SZÜLŐSÉG

Melyik pelenkából nem folyik ki a szar?

2008. január 18., péntek 17:55

Leteszteltük a nagyobb márkák négyes méretű alap pelenkáit. Az alant látható videóban megismerhetitek a szerző szórakoztatóan beszédhibás orgánumát egy amatőr videó és egy profi termékteszt keretében. Elő az olvasói tapasztalatokkal!

 


Pampers

Anyag: belül ez a legpuhább, és ha akarjuk, elhihetjük, hogy a zöld csíkokat valami hasznos anyag, nem pedig egy mérgező festék okozza. A legjobb az a verziója volt, amelynek az oldalpántja gumírozott, a belseje pedig hálós volt. Ez a háló tökéletesen elvezette a babakakit, és az nem folyt ki, nem mázolódott szét a kis delikvensen. Az alapverzión viszont még hátul sincs gumi, ami bénaság, és nehezebben lehet úgy beállítani, hogy ne álljon el a segg felett.


Külcsín: kicsit jobb, mint a többi, mert egy nagy állatfej van rajta, és legalább 8 faj váltakozik.
Nedvszívás: Tökéletes, csak épp a pisielvezető árokban hajlamos kicsit megállni a cucc.
Visszaszivárgás: Nincs, három deci pisit is láthatatlanul elnyel. Ha azonban túl nagy puttonyon ücsörög a gyerek, akkor egyrészt kihűl, másrészt kirepedhet, és tele lesz a kis segge zselégolyóval. Azt sem egy álom takarítani róla.
Ár: 2899 Ft, 46 db, 63 Ft/db

Pampers Let’s go
Tapintás: puha.
Külcsín: kicsit bénább, de azért még nem rossz.

Nedvszívás: elcsúszik. Egyszerűen érthetetlen, hogy miért pont a mozgékonyaknak ajánlják, amikor semmivel nem egyszerűbb az álló gyerekre feleszkábálni, viszont a sok mozgás közben elcsúszik, és mindig kifolyik belőle a cucc, akkor is, ha nincs tele.
Ár: 1359 Ft, 18 db, 75,5 Ft/db

Pampers Sleep and Play
Tapintás: vékony, kellemes, nyáron ideális, puha.

Külcsín: Jól néz ki. A doboza is, és elég ízléstelen ingyen könyv járt hozzá, amely evős könyvvé avanzsált. A könyv a napközbeni szabadtéri szórakozást és az éjszakai együttalvást propagálja, egyszóval nekünk ideális.
Nedvszívás: tökéletes. Semmit nem számít, hogy vékonyabb.
Visszaszivárgás: Ugyanolyan, mint a többi. Nem jön vissza a pisi, a kakinál érdemes rögtön cserélni.
Ár: ritkán kapható.

Libero
Anyag: finom puha, de rémesen vastag. Hátul gumírozott.

Külcsín: kicsit bénábbak az állatfigurák, mint a Pampersen, ha ez bárkit is elriasztana.
Nedvszívás: sajnos gyengébb, mint a másik óriásnak. Rendszeresen kifolyik belőle a cucc, ha anya nem figyel oda a cserére. Éjszakára ivós-szopizós csemeténél alkalmatlan, vagy tegyünk egy cserét az ágy mellé hajnalra.
Visszaszivárgás: rosszabb, mint az olcsóbb saját márkásoknak. Nagyobb a neve, mint a teljesítménye.
Ár: 3299 Ft, 60db, 55 Ft/db

Rossmann

Tapintás: kifejezetten nagyon puha, és vékonyabb, mint a Libero. Hátul ez is gumírozott.
Külcsín: semmi minta, fehér, csak az obligát csík, rajta egy szimpatikus sálas zsiráffal.
Nedvszívás: Tökéletes. Gyakorlatilag végtelen mennyiségű pisit fogad magában, egész éjszaka szopó csecsemőnek ideális viselet, csak reggelre egy kilóval nehezebb lesz a gyerek, ha nagyobb, penetráns pisiszag is terjenghet körülötte. Még eddig nem folyt ki soha.
Visszaszivárgás: ha egy napig egy pelenkában ücsörög a gyerek, pisis lesz a bőre, de ha hagyjuk, akkor valószínűleg annyira ez nem érdekel minket.
Ár: 1999 Ft, 50 db, 40 Ft/db

Babylove

Anyag: puha, finom pelenka-anyag. Természetesen a textilekkel nem veszi fel a versenyt, sőt, még egy tisztasági betéttel sem, de épp olyan, mint a többi pelenkáé.
Külcsín: Szokásos állatkás dizájn, gondolom a szülőknek, mert a gyerekeket marhára nem érdekli, mi van a pelenkájukon. Tíz méterről bármelyik is lehetne.
Nedvszívás: nem sokkal rosszabb, mint a nagy márkák. Két és fél deci biztosan belefér.
Visszaszivárgás: aránylag nagyobb.
Ár: 1899 Ft, 42 db, 45 Ft/db

Babysoft (a név egy vicces kedvű kreatív ötlete lehetett, inkább rustling babynak kéne hívni.)
Tapintás: mintha a klasszikus zörgős bugyiba vagy nejlonzacsiba öltöztettük volna a szerencsétlent. Mindig lehet tudni, merre jár. De belül aránylag puha, csak nagyon vastag. A tapadó csíkja nagyon vacak.
Külcsín: Gagyi minta, süt róla a formatervezetlenség.
Nedvszívás: Gyenge. Egy pisi fér bele, aztán rögtön lehet cserélni. Ráadásul hajlamos elcsúszni.
Visszaszivárgás: két deci után garantált.
Ár: 999 Ft, 30 db, 33,3 Ft/db

Nálam a Rossmann nyerte az ár-érték versenyt. És nálatok mi a nyerő?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2008.01.19 16:32:00Krisz mami

  Én egyenlőre csak 1 hónapról tudok beszámolni, de már most a következőket tudom felhozni:

  Kezdetektől fogva a Huggies New Born 2-t használtuk. Az eleján még egy picit nagy volt rá, de mostanra a combjánál picit vágja neki, pedig a derekánál pont jó most a gumirozás. Egyenlőre csak akkor hagyott pici nyomot a body-n, azaz csak kieresztett, ha nagyon hígat kakilt és egyszerre tetemes mennyiséget. Eddig egyszer volt csak olyan, hogy annyira átázott, hogy az én ruhám is ment a mosógépbe, a felsőm is és a nacim is.

  A kórházban viszont kaptunk kismama csomagokat és voltak benne próbapelusok is. Libero, Pampers...valahogy egy sem vált be annyira mint a Huggies.

  De itthon már be van spejzolva többféle is, köztük a lila Tecsós és kaptunk ajcsiba Pampers-t is...meglátjuk, hogy a kiscsaj feneke mennyire viseli jól ezeket.  Sőt, kaptunk egy olyant is, amit itthon nem lehet kapni, csak olyan országban, ahol már van ALDI. Erre is esküsznek sokan, de sajnos amit kaptunk, ahhoz még az én lánykém kicsike, nem nőtt még bele, így nem tudok nyilatkozni...

 • 2008.01.19 20:03:49Katalma

  Mi az az ALDI?

 • 2008.01.19 21:06:51vikimanka

  Krisz mami!Akkor egyidősek a babáink,kicsi Lilink ma egy hónapos.Nálunk is Huggies a menő.

  Az Aldi egy hipermarket,asszem.

 • 2008.01.19 21:36:38kisbéka

  én mindent próbáltam már, mert a nagyszülők folyton vesznek valamit.

  ami a leginkább bejött, az meglepő módon a TESCO saját márkása, NEM a kék-piros, hanem ez a "színes" vagy hogyhívják. vékony, mint a pampers, puha mint a huggies, és soha, de soha nem folyt ki még semmi, se szoptatás alatt, se azóta. ma pl kettőtől kilencig volt a kölkön, mert olyan helyen voltunk, ahol nuku pelenkázó (átlag magyar szalagavatós hely), és a ded nehezebb volt ugyan két kilóval, de a segge száraz maradt így is. 36 ft-ra jön ki darabja, asszem, és bár az elején idegenkedtem a "gagyi" márkától, most már automatikusan ezt veszem mindig. ja, nagy előnye, hogy nekünk kifejezetten pocakos babánk van, és tök jó rá a méret, amit súly alapján írnak, ami pl a liberóra meg a huggies-ra nem volt jellemző.

 • 2008.01.19 21:59:57szl1102

  Én is próbálkoztam már, igaz mi még csak a 3-as méretnél tartunk. A Pampers és a Babylove nagyon nem jött be, a nyerő a Libero volt.

  Mikor a baba született, akkor is a 2-4 kg-s Libero volt jó rá, mert a 2-5 kg-s Pamperst betépőzárazva lehúzhattam volna róla. Nem beszélve arról, hogy a nagyobb Pampersen nincs gumi és állandóan lecsúszik. (Kaptunk 2 nagy csomaggal, el fogom használni, de nem szeretem.) Ja, és a 3-as méretű Pampers állításuk szerint 4-9 kg-s gyerekre való, de megnézném azt a 4 kg-s gyereket, akiről nem esik le. Sőt, derékban biztos nem lehet annyira összehúzni, amennyire a baba teste kívánná.

 • 2008.01.19 22:14:34Békanőci

  Siciliai apuci,ez 5*!

  Betegre röhögtem magam,ahogy magamra (is) ismertem!

  Köszi!

 • 2008.01.20 09:57:16Meni

  Nálunk egyszerű a helyzet: Jeruzsálemben csak Huggies és Pampers van, meg egy sokkal olcsóbb hazai, de az utóbbi kettőtől két nap után gombás lesz a gyerek. Marad a drága, de jó Huggies.

  Viszont kérdésem van: én eddig csak ötös méretig láttam ebből a márkából pelust, ami elvileg még bőven jó a 12 kg-os fiamra, gyakorlatilag nyárra tuti kicsi lesz. Ilyenkor mi van? Pesten vagy másutt találkoztatok nagyobb mérettel? Ha nem, akkor mit csináltatok?

 • 2008.01.20 10:20:47Maja Papaya

  Meni, a fiam kb 15 kiló volt, mire abbahagyta a pelenkáskodást, és még vígan belefért az 5-ös Huggiesba. Pedig tényleg nem kis darab!

 • 2008.01.20 10:25:39Maja Papaya

  Liberóból van viszont extra méret, nem tudom, hányas, talán junior jeligével. Na, az már pufók kisiskolásoknak is jó lehet, akkora.

 • 2008.01.20 10:26:35Meni

  Akkor nem aggódom előre, ugyanis terveim szerint a bölcsiszünetben (augusztus) megpróbálkozunk a szobatisztasággal. Addigra két éves lesz a töki, és már most szól, ha kaki van. Bizom benne, hogy három hét alatt átszokik, mert az szerintem nehezitő körülmény, ha itthon "szoktatás" van, a bölcsiben meg pelus. Addig meg csak nem hizik 3-5 kg többet...

 • 2008.01.20 10:31:41Maja Papaya

  Siciliai apuci :), első gyermeknél ez egyszer felért egy terápiával, nagyon jó volt újra nevetgélni rajta!

  Fut még egy másik mű is, az valami szülőségre felkészítő jellegű, az egyik kedvencem belőle ez volt: (éjszakai nem alvás az alaphelyzet) vedd ki az ágyból, ringasd és énekelj neki HALKAN fél óráig - ti tudtok? pláne álmosan, rémes...

 • 2008.01.20 10:40:13Maja Papaya

  Meni, sok sikert, és ne ess kétségbe, ha esetleg nem sikerül, nem marad örökké pelenkás a ded. :)

 • 2008.01.20 10:47:55Maja Papaya

  Nekem azt tanácsolták, hogy ha már úgy döntünk, hogy nincs pelenka, akkor éjjelre se legyen. Nagyon hálás voltam érte, mert így megspóroltunk egy további leszokás-procedúrát. Jó, pár hónapig izgalmas volt, és néha becsorgott, de hamar eljutottunk a teljes biztonságig, éjjel is megtalálja a wc-t, ha kell.

  Az is hozzátartozik, hogy ő éppen a harmadik évét töltötte, mire eljutottunk a nagykorúságig. Az volt ugyanis az egyezségünk, hogy majd, ha oviba megy, akkor nem kell már neki, és ovikezdés előtt három nappal volt a szülinapja. De a leszokás simább ügy volt, mint gondoltam. Egyik napról a másikra, hipp-hopp. Csak éjjel volt néha zűr.

  Mindenkinek hasonló sikersztorikat kívánok!

 • 2008.01.20 10:50:09Maja Papaya

  Ja, és ilyenformán biliteszthez hozzá sem tudnék szólni, nálunk ez teljesen kimaradt (jó, vettünk kettőt is, hátha...), mint ahogy a wc-szűkítő is. Egyből nagy wc-re pattant a gyermek, leutálta a szűkítőt.

 • 2008.01.20 11:11:52Cobold

  Maja Papaya:  Adamo bébihinta :) mi erre a célra ezt használjuk, csak kétemberes, mert aztán át kell rakni a babót, és valakinek fognia kell a hintát.

 • 2008.01.20 11:14:14Maja Papaya

  Cobold, énekel is? :)

 • 2008.01.20 11:16:48Cobold

  OFF:  Látom, valami történt ezzel a nickváltós dologgal, viszont firefox alatt még mindig nem működik. Most a másik nick-em a default, de nem tudok váltani...  ON.

 • 2008.01.20 11:38:45Cobold

  Nem, mi énekelünk hozzá :)

  De megdöbbentő, mennyit képes fejlődni az ember éneklési képessége 10 hónap alatt :D

 • 2008.01.20 11:45:58Cobold

  Esetleg javaslom egy altató-zene-cd és egy lejátsszó beszerzését a gyerekszóbába :)

 • 2008.01.20 11:46:22Cobold

  Az. szóóóóbábaaa bele.

 • 2008.01.20 11:55:18Maja Papaya

  Tényleg jobban éneklek, mint anno, már a fiam is bírja hallgatni, pedig ő amint beszélni tudott, szólt, hogy hagyjam abba.

  Olyan igazán undok bír lenni, pedig nem is erőlködik :) Mi szeretjük...  (Mentségemre szolgáljon, hogy még a Szalóki Ági cd-t sem lehet betenni, mert amint észreveszi, kikapcsolja, és szól, hogy tegyek be valami rendes zenét. Amit gyermekeknek szántak, azok felejtősek. Tényleg, egyszer elkeztdem énekelni valami régebbi slágert, és azt élvezte. Ez lesz a megoldás! Csak azoknak meg a szövegét nem mindig tudom rendesen :()

 • 2008.01.20 12:45:55szanna

  Anyám! Anna csak 14 hónapos és már ötös méretnél tartunk. Még bele se gondoltam, hogy nem biztos, hogy találok nagyobb méretet...

 • 2008.01.20 14:12:43Meni

  Szanna, tudom hogy én kezdtem a parázást, de ne aggódj. A fiam kb. egy éves kora óta használja az ötös méretet. Addig úgy hizott és nőtt, hogy a védőnő nem hitt a szemének, azóta (most másfél éves) kb. két kilót hizott "csak". Szóval a mostani méret még sokáig jó lehet nálatok is...

 • 2008.01.20 14:35:39szanna

  Remélem Meni! :)

  Azért parázok, mert Anna mérete már csomó problémát okozott. Pl. Fejjel lefelé mászott ki a rácsos kiságyból, ami a legalacsonyabb állásban volt. A balesetveszély miatt átalakítottuk heverővé, csak épp még nem tud heverőn aludni. Vagy pl. 3 éveseknek megfelelő méretű ruhákat hord, amivel az a baj, hogy nem épp kényelmesek egy járni tanuló, néha még négykézláb közlekedő csöppségnek. A legtöbb cuccnál ráadásul már nem számítanak arra, hogy pelenkát kell cserélni, s emiatt teljesen le kell a kicsit vetkőztetni, ami csomó helyen kényelmetlen ebben a hidegben. És még egy: ami egyébként rámenne kisruha, abban számtalanszor nrm fér el a pelenkás feneke.

 • 2008.01.20 20:46:30Krisz mami

  Katalma, az ALDI az egy hipermarket, olyasmi mint a tesco, és külföldön eléggé nagy sikere van.

 • 2008.01.20 20:47:58Krisz mami

  Vikimanka, az én kis kakis hercegnőm holnap lesz 1 hónapos :) Itt megtalálsz Minket :) picuri.blog.hu/

 • 2008.01.20 21:14:22vikimanka

  Krisz mami!Nagyon édes pici lányotok van.Meglestem,sőt olvastam a beírásaidból is.Csak kíváncsi voltam mennyire hasonlítanak a dolgaink.Látom van fülbevalótok.Én is szerettem volna neki,de a védőnő azt mondta,hogy 3 hónapos kora előtt ne.Nekem anno még a kórházban kiszúrták,azóta sincs semmi gond vele.

 • 2008.01.20 22:18:51nagbri

  Sziasztok!  Mi moshatót használunk, monapelt, meg most szereztem be hozzá külsőt, amit úgy varrnak, és nekem ez jött be a legjobban. Így tényleg semmi nem jön ki, még éjszaka se!

  Egyébként ha eldobhatósat kell használni, hát a majdnem mindegy kategóriába tartozunk. A nagyobbiknál csak Pampers-t használtunk, szuperjól bevált. A kicsinél ugye a mosható, a Pampers átereszt, a Libero átereszt! Most van egy noname, de éjszaka az is átereszt. Hát marad a jó kis mosható, ezzel az új külsővel, ami nem ereszt át!

 • 2008.01.20 22:25:27Cobold

  Nagbri, miféle ez a varrott külső?

 • 2008.01.20 22:28:58nagbri

  Gyógyászatit segédeszköz boltban vettem, elvileg ugyanaz, mint a terpeszbetétes pelus, csak ebben a terpeszbetét nincs benne! Nekem annyira bejött, hogy eddig ha elmentünk itthonról, mindig eldobhatóst adtam rá. Mióta megvan, azóta meg moshatósba megyünk, mert akkor sincs baj, ha vmi miatt nem tudok 3 óra múlva pelust cserélni! Nem szorítja sehol, és tökéletesen zár a combijánál is!

 • 2008.01.21 08:05:28Meni

  Szanna, nem biztatás képpen, de készülhetsz egy újabb problémára, ha nagy a gyerek: amikor majd lecsesznek a közértben, állatkertben, bárhol, hogy egy ilyen nagy gyerek miért nem jár/eszik egyedül/szobatiszta stb. Te meg ismételgetheted vég nélkül: de hát még csak másfél éves! Fasza lesz, hidd el. Főleg, hogy néha te is hajlamos leszel elfelejteni, hogy mérettől függetlenül neked "még csak" egy babád van, nem egy ovisod...

 • 2008.01.21 08:07:35Meni

  Tegnap mondtam a fiamnak: vedd fel szépen a cipődet és menjünk. Másfél éves. Ült a földön, és nézett rám hülyén, hogy mit akarok. De mikor olyan nagy és ügyes :)

 • 2008.01.21 08:44:27vikimanka

  Az én lányomat azért szólják meg,ha velem olvastat el valamit.Nem győzünk magyarázkodni,hogy még csak ovis.

 • 2008.01.21 09:54:01Livike

  Sziasztok. Jelenleg még várom a babámat, de meg szeretném kérdezni, hogy megéri-e inkább a Huggiest megvenni hogy tuti legyen vagy melyik még jó?

  Első baba úgyhogy nem szeretnék csalódni...

 • 2008.01.21 10:07:46Maja Papaya

  Meni, ismerős :) Játszótér, fiam másfél múlt, kislány háromésves. Kábé egyforma méretű a két gyermek, de ugye a kiscsaj klasszisokkal ügyesebb. Mindegy, azért nem járattam "nem béna vagyok, csak nagydarab kicsi" felíratú pólóban.  Pelenkával ugyanez. Nagyon hálás voltam a sok seggfejnek, akik a maguk cizellált módján ezt szóvá tudták tenni. Az utolsó nyár volt a legdurvább, amikor már én is szerettem volna, ha leszokja, mert ősztől ovi. Dolgozunk az ügyön (elég nehezen meggyőzhető gyermek, nevezhetjük makacsnak is), már hajlik rá, hogy ő nagy és ügyes, akkor jön egy ilyen vérbeli gyp-s és oda az egész.

  Nem hiszem, hogy téves az az elképzelésem, hogy kéretlenül nem szólok bele abba, hogy más hogyan intézi a dolgait. Még egy képzett gyermekpszichológus se osztogasson kéretlenül tanácsokat nekem a gyerek előtt.

 • 2008.01.21 10:11:54Maja Papaya

  Livike, fiúnál csak a Huggies vált be nálunk(és a rokoni/ismeretségi körben). A lányomnak is azt veszek, néha próbálgatok mást, de még nem sikerült elcsábulni.

  A kommentek alapján viszont nagyon vegyes a kép. A legérdekesebb nekem a Pampershez fűződő viszony. Vagy nagyon bevált, vagy nagyon gázos. Én az utóbbi tábort erősítem.

 • 2008.01.21 10:22:40gusztika

  Livike: Ne aggódj, most még olyan kozmikus ez a dolog, de hamarosan már te is tudni fogod, hogy nálatok melyik a nyerő márka. :) Kezdetben igen gyorsan használódik el egy csomag pelenka (1 csere alkalmával 3 tisztát kakil és pisil le az utód, tehát van rendesen pocsékolás), nem jellemző, hogy az emberre rohadjon (főleg amennyi műanyag van benne), így bőven van lehetőség a tesztelésre. Ha a gyerkőcöd nem lesz érzékeny bőrű, gyakorlatilag bármibe csomagolhatod. Ha érzékeny, akkor meg örülsz, ha találsz olyan megoldást, amitől nem páviánosodik a baba popsija. Sokan próbálták ki a Tesco lila pelenkáját, amit nagyon dicsérnek és jó az ára. Van aki a Rossmannos pelenkát szereti. Van akinek a Huggies-ből folyik ki a legtöbb szar, van akinél az az adu. Én speciel pont azt a 2 típust vásárlom egész jó hatékonysággal, amit az anyák 90%-a utál. Ha tutira akarsz menni: az a jó, amit te annak találsz. :) Jó babavárást!

 • 2008.01.21 10:31:39B-

  Nekünk a Pampers kész katasztrófa volt, de egy ismerősünknek csak az jött be, úgyhogy szerintem is igaz, hogy függ a gyerek nemétől, alakjától. A Libero nálunk tuti befutó, szerintem nem ronda, praktikus és tök jó, hogy hátul is gumis a dereka (ez volt a Pampers esetén a rés a pajzson...). A Huggiest is nagyon komálom a praktikum szempontjából, de bevallom, én a diznifigurákat nem nagyon szeretem. Ezek nélkül jobban tetszene a pelenka külcsín része - bár ez utobbit mostanában már konkrétan hmmm... nem tartom fontosnak. A Pampers külseje nagyon tetszett, de naponta háromszor komlett ruhát váltani a pelus miatt nem túl idegnyugtató dolog, és ezt a szép képek se feledtették a peluson. Dühömben egy majdnem bontatlan csomagot odaadtam a védőnőnek, hogy ajándékozza oda annak, akinek gondolja.

 • 2008.01.21 10:39:50Maja Papaya

  B-, a Huggies tényleg ronda, de mégis azt veszem, mert inkább jó legyen, mint édi. Nálunk sem olasz a Disney, de az még hagyján, ez az új mintás dizájn, ez már egyenesen csúf. Az első pár méret még aranyos volt. Ezeket meg már megszoktam, már nem is tűnik fel. Remélem, még megérek a kicsivel egy dizájnváltást, megérdemelném, mint hűséges vásárlójuk. :)

  Amúgy a popsitörlővel is így jártam (nem Huggies), csak ott illatot váltottak már kétszer is, amióta használom. Természetesen a legelső verzió volt a legjobb, de azt csak fél évig élvezhettem. Nemrég újra váltottak, és azt szagot a párom nem írja elviselni, úgyhogy régi vevőjük búcsúzik szomorúan, mert hatékonyságra és tapintásra tuti befutó volt)

 • 2008.01.25 22:31:35Cobold

  Hoppá, mostmár lotties mosható pelus is kapható Magyarhonban:

  www.lotties.hu/cgi-bin/termekek.pl?12387&03

 • 2008.01.26 10:25:09feketebari1

  Nekünk a Pampers jött be.A kezdetektől ezt használjuk,soha nem volt vele semmi probléma.A kislányom most 21 hónapos és most még jobban ragaszkodik hozzá a rajtalévő állatok miatt,mindig Ő válassza ki,hogy éppen melyiket rakjam be neki.

  A többi pelenkáról semmi fogalmam nincs.

  Nekem nem segített senki,és nem is adtak tanácsokat, hogy melyiket használjam.

 • 2008.02.13 12:13:07Ambrosius

  Nekünk a 2-es méretű Pampersből még a pisi is kifolyik.

  A baba 3 hónapos 5 és fél kiló, fiú és a pisi A száránál jön ki, ha fogva van kézben. pl. büfiztetéskor, na meg hátul jön ki, amikor fekszik. Vagy a kakit szépen ki lehet masszírozni büfiztetés közben a háta közepéig.

  A 2-es méretű Pampersben hátul nincs semmi ami megakadályozná a kifolyást.

 • 2008.02.18 12:02:36"izé"

  Enberek! AJÁNDÉKBA adnék akárkinek 1 db Sangenic önbecsomagoló használtpelenka-tartó vedért.  Nem pont ilyen, de a márka és a funkció ugyanez:  brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=babaapolas&submenu=pelenkazas&category=vodor&empty=1&productid=141432&pageno=1&whid=25  A kérdéses darab nem ilyen fehér-kék, hanem sárga, a formája is kicsit más, gondolom valami egyel korábbi széria.  Ha nem viszitek el, megy a kukába.

 • 2008.02.24 14:50:32másutt

  MEGERTETTEM! 1 honapig azon csodalkoztam, hogy nemis budos a Pampars pelenka. Az ujszulottpelenka (New Baby 1-3) nem volt budos. Most vettem meg az elso csomagot, ami ulo kisbabanak van (itt Active Fit a neve es most a harmasnal tartunk, 4-9 kg) es RETTENETES szaga van, tenyleg. Es nem tetszik, hogy lila, es minden alol atlatszik. Valtok is!

 • 2008.02.24 14:50:55másutt

  akarommondani "Pampers"

 • 2008.02.24 15:04:27Damsel in distress

  Kedves "Ize", ha aktualis meg az ajanlat, hol lehetne hozzajutni a vodorhoz?

 • 2008.02.24 15:42:47"izé"

  Damsel  miniszterelnoki_hivatal@yahoo.co.uk

 • 2008.11.18 11:28:08másutt

  Hadd osszam meg frusztraciomat.

  A gyerekem popsija kb 1 honapja piros.  Es eme gyermek soha nincsen koszos pelenkaban hagyva! Es mindig kenve van!

  Levegoztettem. Voltunk orvosnal. Kaptunk Canesten-t is, es 2 orankent kentuk.

  Valtottunk popsikenocsot. Hasznaltam Sudocrem-et. Neogranormont. Gabi-t.

  Mindent.

  Nem javult, nem javult, nem javult. A vegen mar SEBES is volt. Annyira sajnaltam szegenyt.

  Es akkor pelenkat valtottunk. Pampers Baby-Dry-bol Huggies Super Dry-ra.  Es igen. Pirossag 1 nap alatt elmult. Es a pelenkazas altment stresszbol moka kacagasba.  Nem tudom, hogy alergia volt-e, vagy egyszeruen utalja a gyerek bore a Pampers Baby Dry-t. Nem is erdekel... Mas Pampers markakkal soha nem volt problemank. Ez is csak azert volt ennyi, mert learazva vettem 2 kartonnal.  Namindegy... lecke megtanulva.

 • 2008.11.18 11:57:45Veritas

  Másutt!

  A Pampers-ről én is hallottam, h kiütéseket okoz. Én a szagát nem bírom, túl van illatosítva. most először és utoljára vettük ezt a márkát. vissza a Libero-hoz.

 • 2013.06.27 11:42:28Plumper_

  siciliai apuci: hozzáteszek még 1-et:
  - akik szülés előtt, alatt, kicsivel utána mondogatták, hogy hívjuk őket, ha bármiben segíthetnek, na azok semmiben nem akarnak segíteni. Nem érnek rá, nem akarnak.

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta