Kék biokencefice a babapopsin

Száraz és érzékeny bőrű lányaim kenegetésére többfajta krémet kipróbáltam már, most egy új termékcsalád tesztelésére vállalkoztunk több anyukaismerőssel.

A természetes anyagokból készült baba- és mamakozmetikumoknak érdekes (számomra kicsit kellemetlen) illatuk van, nem olcsók, viszont egy kétgyerekes barátnőmnek annyira bejött a tesztcucc, hogy vissza sem adta. Csak a kék seggkrémet szavazták le.


A Tomtombaby és Tomtommama nevű szerek csak természetes anyagokat tartalmaznak és a gyártó szerint a legérzékenyebb babáknál is alkalmazhatóak. Az arckrémnek kicsit nehéz illata van, de a rücskös arcú kétéves Ati bőrével csodát tett. A habfürdő, bár nem habzik túlságosan, semleges illatú, a sampon pedig jól használható és nem csípte a gyerekek szemét, amikor egy kicsi a szemükbe folyt.

A kamillakivonatot, lanolint, jojobaolajat, mandulaolajat, méhviaszt és Shea-vajat tartalmazó kék színű popsikrém nem nyerte el a kéthónapos Levi anyukájának tetszését, mert csak teljesen száraz felületen kenhető, így képtelen volt rákenni a törlőkendővel megtisztított enyhén nedves babapopsira. A szoptatás utáni krém viszont bejött neki, mint mondta, legfőképpen azért, mert csak természetes anyagokat tartalmaz és nem kell lemosni szoptatás előtt.

A kismamáknak szánt narancsbőr és terhességi csíkok elleni masszázsolajból a lányaim rinocérosz-bőrére kentem, már a harmadik nap után puha lett a bőrük, és így valószínűleg jóval tovább fog tartani az olaj, mintha hatalmas bálnahasra kenegetném. (Persze nincs is mire, könnyen beszélek.) A talp- és lábápoló zselé az apukáknak is bejön, na persze ki ne szeretné, ha az asszonykája talpmasszázzsal frissítené a vérkeringését?



A termékeket először drágának találtam, de az arckrémet tesztelő anyuka meggyőzött, hogy magunknak egy jobb arckrémért is képesek vagyunk egy vagyont költeni, akkor a gyerekre miért sajnálnánk?

TomTomBaby arckrém, 100 ml: 4190 Ft
TomTomBaby sampon, 200 ml: 2990 Ft
TomTomBaby popsikrém, 100 ml: 2690 Ft
TomTomMama masszázsolaj, 200 ml: 3900 Ft
TomTomMama szoptatás utáni krém, 100 ml: 3900 Ft
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek