Öltöztessük a gyereket megdöbbentően!

Elmúlt a húsvét és a szabad kapacitásainkat, ami a csokinyulak cetlijének vizsgálata után generálódott, felhasználhatjuk, hogy a gyereket felöltöztessük végre tavaszra.



A Poronty bababolt portyája végre egy igen érdekes boltba vezeti el az olvasóit. Itt az ideje ugyanis, hogy a gyerek, már ne csak kamaszkorában billentse ki öltözetével a béketűréséből az Icuka nénit, hanem rögtön a kórházban, születése után. Aztán meg végig, amíg csak lehet.


A Lucky Vampire Gang nevű baba- és gyermekruházati bolt, a nevéből is látszik, nem akarja learatni a rózsaszín talpacskák és bárányfelhőbe burkolt újszülöttek mítoszának babérjait, sokkal inkább azt ledönteni igyekszik. Mit nekünk pasztellszínek! Öltöztessük újszülöttünket feketébe! Sőt! Öltöztessük rokonunk gyerekét halálfejes bodyba, vagy vegyünk a legprűdebb barátnőnknek metál dizájnos rugdalózót! Többet garantáltan nem kell nekik vinnünk semmit.

Kényelmesen, webkettes mami módjára vásárolhatunk az interneten keresztül a boltból, vagy akár besétálhatunk a Telepes utcába személyesen kiválasztani a legmeghökkentőbb darabot.



Széles választék ugyan nincs, de erről igen hamar elterelődik a figyelmünk, közvetlenül az után, hogy belebonyolódunk a vicces és vagány feliratok, vagy grafikák kiválasztásába.

Bodyk 1500-1700,- forintig kaphatóak, rugdalózók 2500-2800,- forint, pizsama 3100,- pólók pedig 1700-ért hazavihetőek.

Tehát, ha nem is merjük magunk előtt tolni a halálfejes babakocsit, mint Ganxsta Zolee, és nem merünk halálfejes pólóban gyereket sétáltatni, de vágyunk arra, hogy gyermekünket ne csak a szöszke fürtjei és édes gribedlije miatt bámulják meg, nyugodtan öltsünk rá pókhálós, vámpíros, vagány beszólásos göncöt. Mert bármennyire is komolyan vesszük a kölköt és a hozzá tartozó feladatokat, azért néha mi is lazulhatunk. Az anyós meg hadd kapkodja a levegőt, különben meg úgysem érti, hogy mi van a gyereken, csak apa pólója ment össze a mosásban.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek