SZÜLŐSÉG

Hercegnőkből sosem elég?

2007. december 20., csütörtök 10:09

Ha a gyerek nem unja még a sok mesebeli hercegnőt és királykisasszonyt, vagy odáig van a jeges előadásokért, akkor vigyük el tavasszal a következő mesés-koris Disney rendezvényre, amely Száz év varázslat néven fut.A jégszínpad közepén egy hatalmas, 12 méter magas, 9 tonnás kastély áll majd, amely az előadás során változik és minden meséhez átalakul. Jégre lép többek között Pinokkió, Mulan, Hamupipőke, Hófehérke, A kis hableány, Mickey egér, Némó, és az Oroszlánkirály kedvelt szereplői is.


Az előadások a Papp László Sportarénában 2008. március 21-23-ig lesznek, melyre jegyeket 2500-15 ezer forint között lehet kapni. A debreceni Főnix Csarnokban pedig 2800-tól 10800 forintos áron nézhetjük meg a show-t március 14-16-ig.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.12.20 12:29:19Borcsika

  Drága, de izgató :D. Szerintem az akkor majd 2,5 éves nagyon fogja értékelni. És ilyen esemény nincs minden évben, tehát jó előre meg fogom venni a jegyeket

 • 2007.12.20 14:10:38Illatos nyár

  kicsit bántó, hogy mindig küföldi produkciókat PR hirdetéseivel találkozunk még itt is, egy szubjektív blogon.  A sok könyvajánlóval azt kezdem érezni, hogy ezeket már nem is olvastátok el, úgy írtok róluk, mert felkértek rá.  Nincs a kereskedelmi médiával semmi baj, csak, pl. ha jégprogramot kerestek, s inkább programot szeretnétek ajánlani, mint reklámozni a reklámoznivalót, akkor tessék körül nézni itthon is, légyszi!  A jégszínház egyfolytában előad, s 990-2490 Ft-ért megnézhető a Duna Pláza mögött 3 féle produkciójuk.

  www.jegszinhaz.huBlogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta