Tizennyolcadik gyermekét várja egy amerikai anya

Újra terhes az az amerikában ismert édesanya, akinek tavaly nyáron született meg a tizenhetedik gyermeke. A tizennyolcadik babát 2009 január elsejére várják.



A Duggar-gyerekek keresztneve J betűvel kezdődik. A legidősebb, Josh 20 éves, a legkisebb, Jennifer 10 hónapos. A szülők a weboldalukon szavazásra bocsátották az új baba nevét, az olvasók hat fiú- és hat lánynév közül választhatnak.


Michelle Duggar eddig 135 hónapig, azaz több mint tizenegy évig volt terhes. Jim Bob Duggar és felesége idáig körülbelül kilencvenezerszer pelenkázott. Havonta 200 adag mosást tesznek be a gépbe és minden gyermekük hegedülni és zongorázni tanul, olvasható a család honlapján. 

A hét lány és a tíz fiú a szülőkkel egy 650 négyzetméteres házban lakik az Arkansas állambeli Tonitownban. A házat családi vállalkozásban, hitelek nélkül építették fel és jelenleg sincs adósságuk, az apa ingatlanügynök. A Duggar családot egész Amerika ismeri. A 18. terhességet is egy tévéműsorban jelentették be, amelynek témája a család életét bemutató valóságshow új évadja volt.
Oszd meg másokkal is!
Mustra