VANDA: ingyenes képzés anyáknak

A VANDA nem csak egy szép női név , hanem egy Vállalkozó Nők-Dolgozó Anyák elnevezésű távoktatási program, anyasági ellátásban részesülők számára. Országosan 77 fő részvételét biztosítják, s a tanfolyam teljes költségét az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány téríti meg. A tanfolyam időtartalma hét hónap, és főleg olyan jelentkezőket várnak, akiknek már van valamilyen vállalkozása esetleg életképes vállalkozói ötlete.


Mindannyian tapasztaljuk, hogy milyen nehéz a munkába való visszailleszkedés a szülés után, a program pontosan a leggyengébb pontunkat, a piacképtelenségünket tervezi visszafordítani. A tanfolyam keretében gazdasági valamint vállalkozási ismereteket sajátíthatnak el a résztvevők.

A projekt háromféle tevékenységet tartalmaz:

-Képzés: Vállalkozói ismeretek képzés, Projektciklus-menedzsment képzés (PCM) (3+5 modul, távoktatásos formában).

-A képzéseket kiegészítő konzultáció: gyakorlati segítséget nyújt a konkrét vállalkozás elindításához/profilbővítéshez (személyes, telefonos, e-mailes konzultációk alkalmával)

-A képzést kiegészítő mentálhigiénés szolgáltatás: mentális megerősítéssel támogatja az érintetteket (kizárólag személyes alkalmakkal).

Aki tehát megteheti, jelentkezzen a programra! Ne csücsüljön tovább a világot megváltó üzleti ötletén, inkább csinálja végig a tanfolyamot és váltsa valóra az álmait. Úgyis mindig csak reklámokban hallunk ilyet, most végre nem hitelt, hanem szellemi tőkét kapunk. Tapasztalatait pedig ossza meg velünk!

Jelentkezési határidő: 2008. április 21.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek