Kismama 2.0 – Apa nem hibázik

19. hét

Fiú lesz, fiú!!! Az összesen két fiú hehe! Te úristen, mit fognak ezek rendezni??? Folyton oroszlánszag lesz, kupleráj, verekedés? Összevesznek a kisautón, a csokin, a csajokon? Vagy épp ellenkezőleg, kiegészítik majd egymást, egész nap csak játszanak, és nekem sokkal könnyebb lesz?



Mikor Erzsike, takarítónő meghallotta, úgy megsajnált, mintha csak azt mondtam volna, hogy örökbe kell adnom Angelina Jolie-nak. Nem értem, miért, szerintem két fiú tök vicces. Csak hogy találunk most még egy normális nevet?


De legalább a ruhatárát nem kell lecserélni. Sajnos a babakocsit igen, mert elköltöztünk, és az új liftbe nem fér be, úgyhogy szolgálati közlemény: Eladom csodaszép Graco Quattro Tour G-collection babakocsimat (barnás-kekis, apró G betűkkel, itthon ilyet nem kapni), kiegészítőkkel, ugyanolyan mintájú pelenkázó hátizsákkal, vagy Bugaboo Cameleonra cserélem (hihi). Írj, megegyezünk! Közlemény vége.

Szóval a neveknél tartottunk. Az a baj, hogy a nevek, amik tetszenek, másnak is tetszenek, ezért baromi elhasználtak. Barátnőm fiának bölcsiscsoportjában a hat fiúból három Dani. A játszótér hemzseg a Dávidoktól, Mátéktól, Bencéktől, Benjáminoktól, Bálint még a családban is sok van, a férjem pedig kategorikusan elzárkózik a Mihálytól. És sajnos a vezetékneve sem Eszterházy, hogy jól hangozzon mindennel. A mi generációnk népszerű nevei, Péter, Gábor, András, Tamás uncsik, a ritka nevekkel meg majd csúfolják. És hát én sem vagyok az a Dzsokis vagy Krisztoferes típus. Még szerencse, hogy a testvére segített megoldani a kérdést, mert azt mondta, legyen Orsi.

Na mindegy, majd csak kitalálunk valamit. Általános közérzetem amúgy jó, csak nagyon hamar elfáradok, folyton zabálok és irigylek mindenkit, aki lapos hassal, lebarnulva, tavalyi tünci nyáriruháiban köszönti a tavaszt. Én csak jobban verejtékezem...
Oszd meg másokkal is!
Mustra