SZÜLŐSÉG

Kismamák és baglyok támadtak a Kitolás szerzőjére

2007. december 27., csütörtök 12:05

Nagy, karácsony utáni interjújában a Velvet a frissen megjelent, fiatal apáknak szóló Kitolás 2. szerzőjével, Szily Lászlóval beszélgetett. A könyv- és újságírás mellett most először beszélt az Illés Béla és az emésztése közötti titkos összefüggésről, élete első bagolytámadásáról, a pletykák iránti rokonszenvéről, az Uj Péter iránt érzett homoerotikus rajongásáról, valamint arról, hogy kivel szeretne egy ladikban horgászni.

Az interjú a Velveten!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.12.27 12:15:05lirian

    A cikket ugyan hiányolom itt a komment felett, de segáz, már olvastam a főoldalról :)

    Megvettem a Kitolás2-t férjemnek karácsonyra (az elsőt még akkor vettük közösen, amikor terhes voltam), természetesen én olvastam el előbb, vinnyogva röhögtem, szerintem hiánypótló írás :)

  • 2007.12.28 10:31:22Vowel

    én pedig azért röhögtem vinnyogva, mert az első fiam kb akkor született, mint az ő fiúk, és szintén Borisz lett a neve a szentemnek, szal, mintha rólunk szólt volna...hehehe...

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta