SZÜLŐSÉG

Beszakad a csúszda a gyerek alatt

2007. december 18., kedd 17:12

Nem árt, ha körültekintően vásárolunk gyerekjátékot, különben pórul járhatunk, mint a videón szereplő kölyök.Igaz, egy csúszda nem ugrálásra való, de ennyit illett volna kibírnia. Arról nem is beszélve, hogy a szerkezet már akkor is imbolygott, mikor a gyerek mászott felfelé.


Ha mégis sikerül balesetveszélyes játékot vásárolnia vagy a gyerek karácsonyra kapott valakitől, ossza meg tapasztalatait a Poronttyal.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.12.18 17:56:02Anura

  Hát ez a csúszda meg miből volt, papírból?

 • 2007.12.18 18:07:38vikimanka

  Mostanában egyre többet felháborodtam ezeken a gyerekcuccokon.Az áruk a csillagos ég,minősége meg a béka s... alatt.Lehet így vicces a videó,de ha baja esik a gyereknek akkor ki fog nevetni?

 • 2007.12.18 18:20:33huhhh

  Azért apuka tudhatott valamit... Az ominózus ugrás előtt kétszer is elhangzik: Don't jump.  Vikimanka, szerintem nem azért került fel a videó, hogy halálra röhögjük magunkat rajta.

 • 2007.12.18 18:35:15Serena

  Én már egyik termékben sem bízom, sem a márkásban sem a gagyiban. Van amikor ez van amikor ez jó.  A csúszdánál egyszerűen kipróbáltam. Majd úgy ahogy a videón volt. Ráugrottam teljes erőmből megrángattam stb.... Az eladó csak néztek és láttam a szemében az utálatot.

  Engem meg nem érdekel a gyerekem az első, ha nem tetszik elmegyek másik boltba....  Amúgy ránézésre nem vettem volna meg ezt a csúszdát bármennyire is olcsó....

 • 2007.12.18 19:07:43vikimanka

  huhhh!Ide nem,de ahonnan ez van talán igen.

 • 2007.12.18 20:35:41tigrincs

  Nagyon sokszor mérgeldünk a zurammal azon hogy milyen silány minőségű dolgokat árulnak gyerek játékként. Mert az egy dolog, hogy sztem ronda a kínai boltból származó 300 Ft-os távirányítós autó, illetver gyakorlatilag bármi amit ott árulnak, de még balesetveszélyesek is.  A másik véglet meg a horror áron kínált lego, play mobil stb. ami még az unokáimnak is jó lesz. Csak legyen addig hol tárolni.  Miért nem lehet kapni jóminőségű, megfizethető árú játékokat? Vagy csak az én gyerekeim unnak rá előbb utóbb a legdrágább játékra is? Nekem elég lenne, ha pár hónapot lehetne nyúzni a darut, repülőt, autót. Egy idő után úgysem kerül elő a szekrényből.

 • 2007.12.18 22:55:49cozumel

  Ez nagyon durva!

  Raadasul a gyerek meg csak nem is ugrott olyan hatalmasat, az enyemek ennel sokkal eroteljesebb ugrasokat produkalnak. Szoval ez tenyleg valami silany anyagbol keszulhetett!

 • 2007.12.19 12:20:48panka

  ráadásul ez a csúszda még billegett is, én már akkor fogtam a fejem, amikor még csak mászott fel rá a lurkó, hogy mikor borul fel. jól megnézték a szülők, mire engedik fel szemük fényét!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta