülés között, előtte meg a zseni fizikusomban akkor törött össze valami, amikor a második menet közben a félhomályban három álmosan pislogó kiskölyökkel találta magát szemben a franciaágy lábánál, akik látván, hogy alul maradtam a küzdelemben, még félálomban is eltökélt szándékkal próbáltak megvédeni a gonosztól. Nincs mese, ki kell zárnom a férfiakat a gyerekek életéből.
 
Sikoltoznék legszívesebben, hogy anyám megint az utolsó pillanatban mondja le a gyermekmegőrzést, kezdem azt hinni, hogy minden hímnemű lényt el akar üldözni a közelemből, összeesküvés elméletet gyártok, aztán meg bepánikolok, amikor aktuális lovagom megnyugtatólag közli, hogy nincsen semmi baj, na bumm neki, most nem megyünk moziba, melyik bort is szeretem, mondjam már meg, mert akkor majd azt hoz nekem. Ide, hozzám, a lakásomba, a szobámba, az én kis világomba, dvd-t is, ha gondolom. Amiben az a vörös szeplős nő összejön azzal az író pasival, de minek. Meg hát amúgy meg nem érti, miért kell a gyerekeim elől bujkálnia már hetek óta, azt is mondjam már meg. Érzem, ebből csak akkor jöhetek ki jól, ha kész katasztrófa lesz megint a nagy találkozás, hogy vállamat megrándítva közölhessem, mit vártál pasikám, én megmondtam, hogy nem kéne ezt erőltetni, és ha nem tetszik valami, le is út, fel is út, így szokott ez lenni, mindig így.
 
Este kilenckor már eljutok arra a pontra, hogy elgondolkozzam azon, mit is adtak dédanyáink a csecsszopók szájába, ha nem akartak elaludni, pálinkás kenyeret vagy mit, francba, hogy csak sör van itthon. Pasi meg már ott áll az ajtó előtt, utolsó pillantások a tükörben, mekkora ökörség ez is, csak a romantikus filmekben adnak vissza tökéletes randizós kinézetet, nekem bezzeg csupa csokifolt a felsőm, legutóbb Rozi ölelt meg viharosan, most legalább már tudom, melyikőjük lopkodja a Belga csokoládét a szekrényemből folyamatosan, szia, pszt, csendesen, már alszanak, tessékelem be, miközben eszembe jut, hogy az utolsó darab csokit tegnap gyűrtem be a Győzike show alatt, Botond viszont reggel óta hasmenéssel küzd...
 
Egy óvatlan pillanatban megszabadulok a szaros pólótól a fürdőszobában, aztán miközben gyanútlan lovagom a bor kibontásával foglalatoskodik, sikerül a WC csempéjét is mentesíteni a barna tenyérlenyomatoktól, innentől kezdve minden a forgatókönyv szerint zajlik, először Bendegúz jön ki vizet inni és egyből felfedezi az ismeretlen férfi cipőt, aztán erre a hírre Rozinak meg nagyon pisilhetnékje támad, később Botond hasgörcsét próbálom finom simogatással oldani az emeletes ágy felső részén, mellette fekve. Hogyan is fogalmazott Noel, azon tűnődöm, valahogy úgy, hogy azért bír engem, mert élő bizonyítéka vagyok annak, hogy a lúzerség nem nemfüggő, hát kapja be, majd én megmutatom, szexszimbólum leszek, az bizony, akárki meglássa.
 
Remélem, zavarok, hihihi, ez áll az sms-ben, mit szórakozik már megint velem a barátnőm, és egyáltalán, mire gondol, ó te jó ég, nekem épp randim van, és ki tudja, mennyi ideje alszok a kölykök szobájában, kócosan rohanok a nappaliba. Pasi még mindig itt, és nem is tűnik idegesnek sem, jesszusmaris, ez tuti nyugtatózza magát, vagy szív valamit, mert még vigyorog is hozzá, ő úgy gondolta, hogy majd megnézzük a beígért filmet, de kicsit elröpült az idő, meg egyébként is, látszik rajtam, mennyire fáradt vagyok, legjobb lesz, ha lefekszünk és alszunk, csendesen bólogatok, és lelki kezeimmel búcsút is intek a szexszimbólumságnak, szevasz. 
 
Miért nem állítottam ébresztőre az órát hajnali hatra, miért, hogy lehetek ennyire felelőtlen, pattanok ki az ágyból, ki van itt, miért van itt, jelenik meg a legkisebb az ajtóban, anyával aludt valaki, de nem tudom, hogy ki, csak a lábát látom, hű, de szőrös, most már a fejét is, jó nagy, anya, ez egy bácsi, ugye, hogy hívják,és nálunk is akar reggelizni? Ugye megmondtam, hogy jön valaki hozzánk, anya megcsinálta a haját! Bácsi, megnézed velünk a Pókembert? Neked van feleséged? Meddig maradsz? Holnap is jössz? Ne oda ülj, az nem a te helyed! Ú, hogy te mennyire kopaszodsz! Igyál kólát is, attól mekkorákat lehet böfögni, hallod, anya az egész ábécét képes úgy. Ha eljön az idő, hangtompítóval felszerelt prototípusú gyermeket szeretnék, kedves istenkém, vagy legalább hajnalban láthatatlanná váló pasit. De inkább csak hangos gyermeket.  

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.06.18 10:26:41Kiskunsági Cuvee

  Kicsit olyan mint a "Lesz még így se" című film Helen Hunttal és Jack Nicholsonnal, mikor fiú lebüfizi anyut a randi végkifejletén, fenn a lakásban :-)

 • 2008.06.18 10:36:10sziszmo

  Tudom, hogy ez olyan gonosz dolog, de most is potyognak a könnyeim a röhögéstől. Ez olyan kínos, Istenkém, de tényleg olyan filmbeillő az egész.  Hajrá! Sok szerencsét! • 2008.06.18 10:39:48summarygloss

  Vicces. Csak kár, hogy nem amerikai film. Egyébként szerintem alkalmanként megfizethető lenne egy-egy bébisintér is, ha a nagymama lemondja.

 • 2008.06.18 10:46:01macskaszemű

  Nagyon jó az írás :)))) még!!  Amúgy ez nem lúzerség kérdése.

  Laktam a barátnőmnél, akinek ikrei vannak. Gyerekek alszanak, készülődés, altatás, pasi megérkezik (néma csendben), kisszobából mocorgás, anyaaaaaaa szomjas vagyok, anyaaaaaaaa pisilni kell, anyaaaaa én is szomjas vagyok, nekem is pisilnem kell, de még mindig szomjas vagyok, rosszat álmodtam, fáj a hasam, stbstb. :))))

 • 2008.06.18 10:49:58mazsola84

  Ismét vagy végre(?) király iromány.

 • 2008.06.18 11:00:26-hattori-

  Nefi :)))))))))))

 • 2008.06.18 11:00:50sindarab

  Nagyon jó írás!

 • 2008.06.18 11:26:32tereza

  konnyesre rohogtem magam

 • 2008.06.18 11:26:43baud

  Terabithia, egy gyerekem sincs, de ha a humorérzéked ilyen, és a pasas is ilyen, akkor szerintem te is látod, hogy van ám élet "három gyerek után" is. :)

  Nagyon jó volt ezt olvasni, hajrá nektek! Szőrös lábú pasassal együtt. :)

 • 2008.06.18 11:28:08tereza

  ironak kene menned

  jaj, az a belga csoki...

 • 2008.06.18 11:29:18hitomi

  tündéri :)) és annyira, annyira igaz.

  murphy összes törvénye beigazolódik, sőt, újabbak jönnek létre :)

 • 2008.06.18 11:31:58Békanőci

  Még, még, még!  Olyan jó, hogy ottmaradt reggelire...

 • 2008.06.18 11:59:21Pene

  Ez annyira jó kis írás volt, hogy megejtettem életem második indás bejelentkezését (több mint egy év alatt!), csak hogy ezt bepötyöghessem.  Abba ne hagyd, és sok sikert! :)

 • 2008.06.18 12:41:09Babusch

  Vegre egy poszt, amit nem fikazunk:))

  Itteni (isteni) volt, ahogy a fiam mondana:)

  Koszi, es MINDENTbele:)))

  A kolkok is allati jo fejek!!:)

 • 2008.06.18 12:59:46catus

  Imádom.....a legjobbkor jött ez a kis szösszenet mert ma épp "öngyi" akartam lenni, de meggondoltam magam...hülyére röhögtem magam, és rájöttem hogy egy gyerekkel az ilyen helyzet mennyire unalmas is....totál átérzem a helyzetet :) :)

 • 2008.06.18 13:13:42katakarika

  Terabithia, most gondolati úton küldök neked egy doboz bega csokit...köszi a posztot!

 • 2008.06.18 13:23:56kisbalas

  :DDD Igen, igen, igen!!! Szerintem sincsen ebben lúzerség, amíg így állsz a dolgokhoz, meg ilyen humorérzékkel tudsz a saját életedre tekinteni, addig semmi gond!

 • 2008.06.18 13:28:30FőKalóz

  Ahogy a címet láttam, egyből eszembe jutottál. Hány éve is?...

  Egy deja vu, ami nem hiba a Mátrixban. Változik a nevünk, átmérőnk és vágyaink, de kívűl -belül vannak dolgok, amiket nem hagyhatunk magunk mögött. Velünk változnak, velünk nőnek.

  dtk - firkász - ...

 • 2008.06.18 13:32:26serifné

  Ez egy igazán helyes írás...biztosan menni fog a pasi találás, mert a férfiak szeretik a jó humorú nőket, neked pedig abból kijutott bőven. Azt hiszem sokkal több ilyen írásra lenne szükség, mert ezekre sokkal nagyobb igény van, mint az undorító bulvárra vagy a gusztustalan fikázásra, amit pl. gzp-től kaphattunk nemrég. T.főszerkesztő úr, legyen kedves ezeket az igényeket mérlegelni.

  Egyébként még egy megjegyzés a cikkhez: mindenképpen mutasd be a gyerekeknek az aktuális jelöltet. A gyerekek iszonyatosan megérzik, hogy ki a jó fej, sokat fognak neked is segíteni ezzel. Én pl. mindig lovacskázni akartam Anyukám aktuális pasijávl, amelyik visszautasított azt megrugdostam (persze csak gyerekcsínynek vették, pedig én teljesen tisztában voltam vele, hogy mit teszek). Persze azok között is válogattam akik elvittek a fürdőig - mivel odáig kellett lovacskázni - mert volt aki lelkes volt, volt aki viszont csak túl akart lenni rajta. Úgyhogy mindenképpen teszteltesd a pasikat a gyerekeiddel!:)

 • 2008.06.18 13:39:27Vica78

  És mennyire igy van ez......, de na adjuk fel!!!! Hajrá! Leszünk mi még "dévaj szexistennők" :)

 • 2008.06.18 14:10:10babó

  jajj, halkan kell röhögni, mert végre alszik a gyerek :)))

  naggyon jóóó!

 • 2008.06.18 14:10:24megadeth1

  Terabithia, ez tök jó volt! Csak így tovább, potyognak a könnyeim a röhögéstől az irodában, pedig nem vagyok egy viháncolós fajta.

 • 2008.06.18 14:21:14Art Mooney

  az utso bekezdes kemenyen lol, respekt :)

 • 2008.06.18 15:16:29gendra

  Tényleg jó! Sztem írj naplót és add ki! Lennénk itt egypáran rá vevők!  Én egyébként irománynak saccoltam -lehet hogy az is?

 • 2008.06.18 15:31:10Borcsika

  2x is elolvastam, már az egész iroda röhög, mert még azok is olvassák, akik egyébként nem szoktak Porontyozni.

  Az esti randi asszem nekem is a gyerek altatásánál dőlne meg, mert rendszerint én előbb alszom, mint ő.

  Hálás vagyok, hogy nem kell gyerekkel pasit kersnem, és nem irigylem nőtársaimat, akik tesznek még 1-2 kisérletet.  Terabithia! Sok sikert!

 • 2008.06.18 15:39:53monsterwoman1

  Az írás nem kívánja a kommentet! Nagggyon jóó!

  Könyvet, Nefi, könyvet! (hol van ehhez a bridzsit dzsónsz naplója) Utálok nyalizni, de ha egyszer felüdülés olvasni...

 • 2008.06.18 15:41:50verkaverka

  Nem ér röhögtetni, felébred a gyerek. :))))))

 • 2008.06.18 16:01:07Vierre_

  fanki volt.

  De megmondták hogy a gyerek nem szarik csak kakál :DDDDDDDDDD tartsd ehhez magad :DDDDDDDDDDDDDD bruhahaha.

  Nah de akkor most mi van ezzel a faszival? Van vagy nincs? :)))) volt szex? :DDDDDDDD (remélem védekeztél, gondold el, még egy.... bbbrrrrrrr :DDDDDDD)  Kérem a folytatást. :)

 • 2008.06.18 16:12:25blogart

  Nem vagyok nő, de van három gyerekem. Ez egy nézhető film lenne, ha a mozgókép alapítvány utalna hozzá úgy háromszáz milliót.

 • 2008.06.18 17:16:20plussbirka

  a hepiend meg az lesz, hogy elobb megver bufogesben. masnap pedig kizarolag a gyerekeidet kerdi meg, mikor ernek ra filmet nezni. majd masnap Pokember szerkoban bemaszik az ablakon egy nagy doboz belga pralineval. aztan meg o altatja a lurkokat, de elotte szekszi haloing helyett becsempesz egy John Cleese-s ferfipolot a parnad ala.es termeszetesen ugy szekszel, mint egy felisten...vagy mint egy lagytojas fozo vagy iyesmi. azert en drukkolok ;O)  es most mar aztan kovetelem a beigert sorozest! Noel-nel leinformalhatsz (kepzelem miket fog modani)...vagy ne is, elsore eljohet o is, meg malasz is gardedamnak, ugyis reg lattam az arcukat.

 • 2008.06.18 21:34:42martine

  nekem is tetszett :))) remélem, folyt. köv. pasi is, írás is :)

 • 2008.06.18 21:50:57anyamami

  Egész jól fogadták a gyEerekek.

  10 évesen a fiam azt mondta ha pasi jön ugy rugja fenéken hogy a huzat engem is kivisz.

  Négy év múlva pedig utánamszóltak hogy óvszert vigyek.DDD  Szórakozóhelyen a pasi nyomult volna.

  -Tényleg nincs pasid?

  -Nincs

  -De tényleg nincs pasid?

  -Mondom hogy nincs viszont van három gyerekem.

  -Akkor tárgytalan

  -ja én is így gondoltam

  Ha kell focicsapatnyi gyereket bevallok.DDDDD  Viszont sajnálattal közlöm nem minden pasi nyuszi ha meghallja a gyerekek számát. 3+1 gyerek amortizálja az idegeinket.  Három gyerekkel még csak csak elvett volna, négy már neki is sok.DDDDDDDDDDDD

 • 2008.06.18 22:44:25levendul

  :)

 • 2008.06.18 23:04:35evaandrea

  Terabithia,

  ha a történet valós, nem csak a cikk kedvéért, akkor jelentem, van remény, három gyerekkel is találsz egy társat, nem csupán egy pasit egy-két randira...

  Recept nincs, de eljön amire vársz.

 • 2008.06.18 23:05:32wish73

  hát, megint Vierre ír helyettem. mi van a faszival?

 • 2008.06.19 11:32:14Saskia

  Kicsit bridget jones-os, kicsit carrie bradshow-s, de a miénk! :D Tetszett nagyon! ;)

 • 2008.06.19 16:17:26terabithia

  nah szép. kiröhögtök. örülök, hogy legalább ti jól szórakoztok.:)))  pluss, keresgéllek majd priviben, sajnos nagyon hosszú volt ez a hetem. :(  ami a pasit illeti, nem mostani történet ez már, de valós. ;) majd folytköv. :) :*

 • 2008.06.20 22:27:18Mifi

  nagyoooon jóóóóóóóóóóóóóóóóó:-)))  Még, még, még!!!!!!!!!

 • 2008.06.24 21:16:03cheerleader

  Pfff.. gyermekek ujboli szerepeltetése a nagyközönség előtt mikor várható?

 • 2008.07.23 18:04:11Selymes

  Jól van! :) Csak így tovább!!!  ...  Pasit valszeg nem hitted el...  Várom az írásokat nagyon nagyon!!!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta