Mielőtt a róka kijön

Igen sok terhes nő életét keserítik meg a főleg a várandósság első három hónapjában jelentkező rosszullétek. A szerencsésebbek csak émelyegnek, de jó néhány kismama térdel a vécécsésze előtt reggelente. A megoldás egy nyalókában rejlik?

A forgalmazó szerint a hétféle ízesítéssel kapható nyalóka a benne lévő aromaterápiás illóolajoknak köszönhetően segít legyőzni a hányingert. A kismamák értékelése szerint a citrom, a narancs és az eper ízű nyalóka kellőképp savanyú ahhoz, hogy tényleg csökkentse a hányingert. Egyikük szerint bors- és fodormentásak ugyan elég gyengék, de szintén hatékonyak.


A legkülönlegesebbek a gyömbér és levendula ízűek, amelyek egy vélemény szerint igen finomak, a levendulás szopogatásakor például amellett, hogy édes ízt érezni, kellemes virágillat árad kilégzéskor és a szájszárazságot is csökkenti.

A hét darabos gyógyszermentes nyalókát alig 4 dollárért árulják. Ugyanitt kaphatók még különböző ízesítésű hányingercsökkentő cukorkák is. Nekem egyébként csak az alvás segített.
Oszd meg másokkal is!
Mustra