Véletlenül teherbe estem!

Ugye mindenkinek van egy jó kis szaftos sztorija erről a témáról? Amikor a kis számító ribanc egyszer csak bejelenti, hogy úgy maradt. Persze "véletlenül", mert ő gyógyszert szedett. Vagy kiszakadt a gumi. Esetleg ártatlan szemmel teszi fel a kérdést a pasijának: Nem neked kellett volna vigyáznod?

Nézzük meg egy lépéssel közelebbről a témát. Ez az egyik legősibb mesterfogása a nőnek, amivel megfoghatja a kiszemelt férfit. Régen egy vidéki lánynak egyszerű megoldást jelentett, ha felcsináltatta magát egy városi fess fiúval. Ez egy csapásra megoldotta lakásgondjait és szabad utat kapott, legálisan válhatott le a szüleiről. Sajnos ma is dívik ez gusztustalan megoldás, amikor az egyszerű nő előre eltervezve csapdába ejti a férfit.


És igen, még ma is vannak férfiak, akiket ezzel meg lehet fogni. Akik beveszik azt a mesét, hogy „De hát észre sem vettem, hogy terhes vagyok!” Mindezt persze szigorúan a betöltött tizenkettedik hét után bírja kinyögni a nőstényördög, amikor már tutira nincs visszaút. Sajnos vannak még olyan pasik, akik csont nélkül benyalják a „véletlen volt”- szöveget és a nő elérte célját. Megfogta. De vajon az Isten lábát-e, vagy csak egy büdös férfilábat?

Nem irigylem őket. Lehet, hogy annyira korlátoltak és sötétek, hogy fel sem fogják: nemcsak a saját életüket cseszik el, hanem a szerencsétlen gyerekét is, aki egy labilis családba születik, ráadásul csalással. Vagy – ha a pasi nem vállalja a gyereket – csonka családban nő fel, a szülei pedig úgy fognak rá tekinteni, mint egy becsapás bizonyítékára. Ő a "hibagyerek". Ő minden bajnak az oka. Holott az egész oka a nő, aki számításból esett teherbe.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor a cselszövő nő rádöbben, hogy valamit valahol nagyon elrontott. Akkor majd szül még egy gyereket? Vagy kettőt, hármat, amennyit a petefészke elbír? És ha a pasi bemondja az unalmast, akkor majd lehet sajnáltatni magát, hogy milyen szerencsétlen, egyedül maradt 1-2-3 gyerekkel. Sok sikert!
Oszd meg másokkal is!
Mustra