Mit kapjon a luxuscsecsemő karácsonyra?

Ha nagyon gazdag vagy, de még nem mozogsz otthonosan a divatvilág csecsemő-ágazatában, mert mondjuk most született a gyerek, vagy csak nemrég mentél hozzá egy fess dél-amerikai milliárdoshoz, íme néhány tipp karácsonyra. Amiatt ne aggódj, hogy túl késő van, és nem érkezik meg addig a csomag, mert a posta úgyis „elveszti”, teljesen mindegy, mikor rendeled.

Itt van például egy tök jó kis autó. Úgy néz ki, mint a mi kisautóink rég, bár azok biztos nem kerültek 275 dollárba. Van lányoknak is, rózsaszínben. De ha ez túl dedós, lepd meg egy Vespával! Nem vicc! Ez a kismotor 3-7 éveseknek van. Szerencse, hogy kapni, nem?


Ha a bébi még inkább a modern kor gyermeke, és már van négy éves, itt az idő, hogy ő is digitális fényképezőt kapjon karácsonyra, mint minden rendes ember. Én az amazonon találtam ezt a vTech kütyüt, de már egy csomó cég kijött vele, például a Fisher Price vagy a Hello Kitty. És ha már elektronika, el ne mulasszunk mellé mini-stúdiót venni, ahol a képeket megbindzsizheti, ha netán Andikának túl karikás lett a szeme, vagy Zsófika túl tokás.

Muzikális gyereked van? A megoldás: gyerekzongora! A Schoenhut saját bevallása szerint 1872 óta a világ vezető gyerekzongora gyártója, úgyhogy biztos jók. De ha inkább a konyhában sertepertél, és idegesíti a cselédet, vegyél neki sajátot. Van hozzá hűtő is, meg mikró.

Ha új bútorban gondolkodsz, felejtsd el az ikeát. Ezeknél viccesebb bútor nincs is, és te leszel a legmenőbb szülő, ha elkezdődik a zsúrszezon. Az se mindegy, ám, hogy miben eszi a baba a halászlét. Ebben például olyan nagy lesz, hogy ő vághatja fel a bejglit is! De akik inkább a névre utaznak, csakis Philippe Starck etetőszéket ajándékozzanak. Szerintem elég béna, de hát Starck, ez van.

Ruhában szerintem ne adjuk alább Burberrynél, mert jól néz ki, nem parasztos, és jó drága. Fiúknak ezt vegyük, lányoknak meg ezt a cuki kis poncsót ajánlom. Na és ez a kis tutyi…, elolvadok! Politikai elemző szülők kedvelt ajándéka lehet ez a kis póló, természetesen van konzervatívosban is, de hát ez mégiscsak az index. És ha egyben Papát is meg akarjuk lepni, feltétlenül olyan pólót rendeljünk, amin őt méltatják.

És ha ez a sokminden még mindig nem elég drága, hát vegyél a gyerekednek egy erődöt. Kellemes luxuskarácsonyt!
Oszd meg másokkal is!
Mustra