SZÜLŐSÉG

Védekezzünk röhögve!

2007. november 30., péntek 12:24

Egy német óvszer-szakértő kifejlesztette a szórófejes óvszert. Jó hír ez azoknak a férfiaknak, akiknek az átlagosnál nagyobb vagy kisebb a péniszük. „Ha bemész egy drogériába, hogy óvszert vegyél, a legtöbb fajta olyan férfiaknak van kitalálva, akiknek átlagos, azaz 14,5 centis a péniszük, de a legtöbb embernek kisebb vagy nagyobb a pénisze” – nyilatkozta Jan Vinzenz Krause, az Óvszertanácsadó Intézet igazgatója. „Arra gondoltunk, miért ne csináljunk olyan óvszert, ami a férfiakra illik, és nem vice versa? Ez forradalmasíthatja az óvszerpiacot”, fűzte hozzá. „A technikánkkal még egy begerjedt elefántot is el tudnánk látni óvszerrel”, nyilatkozta, nem minden büszkeség nélkül.

Képzeljünk el egy tartályt, amelyben folyékony latex van. Gombnyomásra rengeteg kis szórófej löveli ki a latexet az erektált testrészre, és a folyadék másodpercek alatt megköt. A dolog technológiája kicsit olyan, mint az autómosás. A pasi bedugja a farkát egy kamrába, megnyom egy gombot, ekkor megindulnak a latex-sugarak. A latexet a kamra egy apró, csatlakoztatható patronból nyeri. Az anyag másodpercek alatt megszárad, és később le lehet tekerni, akárcsak egy hagyományos óvszert. A cél az, hogy a művelet ne tartson tovább tíz másodpercnél, de most még olyan 20-25 másodperc a latex száradási ideje.

„Kutatásaink szerint a férfiak kétféleképpen reagáltak az új találmányra, Néhányuk szerint nagyszerű ötlet, mert nem találnak olyan hagyományos óvszert, amely megfelelne nekik. Mások nem tudják elképzelni, hogyan működne ez a gyakorlatban. Ez a romatnikus tényező: az óvszer felhelyezése zavaró lehet a szexuális aktus során”, mondta a bölcs kutató.

A piaci értékesítés kezdete még odébb van, mondta Krause, mert az óvszerek gyógyászati készítménynek minősülnek, és ezért hosszabb ideig tart az engedélyeztetés. Látott már más szórófejes óvszert is, de az tartalmazott spermaölőt is, tehát nem volt teljesen mechanikus. Szóval akik kétségbe vonják feltalálói érdemeit, azoknak üzeni, hogy a feltalálók és a tudósok mindig is harcoltak a századok során a szkeptikusokkal szemben. Giordano Brunot, a teológust megégették, mert azt mondta, hogy a Föld kering a Nap körül, írja az intézete honlapján.

A szórófejes óvszer drágább lesz, mint a hagyományos, egy kamra olyan 15-25 euróba, a folyékony latex patron pedig, mely mérettől függően 10-20 óvszerre elég, 7-10 euróba fog kerülni. Ez körülbelül egy euró óvszerenként, kétszer annyi, mint a hagyományos. Az óvszereket piros, zöld, sárga színekben és színtelen verzióban is lehet majd kapni, de nem lesz ízesített változatuk. „Ahhoz ugyanis ízesített síkosítót kéne használnunk”, mondta Krause.

Forrás: Spiegel Online, German Invents 'Spray-On' Condom to Fit All Sizes

Csak pár kérdésem van:
 • Krause-nak vajon kicsi vagy nagy a farka?
 • Vajon még nem vette észre, hogy van egy olyan lehengergethető rész az óvszer alján?
 • Hogy alakul ki a kis cucctartó csúcs a spray-on kondom végén?
 • Hogy nem röhögik magukat halálra a delikvensek?
 • A pasim kérdése: ma már mindenki borotválja ott is, ha meg nem, akkor mi van, ha beleköt a cucc a szőrbe? Ollóval körbevágják?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2007.11.30 12:48:39kisbalas

  :))) A cucctartó csúcson én is eltöprengtem....

 • 2007.11.30 13:14:45dupi

  maradiak :) megégetnétek, mi?

 • 2007.11.30 13:36:19kisbalas

  Ugyanmár... biztos mindenféle vicces dolgot is bele lehet amúgy dugni abba a kamrába, csak a fantázia szab határt... hahaha ;))) Lesz ez még divat, ne legyünk begyepesedettek!

 • 2007.11.30 13:38:41kisbalas

  Ja, és alig várom a sok hülye Darwin-díj jelöltet, akik mindenfélét beletöltenek majd, ha pont kifogynak a latexből... :D

  Na jó, inkább nem időzök tovább ennél a témánál...

 • 2007.11.30 13:50:34Pumatex

  Hanna, tetszenek a kérdéseid... :D

 • 2007.11.30 13:50:57Hicudzsi

  Engem az érdekel ki az akinek a gépbedugás/ sprickolás után még van merevedése...

 • 2007.11.30 14:04:32kicsitomi

  Na ez nem semmi.

  Nekem biztos nem menne. Belegondolok gyermekkorom ceruzahegyezőire, és tutti nem merem beledugni... :-)

 • 2007.11.30 14:14:46kisbalas

  kicsitomi :))))

 • 2007.11.30 14:31:56Leona

  és hogyan tesztelik, hogy vajon biztosan jól "zár"? Ha jól tudom, az eredetiket valahogy elektromosan...

  Bár ez is biztos "felvillanyozná" az együttlétet...

 • 2007.11.30 14:44:33manci

  Hicudzsi: elképzeltem a kis latexbe zárt punnyadtkákat! :)))

 • 2007.11.30 14:53:52Hicudzsi

  De hát ééérted...:))) Ha a drágának nem menne el a kedve a folytatástól asszonyának biztosan, mert részemről zsibbadtra nevetném magam a dolgon.. :) Az óvszerrel legalább lehet variálni, azért fel lehet azt tenni "romantikusan" is :)))

 • 2007.11.30 15:02:53napos oldal

  mások évekig kutatnak, hogy nektek jó legyen, ti meg elviccelitek...

  hány és hány embernek kellett a farkát egy ilyen félelmetes izébe rakni, mire kikísérletezték a tutit?

  legalább azok iránt legyen bennetek némi tisztelet!

 • 2007.11.30 16:08:26Békanőci

  Esküszöm,tisztelem a hány meg hány embert aki e remek találmány TÖKÉLetESÍTÉSében :))) részt vett,de a hagyományos módszerrel ellentétben halványlila ötletem sincs arra,hogy lehet ezt egy jó kis előjátékba úgy beépíteni,hogy a hangulat csak fokozódjon.

  Tuti elviccelné(nk)m.

  A durexplayvibrációsgyűrűbe majdnem belehaltam,úgy röhögtem,mintha vízbe akarnának fojtogatni odalenn valami jószágot.Nnyannnyannyannyannnnnya... :DDD

  De tényleg,aki nem átlagméret az biztos megoldja,mert egyszerübb fújni,mint boltokban keresgélni ilyetolyat.

 • 2007.11.30 16:48:44Moira

  Elképzelem ahogy a latex tényleg beleköt a borostába odalent.

  Vagy aktus, és fújás előtt kötelező borotválkozás? Mire eljutunk odáig tuti felébred a gyerek, vagy én alszom el :-))

  Én a múltkor megtaláltam az ennél még egy fokkal jobb találmányt: Farokmásoló

  Nem röhög, tényleg létezik, kb 15 ropi, a pali fog egy ilyen csövet ami meg van töltve a spéci masszával, bebeteszi a belevalót, megvárja míg megszárad, kivesze, majd beletölti a müanyagot, az megszilárdul, aztán hajrá. Sőt adnak hozzá kis vibrátort is amit a kész alkotásba lehett tenni, így teljesen "működőképes" másolatot lehet gyártani otthon. Elképzelem, hogy nem röhögi el, és végig fickós marad...muhaha

 • 2007.11.30 17:18:16Alvomacko

  Moira: a perszonalizált vibrátort már mi is megtaláltuk. Egész este azon röhögtünk, meg egyezkedtünk, hogy ki veszi meg...

  Ez a latex izé meg hmmmm.... hát amolyan vágylohasztó lehet. És honnan tudom, hogy jól befedte a befedne valót és a kikovácsok nem szöknek ki mégis...

  Csukd be a szemed, drágám. Villanyt kell kapcsolnom, hogy megnézzem jól zárt-e a latex....  Mi egyszer egy fekete óvszeren nevettünk perceken át... A nászéjszakánkon... Majdnem elmaradt...

 • 2007.11.30 17:19:56Alvomacko

  "befedni valót" és "kiskovácsok" - Bocsi kovvacs, de most ez a név jutott az eszembe...

 • 2007.11.30 17:21:24andie

  Ez a hét vicce rovat, tessék mondani?

  Mert én hangosan hahotázok ám! :-) Főleg a kommenteken.

 • 2007.11.30 17:42:49Guruljka

  Eccer volt egy pasasom, aki szex előtt mikor levette a ruháját szépen összehajtogatta...

  Ha ő nem lohasztott le, akkor ez sem tenné:DDD

  Igaz utána nem volt több alkalom vele...  Én is elképzeltem a használatot. Én ha lehet foszforeszkálós sárgát szeretnék.

  Így legalább vak sötétben is biztonságban érezném magam;)  Illetve elképzeltem, hogy valaki nem bír a hévvel és beront a még alakuló masszával a hölgybe! Képzeljétek milyen lenne mikor megköt! Belül fütyi, kívül punci! Később kifordítva lehetne műpunciként is használni. És pont méret lenne!

  Na jó leállok...

  Vagy most fedezetem fel a perszonalizált vibrátor után szabadon a perszonalizált műpuncit?

  Mr. Tutira Kisfütyi Krause! Ha megvalósul kérem a jogdíjat!

 • 2007.11.30 18:09:18Pinky

  Hüvelyi implantátumot kellene csinálni belőle.

 • 2007.11.30 18:42:48napos oldal  guruljka, ne szarozzál az óvónőséggel, menjél termékfejlesztőnek Mr. TKK-hoz!

 • 2007.11.30 19:14:57Guruljka

  napos oldal:) Az sem lenne éles váltás, mert az állásom a politikai marketingbe vár vissza:D

  (nem utálni, már 4,5 éve _nem_ dolgozom)

 • 2007.11.30 19:49:51Anura

  hanna, ez a cikk jó volt.. de a legjobbak a te kérdéseid, főleg az első. :D

  Eszembe jutott róla egy filmecske a Spektrumon, ahol egy prof. fejtegette, hogy van egy olyan hiedelem, hogy a férfiak lábmérete és farokmérete összefüggésben van. Mivel az anyósa akkor még leendő feleségének azzal állt elő, hogy a prof.-nak biztos kicsi az izéje, mert a lába is az, ezért kezdte kutatni ezt a területet.

  Aztán a végén mosolyogva mondta, hogy legyen elég annyi, hogy van összefüggés, de győzödjön meg róla mindenki maga. ;]

 • 2007.11.30 23:16:20Békanőci

  Tudom,hogy kicsit OFF,de eszembe jutott:

  Egy ismerősöm,mikor már igencsak aktuálissá vált a kérdés,feltette alkalmi diszkókirálynő partnerének,hogy ugyanmár mivel védekezik?

  Azt mondta:baltával...

 • 2007.12.01 02:28:15szepi79 - Harciteknős idomár

  Béjanőci: erről az jutott eszembe, amikor a "minden végzet nehéz"-ben jack nicholson és diane keaton épp dugni készülnek, aztán a felelősségteljes pasi (akinek eddig csak 25-30 éves nőkkel volt dolga a szerepe szerint) rákérdez: na és mivel védekezünk?

  -klimaxxal - jött a válasz :D  viccet félretéve (illetve egy frászt), a spermatartó tasak szerintem nem alakul ki, de nem is kell neki, mert

  a, vagy elröhögik a páciensek

  b, elmegy a kedvük az egésztől  egyébként meg nem tudom, miről beszél az ürge egyáltalán. az óvszer, mint tudjuk, gumi. az meg nyúlik. akinek kis farka van, az maximum nem használja fel az egész hosszát, a nagyfarkúak úgyis ráfér. (elvégre egy férfiembernek a könyökéig fel lehet húzni, ha meg annál nagyobb a szerszáma, akkor már úgyse az óvszer a legnagyobb baj :D )  nekem se volt még sose gondom az óvszerekkel, pedig nem szabvány méretű - hogy most kisebb-e vagy nagyobb, azt mindenki döntse el maga (szerénységem tiltja, hogy leirjam, hogy bizony nagyobb :D )

 • 2007.12.01 07:36:01Alvomacko

  szepi79: :-D  De tényleg nem kell az óvszert kitekerni teljes hosszában... És nem tudok olyan vékony fütyit elképzelni, amelyiken lötyögne...

 • 2007.12.01 09:24:07Hommes Frites

  Ma már mindenki borotválja? Hol él a cikkíró pasija? A holdban? Egyszer menjen már le az uszodába, és kukkoljon egy jót a zuhanyzóban... Mindenki borotválja... egy f**zt! (elnézést a szóviccért)

 • 2007.12.01 10:49:25wish73

  irígykedem, h poénkodtok a dolgon, mert ez azt jelenti,h értitek. én viszont nem. hiába olvasgatom, nem áll össze a kép. mármint értem, h kéne valami a nem átlag-méretűeknek, de, hogy ez a cucc hogy működne, ez nekem a leírás alapján teljes homály.

  amúgy azért is szerensések vagytok, mert nem találkoztatok még olyan csókával, akire nagy volt az óvszer. igaz, h én is csak 1x, mert nem lett folytatása, de van olyan méret, amiről simán lecsúszik odabenn. khm. utólag azé' vicces. akkor nem volt az.

 • 2007.12.01 12:26:17Moira

  wish73: egyszer nekem is volt szerencsém kifogni egy ilyen pasit, amikor megláttam meztelenül, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Utólag nevetek :-))

 • 2007.12.01 13:00:33hanna

  Van egy kis doboz. Rádugsz egy patronnyi latexet. Megnyomsz egy gombot, és a dobozban, mint az autómosóban, csomó helyről egyszerre spriccel a latex. Benn tartod még a farkad 25 mp ig, az alatt rászárad a cucc. Érted?

  Egyébként a pasim szerintem harmadik gimi óta nem látta más farkát. Illetve a szigeten a bokorban lehet, de ott sötét van. Uszodába szégyenlősség miatt nem jár.

  De mondjuk azt tudom, hogy a csajok már mind leszedik, a legtöbben csupaszra. (én jártam Lea elkőttig uszodába) És a Media Marktban rögtön az orrszőrborotva és a sima elektromos borotova között volt az elektromnos férfi mindenhova, inkl intim testrészek borotva. Ebből gondoltuk, hogy öregek vagyunk és elmaradottak, és ma már mindenki ott is leborotválja.

 • 2007.12.01 14:42:22kriszi

  OFF

  A nők mind leszedik, csupaszra? Akkor én nem vagyok nő... jó, hogy ezt a párom nem tudja :D Az enyém ugyanis olyan, hogy egyszerűen kezelhetetlen (mármint nem a párom, hanem a ... testszőrzetem). Ha nekiesek borotvával reggel, délre megőrülök, olyan borostás. Ha nekiesek krémmel, ugyanez, csak még be is nő. Egyszer próbáltam meg gyantával, nem bírta végigcsinálni a kozmetikus, mert az első húzás után dőlni kezdett a vér (félreértés ne essék: a szőrtüszőkből). Ekkor adtam fel, és váltam a "természetes megjelenés" hívévé. Ennyit nem ér meg az a csupaszkodás...

 • 2007.12.01 16:09:38szepi79 - Harciteknős idomár

  én nem borotválom, szóval várhatóan nem leszek nagy vásárlója a terméknek. de sztem igenis ildomos időnként (kb havonta) ollóval "rövid pórázon tartani". akkor azért mégse annyira ragad bele a latex :-D

 • 2007.12.02 10:49:06Békanőci

  ........megritkított varjúfészek........ :)))  Bocsánatáért esedezem a természetesen megjelenőknek!

  :)))) • 2007.12.02 12:01:09wish73

  mivel pár éve elváltam, van "szerencsém" naprakész lenni. már olyanok is lenyírják, akikről sosem gondolná az ember. és igen, lehet ollóval, vagy a szakállvágóval pár mm-esere, nem kell csupaszra. akkor nem lesz szőrtüsző- probléma.  hanna, köszi a termékbemutatót:)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta