Szülések a kórháztól az otthonig a császáron keresztül

Otthon, kórházban, segítséggel, egyedül, földön, vízben, fájdalomcsillapítva, négykézláb, kikötözve, énekszóval, ringatózva, hangtalanul, ordítva. A gyermeket sokféleképpen világra lehet hozni. Alábbi összeállításunkban különböző módon szülő nők videóit mutatjuk be. 

Kitolás a kórházban

Rövid, véres videó kitakarás nélkül, a baba kibújásának pillanatáról.






Dézsában, hangtalanul

Ez a kismama otthonában, egy vízzel teli dézsában szül, hangot szinte ki sem ad.



Fájdalomcsillapítva

Nyugodt pihenés a kórházi ágyon, miközben folyamatosan ellenőrzik a monitort. Néhány kiáltás, a baba már kint is van, anya kisimult, mintha szexelt volna az imént és nem gyereket szült volna. Apa elvágja a köldökzsinórt.



Négykézláb a nappali szőnyegén

A baba könnyen kicsusszan.



Császármetszéssel

Hogyan szedik ki a babát, ha természetes módon nem tud megszületni? 40 másodperc a műtétből. Csak annak ajánljuk, aki bírja a vér látványát.



Ha kell a segítség

Biztos megvan a magyarázata, miért kell a dokinak szinte teljes súlyával a kismama pocakját nyomnia. Nem lennénk a nő helyében.



Énekelve

A kismama szerint az éneklés segít a méhösszehúzódásban. Elképesztő, hogy képes fájások közben dalolni!



Egy kád víz a kórházban

Alternatív szülőszoba, hatalmas kád, a szülésznő/orvos nem restell hónaljig a vízbe nyúlni, hogy megvizsgálja a vajúdó kismamát.



Ágyban, párnák közt

Rutinos lehet az anyuka, ha az ágyában térdelve minden segítség nélkül tolja ki gyermekét és veszi a mellére. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Talán az is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra