A luxusgyerek luxuságyban alszik

Kislány koromban biztosan el lettem volna ragadtatva, ha baldachinos, habos-babos ágyikóban hajthattam volna álomra a fejem, most már inkább giccsesnek találom a királylányos gyerekszoba-bútorokat.



Talán meggyőzhető lennék, ha lányaim szíve vágya lenne egy varázslatos tüllös derékalj. Feltéve, ha pénztárcám megengedné. A most következő bútorokért viszont hiába kapálóznának, nem adnék ki ennyi pénzt egy fekhelyért.


Nyilván nem az átlagembereknek tervezték ezeket a bútorokat, furcsa lenne elképzelni ezt a tükrös komódot, vagy ezt a számítógép-asztalt egy panellakás szűk szobájában. No és az áruk sem semmi, 800 dollár darabja. A kisfiúk se keseredjenek el, számukra is terveztek szobát, méghozzá a Verdák című animációs film alapján. Ez a komplett szobaberendezés 1500 dollár. Akciósan.

Nagyobb lánykák igazi hercegnőnek érezhetik magukat, ha ebben az ágyban pihenhetnek, Feltéve, ha van a szüleiknek 500 dollárjuk eme hóbortra. Akad még kalózos kollekció is, hogy a kisfiúk se maradjanak luxusfekhely nélkül.

Aki pedig modern és elegáns gyerekszobára vágyik, az válassza a Cindy Crawford nevével fémjelzett gyerekbútorokat.
Oszd meg másokkal is!
Mustra