SZÜLŐSÉG

Apa csíkos térdzokniban riszál

2007. december 18., kedd 08:09

Régen mindenki postai képeslapokat írt és küldött szeretteinek karácsonyra. Aztán ahogy az internet széles körben elterjedt, sokan az egyszerűbb és olcsóbb megoldást választják: a neten küldenek képes üdvözleteket. Ha egy kis változatosságra vágynak, küldjenek vicces manókat az unalmas sablonlapok helyett. Képzeljék csak el az internetező nagyit, amint vigyorogva bambulja a képernyőn táncoló gyerekét, unokáit és vejét/menyét.A táncoló manók olyannyira testre szabhatóak, hogy saját, párunk és gyerekeink arcát illeszthetjük a nyakukra, így garantáltan egyedi lesz az üdvözlet. Sőt, magunknak is szerzünk néhány kellemes percet, hisz akár visítva fetrenghetünk a monitor előtt a látványtól, ahogy férjünk piros csíkos zokniban riszálja a hátsóját. A gyerekeknek pedig egyszerűen megunhatatlan bámulni saját magukat és lökött családjukat, ahogy manószerelésben viháncolnak.Az üdvözlet elkészítéséhez menjünk el erre a weboldalra és kattintsunk a Start the elfamorphosis szövegre. A feltölteni kívánt fotót nem szükséges előre kivágni, a programban egy mozdulattal be tudjuk igazítani és méretre szabni. Készíthetünk 2-3 vagy 4 fős családot is és saját hangot is adhatunk nekik. Ha készen vagyunk, megnézhetjük, hogy táncol a család manóruhában, majd elküldhetjük mailben ismerőseinknek. A hatás nem marad el.

Akinek már nem jelentenek újdonságot a táncoló manók, próbálja ki ezt, ahol hócsatát vívhat a család apraja-nagyja.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.12.18 09:38:49koneko

  Jót röhögtem, köszi :))

  (Azt hiszem, pár embernek ma nagyon vidám napja lesz..)

 • 2007.12.18 10:54:49Subbantósdi

  Már nekünk is van négy Elfünk, meg három Elfünk....

 • 2007.12.18 14:16:11Békanőci

  Nagyon balos vagyok,de pár nap kísérletezés után feladtam,pedig volt nálunk vidámságosság! :D

  Nem tudom továbbküldeni,mindíg azt írja ki,hogy az üzenet nem lehet nagyobb,mint mittudoménmekkora.Pedig már a képeket is lekicsinyítettem... :(

  Ha valaki felvilágosítana egy szegény Elfanalfabétát,megköszönném! :)

 • 2007.12.18 23:06:16Memme

  En jobban szeretek igazi kepeslapot kapni...

 • 2007.12.19 07:36:08levendul

  szia Memme :) rég láttunk  az én gyerekeim fetrengtek a röhögéstől, csak azt nem értették, miért csak négyet lehet? :)

 • 2007.12.21 10:17:23Anura

  Békanőci!

  Tegnap megcsináltuk a párommal a képeslapokat, egyet kreditért, meg egyet hólabdázva, jó lett volna mondjuk ha 6 férőhelyes, mindegy.

  Paint-ben tudod szerkeszteni a saját fényképed, kicsinyíted, plussz a pixel-eket leveszed 200-300 közé, és ha kivágtál egy ilyen kis arcképet, az simán belefér a képeslapba. Sok szerencsét! :)

 • 2007.12.21 21:53:14Békanőci

  Anura!Köszi,a küldés nem ment,de trükkösen megoldottam.:)

  Most a hógolyózóssal nem megy a kép bePrepared,nem tölti be... :(

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta