Designer gyerekcuccok tavaszra

Itt a tavasz, és ha ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy a H&M-nél és az angol turkálóknál érdekesebb cuccokba, igazi divattervezők tervezte kis ruhacsodákba öltöztessük a gyermekünket, akkor is van miből választani. Mint ez a Cognitive Dailyben ismertetett tanulmány kimutatta, a szülők azt találják a legédesebbnek, ha a gyerekük felnőttesen viselkedik és őket utánozza – nyilván ezért adunk egy félévesre norvégmintás mellénykét vagy oldalzsebes makrokordot.

Klikk!

Az alant felsorolt ruhadarabok is a felnőttes-gyerekes jól eltalált keverékei – ha nem is akarjuk ebbe öltöztetni a porontyot, de egy virtuális séta a mini-divatbemutatón jó kikapcsolódás.

A legszebbek a pip-squek chapeau lenge, elegáns nyári göncei. Mind természetes anyagból van, és ide-oda repül a kis hercegnő körül. Homokozóban nem túl praktikus, de ez most nem szempont. 80-120 dollár körül vesztegetik darabját.

Második helyen a Serendipity kötős szoknyája áll nálam, finoman csíkozott, kislányos, de igényes szabás és kivitel, persze ez is természetes anyagból. Ezt már hordani is lehet, hidegebb időben alá is öltöztethető a gyerek.

Nekem bejött ez a piros kis pöttyös ruha is, angolul red polka gypsy néven fut, és a maga 18 fontos árával szinte hozzánk vágják. Szerintem minden kicsit vadócabb kislánynak szuperül állhat.

Tetszett még a Golden kicsit népies hangulatúra vett őszi kisinge is, szerintem tavaszra is megteszi. Szalóki Ági koncertre kifejezetten illő viselet, az alatta látható ruhácskával együtt.

Klikk!

Visszafogott városi viselet a Chickpea kis piros pólóruhája a hozzáillő piros bőrmokasszinnal. Rohangálni nem nagyon, de a babakocsiban üldögélni lehet benne, a táskában meg elfér a váltócipő.

Ha kis úrfinak vagy úrhölgyecskének szeretnénk öltöztetni a dedet, akkor a Bonpointban vásároljuk be a tavaszi garnitúrát. Jó hír, hogy van egy boltjuk Münchenben, nem kell messze menni érte Utána még ugorjunk el a Luxemburg-kertbe, hogy legyen hol mutogatni a gyereket, lehetőleg egy nörsz kíséretében. Semmiképp ne vigyük viszont Beverly Hillsbe, mert bosszantó mód szembe jöhet egy (vagy több) celebgyerek ugyanolyan cuccban.

Ha már így felöltöztünk, kiegészítőket is illik szereznünk.
 

Kevésbé exkluzív, de a gyerekek igényeire jobban figyel a rávasalható matricás póló: kivágjuk a megfelelő figurákat, és szinte bármilyen pamutanyagra, törülközőre, táskára rá lehet applikálni a mintát.

Nyolc dollárért pedig a sok gyűrött, természetes ruhához kézzel horgolt és kötött hajcsatokat szerezhetünk be a kislányunknak. Ez nem csak nekünk, de neki is tetszeni fog. Ügyesebbek esetleg a kép alapján maguk is előállíthatják.

Nagy kedvencem a maradékanyag-figurákat gyártó, furcsa lényekkel, rávarrásokkal dolgozó Dalinda, nem csak gyerekeknek. Szerintem simán megér 10-20-30 eurót, hogy ilyen tárgyakkal árasszuk el otthonunkat. Ha kicsit összeszedem magam és az önbizalmam, megpróbálok esetleg varrni valami hasonlót, bár ilyen jó anyagokat és mintákat nem egyszerű összerakni.

Forrás: Babygadget.net

Oszd meg másokkal is!
Mustra