Hogy kerül a kiskanál a pelenkába?

Gyerek felöltöztetve, legalább öt réteg van rajta, anya nyakig begombolkozva, nyitná az ajtót, mikor észreveszi, hogy nincs a kabátzsebében a kocsikulcs, pedig mindig odateszi. Lázasan kutatni kezd, a gyerek nyöszörög a kabátban. Anya is izzadni kezd, a gyerek nyöszörgése átcsap éktelen ordításba. A kocsikulcs még mindig sehol.



Anya rohangál, mint a mérgezett egér, majd mikor már 200-as a vérnyomása, előveszi a szekrényből a pótkulcsot. Az eredeti kocsikulcs vagy soha nem kerül elő, vagy olyan helyeken lelnek rá néhány nappal/héttel később, mint a virágcserép, a szennyestartó, a konyhaszekrényben egy bögre, de előfordulhat, hogy a tárgynak örökre nyoma vész, mert a kis drága a szemetesbe dugta vagy lehúzta a vécén.


Találtunk már forgalmi engedélyt a kihúzható kanapé ágyneműtartójában, zoknit a könyvek között, építőkockát a madáretetőben, karácsonyfadíszt a könnyező pálmán, de rohadt már el alma gondosan a ruhásszekrénybe dugva is. A kis drágák kedvenc helye pedig a pelenka, amelyet előszeretettel használnak kisebb használati tárgyak tárolására. Került már elő kiskanál, kölesgolyó, állatfigura, legó, kulcs, szívószál és óra is a bugyorból.

Nálatok miket és hová dugnak el a kölykök?
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek