Kövér kis malac, felrakom a falra

A falfestésnél és a tapétázásnál is lényegesen egyszerűbb megoldás a gyerekszoba dekorálására a matricázás. Manapság már egészen óriási matricákat lehet kapni, például 4 méterszer 1 métereseket, tehát ne a rágó mellé csomagolt kis levonókra gondoljunk.

A Poronty kedvenc boltjai közé tartozó Forma a Ferenciek terén (harminc felettieknek: Felszab) többféle falmatricát is árul, igaz, főleg felnőtteknek szánt dizájnokban. Vannak képkeretek, fraktálok és fekete-fehér háziállatok is: lemur, bulldog, papagáj. A Ráday utcai Innoshop kék lepkés és zöld csillagos matricákat is árul, 5-8 ezer forintért. A csak online áruló Walldecónál kapunk malacost, kutyásat és cicásat is tízezerért, de vannak színes pöttyök, repülő és lufi is ötezertől.


Ha a gyerek már abban a korban van, hogy firkálna, akkor jobban járunk, ha az Ikeában veszünk neki flipchartot (sok papírral), fekete iskolai táblát vagy fehér letörölhető táblát, amire filccel írhat. De ha már megesett a baj, az összefirkált falat is jótékonyan takarja a dekormatrica.
Oszd meg másokkal is!
Mustra