SZÜLŐSÉG

Tűsarkú cipőt a bébire!

2008. június 15., vasárnap 09:30

Tűsarkú cipőket gyártat babáknak egy amerikai divattervező hölgy, aki maga is anya. Az aprócska lábbeliket hat hónapos kortól ajánlják a csecsemőknek. Rózsaszínben, feketében,  leopárd- és zebramintásban is kaphatók. A tűsarkak nem balesetveszélyesek, nem is bírják a terhelést, azonnal "összecsuklanak" ha rájuk nehezedik valaki. A cipők csak "mutiba" készültek", nem hordásra.


Az ötlet akkor fogant meg szülőanyjuk fejében, amikor 4 éves lánykája születésnapi zsúrjára tipegett. Szerencsére járni már tudó gyerekeknek nem készített tűsarkú cipellőt.
A lábbelik ára 6 ezer forint körül van, és már legalább félszáz boltban kaphatók az Egyesült Államokban, Kanadában és Svájcban - adta hírül a brit sajtó alapján az MTI.

 

Bár a gyerekparfüm és csecsemőszépségverseny hazájából már semmin nem lepődnénk meg, olvasóink észrevételének köszönhetően megnyugtató információ birtokába jutottunk, ami szerint a csomagoláson az alábbi figyelmeztetés olvasható: "Vigyázat, használat esetén hisztérikus nevetést okozhat (ami teljesen normális)". Szóval ez esetben a feltaláló is csak viccnek szánta.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta