A celebeknek nehezebb az anyaság?

Erdélyi Mónika segítség nélkül maradt kislányával – olvasható a Kiskegyed idei harmadik számában. Nem, nem hagyta el a férje, csak hirtelen rászakadt a hétköznapi anyák életének súlya: főz, most, takarít és a nap nyolcvan százalékában a néhány hetes csecsemővel kell foglalkoznia. Ez pedig kimeríti, derül ki nyilatkozatából.

A műsorvezetőnek olyan nehéz dolga van, amilyenre állítása szerint nem számított. Bár Olivia Johanna jó kisbaba, mert csak akkor sír ha éhes vagy tele a pelenkája, ennek ellenére Mónikát annyira leterhelik a kislánya körüli teendők, hogy semmi más nem fér az életébe. A rossz idő miatt sétálni sem mennek ki. Mónika már nagyon szeretne visszamenni dolgozni, tervei szerint január végén-február elején már forgatni fog, olvasható a női magazinban.


Valószínűleg most sokan azt kérdeznék: minek szült gyereket? Miért akar a hathetes babája mellett dolgozni? Nem először lett anyuka, sejthette, hogy mi vár rá szülés után. Miért van meglepve, hogy az újszülöttnek szüksége van rá?

Aztán persze lehetünk megértőek is, Mónika pörgős típus, a média pedig várja vissza: „the show must go on”. Bennem azért csak ott motoszkál a kérdés: miért nem bír ki, csak egy fél évet a kislányával otthon, amikor csak rá figyelhet és gondoskodhat róla?
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek