SZÜLŐSÉG

VANDA: ingyenes képzés anyáknak

2008. április 4., péntek 08:05

A VANDA nem csak egy szép női név , hanem egy Vállalkozó Nők-Dolgozó Anyák elnevezésű távoktatási program, anyasági ellátásban részesülők számára. Országosan 77 fő részvételét biztosítják, s a tanfolyam teljes költségét az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány téríti meg. A tanfolyam időtartalma hét hónap, és főleg olyan jelentkezőket várnak, akiknek már van valamilyen vállalkozása esetleg életképes vállalkozói ötlete.


Mindannyian tapasztaljuk, hogy milyen nehéz a munkába való visszailleszkedés a szülés után, a program pontosan a leggyengébb pontunkat, a piacképtelenségünket tervezi visszafordítani. A tanfolyam keretében gazdasági valamint vállalkozási ismereteket sajátíthatnak el a résztvevők.

A projekt háromféle tevékenységet tartalmaz:

-Képzés: Vállalkozói ismeretek képzés, Projektciklus-menedzsment képzés (PCM) (3+5 modul, távoktatásos formában).

-A képzéseket kiegészítő konzultáció: gyakorlati segítséget nyújt a konkrét vállalkozás elindításához/profilbővítéshez (személyes, telefonos, e-mailes konzultációk alkalmával)

-A képzést kiegészítő mentálhigiénés szolgáltatás: mentális megerősítéssel támogatja az érintetteket (kizárólag személyes alkalmakkal).

Aki tehát megteheti, jelentkezzen a programra! Ne csücsüljön tovább a világot megváltó üzleti ötletén, inkább csinálja végig a tanfolyamot és váltsa valóra az álmait. Úgyis mindig csak reklámokban hallunk ilyet, most végre nem hitelt, hanem szellemi tőkét kapunk. Tapasztalatait pedig ossza meg velünk!

Jelentkezési határidő: 2008. április 21.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2008.04.04 11:24:51Real_Y

    Én megpróbálom. És remélem "nagyonvidékről" is van esélyem, főleg, hogy itt a világmegváltó üzleti terveim is korlátozva vannak :-).

  • 2008.04.04 21:14:43animani

    Üzleti terve(i)m nekem is van(nak), csak elég lóvé nincs hozzá, akkor is meg lehet próbálni?

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta