SZÜLŐSÉG

Anyák napján indul a Születés hete

2008. április 21., hétfő 13:10

Hatodik alkalommal rendezik meg a Születés hete programsorozatot, amely a hagyományoknak megfelelően idén is Anyák napján, azaz május negyedikén kezdődik a budapesti Aranytíz Művelődési Központban, ingyenes nyitónappal.


Az idei Születés Hete jelmondata: Családdá születünk. Ez az üzenet, túl azon, hogy emlékezteti a látogatót a szülés-születés által hozott gyökeres változásra, utal arra is, hogy a rendezvénysorozat nem csupán szűkebb értelemben foglalkozik az emberi élet első, meghatározó élményével, de a programok között számtalan a szülés utáni időszakhoz, a szoptatáshoz, a gyermeknevelés kérdéseihez próbál segítséget nyújtani, miközben hangsúlyozza az apák, a nagyszülők, a család szerepének fontosságát, olvasható a sajtóközleményben. 

A közönség május 4-11 között országosan több ismert személyiséggel – pl. D. Tóth Kriszta, Azurák Csaba, Gerendás Péter, Ónodi Eszter, Krizsó Szilvia, Soma, Kútvölgyi Erzsébet – és elismert szakemberrel – pl. Dr. Raffai Jenő, Dr. Bálint Sándor, Dr. Ranschburg Jenő - is találkozhat majd.

A szervezők olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik feladatot vállalnának a nyitónapon, május negyedikén a rendezvény lebonyolításában. Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál a szervezői csapathoz, küldj egy mailt a kurti.judit@szuleteshete.hu e-mail címre. A rendezvényről további információk a www.szuleteshete.hu weboldalon olvashatók.

A Születés Hete országos eseménysorozatról 2007-ben a Porontyon is beszámoltunk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta