Hogyan csináljunk tuti fiút, vagy tuti lányt

Mi nők gyakran tévedünk. Anyaként az első tévedésem az volt, amikor évekig önmagamat kizárólag lányos anyának vallottam. Ha fiam lett volna először, nyilván fordítva lett volna. Van, aki három lány mellett is fiúra vágyik, de olyan is van, aki egy focicsapatnyi kisfiú mellett éjjelente fodros tütükről és loknis copfokról álmodik. Milyen szerencse, hogy már nem nagyon kell attól tartanunk, a szomszéd bácsi ránézve újszülött lányunkra bíztatóan vállon vereget minket: Nem baj, a második már biztosan fiú lesz. Néhányan nem bízzák a véletlenre a dolgot, felkutatnak minden népi trükköt, kipróbálnak minden fellelhető tudományos és kevésbé tudományos technikát. Kínai horoszkóp, spermák állóképessége, apuci meleg vízben áztatása, krumpli rejtése az ágy alá. Tudja meg Ön is, hogyan csináljon 2008-ban tuti fiút vagy tuti lányt. (Az esteleges tévedésekért reklamálni blokk ellenében lehet csak)


Az én perverzióm első körben lány volt. Meg is tettünk az érdekében mindent, tudományosan álltunk a dolgok elébe. Összevetettük a petesejt és a hímivarsejt állóképességét, ugyanis a fiú harcosok (tudományosan Y kromoszóma)gyorsabbak, de hamarabb kidőlnek, hiába, ők valljuk be, később is megőrzik eme jó tulajdonságukat. Mindössze 12-18 óráig bevethetőek. A lányok (X) viszont lassabban érnek be a célba, életben vannak azonban 48-72 óráig. Mi sem egyszerűbb, ha pontosan tudjuk a peteérést, előtte két nappal vessük rá magunkat apára, utána viszont véletlenül sem, ha lányt akarunk. Ha azonban fiút szeretnénk, a peteérést követő 24 órában van rá a legnagyobb esélyünk.

Ha nem vagyunk annyira biztosak biológiai megfigyelőképességünkben, a hűtő tartalmának szoros felügyeletével is manipulálhatjuk a későbbi rendbontók nemét. Egyes kutatások azt állítják, hogy az étkezés nagymértékben befolyásolja a születendő gyerek nemét. A fiúknak segítség a paradicsom, gomba, szárított hüvelyesek, fehérkenyér, füstölt hús, tojás, vörös húsok és a sós ételek. Lányok érdekében azonban egyen a mami rengeteg zöldséget, halat, tejterméket, teljes kiőrlésű gabonát. Mennyivel egészségesebben hangzik már az is, ahogyan a lányok indulnak, igaz? De ne idegesítsék ezen fel magukat a férfiak, ugyanis a stressz gyilkolja az amúgy is harmatgyenge Y katonákat. Sőt, ha a papa gatyája szoros, az is kinyírja a leendő trónörökös esélyeit. Rossz hír az is a férfiaknak (lássuk be, nekünk is), hogy túl sokszor sem érdemes ellőni a patront, mert az is növeli a gyengébb (haha!) nem esélyeit.

Diétázó anyukák figyelem! Kutatók bebizonyították, hogy a vércukorszint esése lánygyerekeket eredményez nagyobb százalékban. A szervezet ugyanis úgy érzékeli, hogy a nő egészségi állapota gyengébb, így az utód is az lenne, egy gyengébb, kevésbé domináns hím pedig kisebb eséllyel örökíti tovább magát. Egy életképtelen fiú utód helyett, inkább egy életképtelen lány utód, világos. Ha azonban van néhány felesleges százezrünk, nyugodtan ellátogathatunk melegebb éghajlatra, mert trópusi éghajlaton valahogy több fiú gyermek születik, hogy miért, nem tudni. Férfiak, nincs még veszve semmi, irány az Egyenlítő!

Végül távolodjunk el a valóságtól és hagyjuk, hogy Kína kezébe vegye családunk nemi eloszlása (s lassan a világ) feletti uralmát. Böngésszük a kínai fogamzásnaptárt, majd terjesszünk módosított formátumban a neten barátaink és ellenségeink között, miután a rózsaszín szobába hazavisszük az öt napos fiunkat.

A legbátrabbak próbálkozhatnak a különböző pózok variálásával, anya hosszabb ideig felültartásával fiút, normál pózban bármit (kutyát azért nem) eredményezhet.

Ki tudja, talán már nem is olyan távoli az a jövő, amikor mindenki olyan nemű gyereket szül majd, amilyet akar, hiszen mesterséges megtermékenyítés útján már szelektálható a két nem. De vajon mit eredményezhet ez a kis "istenjáték"? Hogyan kapunk érte büntetést? Addig is olvasgassunk egy kis Merle: Védett férfiakat és örüljünk, ha fiú, örüljünk, ha lány!

(Forrás: www.abbcenter.hu, www.gyongyosinfo.hu, www.index.hu)
Oszd meg másokkal is!
Mustra