Tűsarkú cipőt a bébire!

Tűsarkú cipőket gyártat babáknak egy amerikai divattervező hölgy, aki maga is anya. Az aprócska lábbeliket hat hónapos kortól ajánlják a csecsemőknek. Rózsaszínben, feketében,  leopárd- és zebramintásban is kaphatók. A tűsarkak nem balesetveszélyesek, nem is bírják a terhelést, azonnal "összecsuklanak" ha rájuk nehezedik valaki. A cipők csak "mutiba" készültek", nem hordásra.


Az ötlet akkor fogant meg szülőanyjuk fejében, amikor 4 éves lánykája születésnapi zsúrjára tipegett. Szerencsére járni már tudó gyerekeknek nem készített tűsarkú cipellőt.
A lábbelik ára 6 ezer forint körül van, és már legalább félszáz boltban kaphatók az Egyesült Államokban, Kanadában és Svájcban - adta hírül a brit sajtó alapján az MTI.

 

Bár a gyerekparfüm és csecsemőszépségverseny hazájából már semmin nem lepődnénk meg, olvasóink észrevételének köszönhetően megnyugtató információ birtokába jutottunk, ami szerint a csomagoláson az alábbi figyelmeztetés olvasható: "Vigyázat, használat esetén hisztérikus nevetést okozhat (ami teljesen normális)". Szóval ez esetben a feltaláló is csak viccnek szánta.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek