Védekezzünk röhögve!

Egy német óvszer-szakértő kifejlesztette a szórófejes óvszert. Jó hír ez azoknak a férfiaknak, akiknek az átlagosnál nagyobb vagy kisebb a péniszük. „Ha bemész egy drogériába, hogy óvszert vegyél, a legtöbb fajta olyan férfiaknak van kitalálva, akiknek átlagos, azaz 14,5 centis a péniszük, de a legtöbb embernek kisebb vagy nagyobb a pénisze” – nyilatkozta Jan Vinzenz Krause, az Óvszertanácsadó Intézet igazgatója. „Arra gondoltunk, miért ne csináljunk olyan óvszert, ami a férfiakra illik, és nem vice versa? Ez forradalmasíthatja az óvszerpiacot”, fűzte hozzá. „A technikánkkal még egy begerjedt elefántot is el tudnánk látni óvszerrel”, nyilatkozta, nem minden büszkeség nélkül.

Képzeljünk el egy tartályt, amelyben folyékony latex van. Gombnyomásra rengeteg kis szórófej löveli ki a latexet az erektált testrészre, és a folyadék másodpercek alatt megköt. A dolog technológiája kicsit olyan, mint az autómosás. A pasi bedugja a farkát egy kamrába, megnyom egy gombot, ekkor megindulnak a latex-sugarak. A latexet a kamra egy apró, csatlakoztatható patronból nyeri. Az anyag másodpercek alatt megszárad, és később le lehet tekerni, akárcsak egy hagyományos óvszert. A cél az, hogy a művelet ne tartson tovább tíz másodpercnél, de most még olyan 20-25 másodperc a latex száradási ideje.

„Kutatásaink szerint a férfiak kétféleképpen reagáltak az új találmányra, Néhányuk szerint nagyszerű ötlet, mert nem találnak olyan hagyományos óvszert, amely megfelelne nekik. Mások nem tudják elképzelni, hogyan működne ez a gyakorlatban. Ez a romatnikus tényező: az óvszer felhelyezése zavaró lehet a szexuális aktus során”, mondta a bölcs kutató.

A piaci értékesítés kezdete még odébb van, mondta Krause, mert az óvszerek gyógyászati készítménynek minősülnek, és ezért hosszabb ideig tart az engedélyeztetés. Látott már más szórófejes óvszert is, de az tartalmazott spermaölőt is, tehát nem volt teljesen mechanikus. Szóval akik kétségbe vonják feltalálói érdemeit, azoknak üzeni, hogy a feltalálók és a tudósok mindig is harcoltak a századok során a szkeptikusokkal szemben. Giordano Brunot, a teológust megégették, mert azt mondta, hogy a Föld kering a Nap körül, írja az intézete honlapján.

A szórófejes óvszer drágább lesz, mint a hagyományos, egy kamra olyan 15-25 euróba, a folyékony latex patron pedig, mely mérettől függően 10-20 óvszerre elég, 7-10 euróba fog kerülni. Ez körülbelül egy euró óvszerenként, kétszer annyi, mint a hagyományos. Az óvszereket piros, zöld, sárga színekben és színtelen verzióban is lehet majd kapni, de nem lesz ízesített változatuk. „Ahhoz ugyanis ízesített síkosítót kéne használnunk”, mondta Krause.

Forrás: Spiegel Online, German Invents 'Spray-On' Condom to Fit All Sizes

Csak pár kérdésem van:
  • Krause-nak vajon kicsi vagy nagy a farka?
  • Vajon még nem vette észre, hogy van egy olyan lehengergethető rész az óvszer alján?
  • Hogy alakul ki a kis cucctartó csúcs a spray-on kondom végén?
  • Hogy nem röhögik magukat halálra a delikvensek?
  • A pasim kérdése: ma már mindenki borotválja ott is, ha meg nem, akkor mi van, ha beleköt a cucc a szőrbe? Ollóval körbevágják?
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek